НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 31 914
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Kikimoon това с любопитството изчезва в момента , в който се усилят контракциите Simple Smile Спомням си ,че всичко беше поносимо като бяха на 5-6 минути , защото можеш да си починеш. Но като станаха на минута и всичко беше една голяма болка и грам любопитство вече не изпитвах Simple Smile

# 631
Добре, с този гел лак не ви ли тревожи после кога ще успеете да отидете да го махнете /оправите? 😐 Мен само това ме спира и мислех да е нормален лак. Който колко ще изкара, е друг въпрос Simple Smile

# 632
Kikimoon това с любопитството изчезва в момента , в който се усилят контракциите Simple Smile Спомням си ,че всичко беше поносимо като бяха на 5-6 минути , защото можеш да си починеш. Но като станаха на минута и всичко беше една голяма болка и грам любопитство вече не изпитвах Simple Smile
Нали, аз затова още се радвам на оптимизма си, докато го има 😁😁
Ellie, разбира се, трябва да сме хубави за първата ни среща😁😊

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 17:32 от KikiMoon

# 633
  • В сърцето на любимия човек
Добре, с този гел лак не ви ли тревожи после кога ще успеете да отидете да го махнете /оправите? 😐 Мен само това ме спира и мислех да е нормален лак. Който колко ще изкара, е друг въпрос Simple Smile
Затов направих френски - хем като израсте няма да личи, хем, ако ми писне, а нямам време, мога отгоре да мацна някой обикновен цветен Wink

# 634
  • София
За гел лака, при секцио трябва да се свали. Сестра ми идва в двора на Шейново да ми го сваля 😁, че така и не стигнах до маникюристката.

# 635
Момичета, много съм тъпа, пуснах бебешките дрехи и пелените, на които пише, че може със сушене да се перат и да се изсушат .... е да ама съм забравила да намала градусите и сега си рева и си се самообиждам. Дрешките стават ама всички са станали малко по-малки, за пелените някои драстично са намалили размера си, направо ще се гръмна. Не знам как съм забравила градусите SadCry

# 636
За гел лака, при секцио трябва да се свали. Сестра ми идва в двора на Шейново да ми го сваля 😁, че така и не стигнах до маникюристката.

Така е, ако е цветен. Ако е френски с безцветна база мисля, че няма проблем.

# 637
Деси,как се чувстваш,вълнуваш ли се ?
Желая ти успех и прекрасна среща с твоя Калин!!!Стискаме ти палци!

# 638
  • София
Без значение какъв е, не дават с гел лак, грим и бижута. Амииии не знам и аз, не се притеснявам определено, вълнуващо също не ми е. Искам да минава, да си взема детето и да си ходя вкъщи. Някак си това висене в болницата ми убива всичко. Simple Smile ама утре сигурно като го видя дребчо ще се развълнувам.  ❤ Стискайте палци, да. 🙏🏻

# 639
Деси, успех. Ще стискаме палци. Хубаво е, че не се притесняваш. Аз още от сега съм под напрежение, неискам да си представям ден, преди секциото как ще съм.

# 640
  • София
Днеска, стискам силно палци! Всички се вълнуваме с теб!
Желая ти всичко да мине безпроблемно и да гущаш твоя юнак!

Имаше още една мама със секцио тези дни! Успех и палчета за всички, които ще има шт нужда тези дни ❤️😇

❤️

# 641
Georgea, не се ядосвай много. Наистина неприятна ситуация, но няма какво да направиш. Просто вече със сигурност ще поглеждаш градусите след тази случка 🤗

# 642
  • София
Деси и аз ви стискам палци и чакам с нетърпение да ни пишеш, че вече се гушкате! Всичко ще мине по план Simple Smile

Georgea, не се ядосвай! Минало - заминало!

И аз онзи ден бях на маникюр и тръгнах да искам час за следващия път и тя с почуда ме попита "ама няма ли малко да си починеш от гел лака преди раждането?". Като съвсем наближи термина може би ще започна да искам обикновен лак, че да мога и сама да го махна ако не ме пусне бебо на маникюр.

# 643
  • София
Деси, стискаме палци за утре!

Georgea, не се ядосвай, минало е вече. За следващия път ще си знаеш.

Аз на ръцете съм с обикновен лак, не ми се рискуваше с гел. По принцип гел как мога сама да си направя и сваля, но няма как ако тръгне раждане да реагирам достатъчно бързо.

# 644
  • Bарна, морето, сините вълни
Успех, Деси! Много с радвам, че утре ще гушкаш бебчето си. Heart
Ще чакаме да се похвалиш с малкия юнак.

Общи условия

Активация на акаунт