Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 171
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 005
На мен ми допада, че стандарта за кандидатстване ще е висок. Така излиза, че който реално събира точките да кандидатства директно ще взима виза. Тъй като по мое мнение най-много кандидатстват именно ниско квалифицирани.

# 1 006
  • Sunshine state
Той не само е висок, а е почти невъзможен, мен ако питаш. Не знам кое точно те радва. И стига вече с тия нискоквалифицирани кадри. Човек с магистратура, бакалавър и дори средно не е нискоквалифициран.
Дори с някаква програма Азил ме навиваха, било ставало много лесно, но не е за мен подобно нещо.
Каква е тая програма Азил?🤔
Сигурно има предвид някоя програма за търсещи убежище бежанци, но не виждам как ще се квалифицира по нея, камо ли пък  "много лесно". Четат й приказки за лека нощ тия приятелки. 😉

# 1 007
Дори с някаква програма Азил ме навиваха, било ставало много лесно, но не е за мен подобно нещо.
Каква е тая програма Азил?🤔
Политически или религиозни бежанци, значи това.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Asylum_seeker

# 1 008
  • Fort Worth, TX
И като е толкова лесно що има още толкова нелегални?От какво бягаш тогава?Нали трябва да докажеш , че си репресиран и т. н за това нещо се явяваш пред съдия и т.н и не го казвам на майтап.

# 1 009
И аз не знам точно какво е. Обясниха ми го като нещо от сорта на: в страната, в която живееш например не са добре приети хора с различна сексуална ориентация и един вид търсиш убежище.
Кремито, по това, което ми казаха моите приятелки, не ставало като си влязал вече в страната, трябва един вид преди това да потърсиш убежище.
Иначе нека спрем със спама. Съжалявам, че отворих такава тема.

# 1 010
Ново 20, вчера попаднах на инфо, че при попълване на апликацията за лотарията,(а и не само и за петициите се отнася) ще се изисква и въвеждането на данните за международен паспорт както и на челеновете от семейството въведени в апликацията. Май вече е прието от 05.06.2019
Интересно.
https://www.mwakilishi.com/article/immigration-news/2019-06-06/u … reen-card-lottery

# 1 011
  • Sunshine state
Сайтът ми е мноого съмнителен, примигват ми разни рекламки, а-у. Официална информация още няма, та за сега лотарията си е в стария вид.

# 1 012
Сайтът ми е мноого съмнителен, примигват ми разни рекламки, а-у. Официална информация още няма, та за сега лотарията си е в стария вид.
Разбира се, просто споделям на какво попаднах.

# 1 013
Всъщност сайта е кенийски, а кениийците и африканците са доооооста заинтересовани от зелените карти, та сигурно не е чак толкова фалшив Simple Smile

# 1 014
  • САЩ
Всъшност, това е чудесна идея. Стига да можеш впоследствие да смениш номера, ако те изтеглят и ако е изтекъл паспорта. Наистина ще реши проблема с измекярите, дето кандидатстват от твое име

# 1 015
Номер 00009... Малък или голям е

# 1 016
Номер 00009... Малък или голям е
Един от най малките е. В топ 10. Laughing

# 1 017
Здравейте! Аз досега не съм кандидатствала и планирам тази година да го направя. Виждам, обаче че срокът е бил до ноември 2018 година. Кога се очаква да има нова лотария? Сега мога ли да кандидатствам?

# 1 018
  • с трима мъже :)
Всяка година, есента, се кандидатства (октомври или ноември)
А в началото на май месец излизат резултатите.

# 1 019
https://www.dvlottery.state.gov
Прочети!
Всяка година се кандидатства от началото на октомври до началото на ноември, резултати началото на май!

Общи условия

Активация на акаунт