Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 521
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 150
Pupitka какви са тези хапчета, от които не ти става лошо в самолет? Казвай, че съм се замислила за пътуване през океана ако ми излезне най-накрая датата за интервю. И аз съм подала DS-260 на 13 юни и  следя номерата- има да си чакам поне до април-май 2020 г. Аз съм 17 ххх.
Ей, хора-не мога да ви изчета благодарностите и пожеланията за успех-няма лошо ама поне да беше един, два поста...

# 151
Pupitka какви са тези хапчета, от които не ти става лошо в самолет? Казвай, че съм се замислила за пътуване през океана ако ми излезне най-накрая датата за интервю. И аз съм подала DS-260 на 13 юни и  следя номерата- има да си чакам поне до април-май 2020 г. Аз съм 17 ххх.
Ей, хора-не мога да ви изчета благодарностите и пожеланията за успех-няма лошо ама поне да беше един, два поста...

Е-хее, к'во пък чак толкова - някакъв си късмет от лотарията... Не знаете ли, че на изтеглените вашите пожелания им идват в повече...
...
Не съм очаквала да прочета подобно мнение в тая така добронамерена тема...

# 152
  • Sunshine state
Pupitka какви са тези хапчета, от които не ти става лошо в самолет?
Купих си ги тук в САЩ, та не знам колко работа ще ти сръши информацията ми. Потърси в аптеките дали нямат с подобна активна съставка.
Иначе на идване за пръв път бях много зле и повръщах много. Да се има предвид, че съм с вестибулопатия и без лекарство наистина не мога. Да ме пита човек защо се емнах без... Dizzy Face
Сестра ми вчера ме пита дали пак ще има някакви обърквации по лотарията, а аз й отговорихм, че кристална топка още нямам, та.. Joy

# 153
  • Down south
Казвай, че съм се замислила за пътуване през океана ако ми излезне най-накрая датата за интервю. И аз съм подала DS-260 на 13 юни и  следя номерата- има да си чакам поне до април-май 2020 г. Аз съм 17 ххх.
Фискалната годиниа свършва на 30-ти септември, така, че ако не си минала дотгава, няма какво да чакаш 2020.

ПП Последното изречение, ненужно грубовато.

# 154
  • Пловдив
Казвай, че съм се замислила за пътуване през океана ако ми излезне най-накрая датата за интервю. И аз съм подала DS-260 на 13 юни и  следя номерата- има да си чакам поне до април-май 2020 г. Аз съм 17 ххх.
Фискалната годиниа свършва на 30-ти септември, така, че ако не си минала дотгава, няма какво да чакаш 2020.

ПП Последното изречение, ненужно грубовато.

Дали пък няма предвид 2019...
Но наистина, не разбирам защо са тези груби подхвърляния... Освен това темата е за лотария 2020, пожеланието за успех е едно от първите неща, които цивилизования и възпитан Човек, би написал...

# 155
Да-2019 е...а това последно изречение е относно новата тема и не благодарности лично към спечелилите, а към новата тема. Желая успех!-Да се включа и аз.

# 156
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз и моята половинка решихме да кандидатстваме за зелена карта 2020 за пръв път..добре но видях, че имат доста изисквания за снимка (тук са и моите притеснения).. Ние сме от Бургас и се чудя къде в града или наоколо, в кое фото можем да си направим снимки отговарящи на изискванията (51х51мм, <240кб, център на лицето от 25 до 35мм и т.н.)

Пожелавам късмет на всички Simple Smile

# 157
  • София, България
Брадър, аз лично просто отидох в студиото и казах на какви параметри трябва да отговаря снимката и споменах, че става дума за лотарията за Зелена Карта за САЩ. Хубавото е, че те бяха подготвени също и имаха изпринтирана страница с изискванията и жената от студиото ги прегледа на 2 пъти, за да е сигурна, че снимката отговаря. За всеки случай като Тома Неверни изпратих снимката си на приятелка, която също се занимава с фотография и тя също ме увери, че снимката отговаря на изискванията. Та в този ред на мисли, ако просто им кажеш точните изисквания не мисля, че ще имаш някакъв проблем.

# 158
В повечето студиа знаят изискванията, те са същите и за виза за Сащ.

# 159
Благодаря Ви за бързите отговори!
Още веднъж  желая успех на всички Simple Smile

# 160
Брадър, във фото Няголов правят снимки по тези критерии. 2 години там сме правили, но в различни студия. Правили сме и на фотото Щрак Щрак ако не се лъжа, което се намира на Демокрация, точно до химическото чистене.
Където и да отидете, кажете че искате да се снимате за зелена карта.

# 161
  • Варна
Юху, включвам се да ви следя. Тези дни ще ходя да си правя нова снимка.

# 162
  • Варна
Хора, да попитам колко зелени карти са раздадени за България през предходната лотария? По-предната помня, че са били 666.

# 163
  • Варна
Толкова са били изтеглени. Предполагам са раздадени повече, все някой ще е имал жена/мъж и деца.
Тая година по-малко спИчелиха, щото не играят хората. 😀

# 164
Толкова са били изтеглени. Предполагам са раздадени повече, все някой ще е имал жена/мъж и деца.
Тая година по-малко спИчелиха, щото не играят хората. 😀
Мчи то не останаха. Всичко живо е Фанало посока.

Общи условия

Активация на акаунт