Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 527
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Добре, значи ние тука не се броим за живи, ми що плащаме данъци тогава, баси несправедливото ахаха Wink

Всъщност 666 бяха за DV2017, за миналата година и тази не помня, но са по-малко изтеглените.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 21:50 от MapTo_D

# 166
Всеки си има негова си лична причина за да си бие пръчката от БГ. Хората не бягат само заради ниските заплати ами и поради куп други фактори вихрещи се по нашите географски ширини.

# 167
Някъде бях чела , че годишно кандидтстват около 100 000 българи.
Това така ли е ? И от толкова кандидатстващи печелят само около 600 души , така ли ?

# 168
  • Варна
Не, не е така. Дори в годините с най-много кандидатствали българи, не се е стигала тая цифра. Има статистика, който се интересува може да потърси в гугъл.
И да, шанса да те изтеглят е минимален, не са много изтеглените. Но пък, ако не играеш - тогава шанса е точно 0 /Нула/ Wink

# 169
  • Сф
В първия пост съм сложила линк със статистика, но не съм я разглеждала

# 170
776 от миналата година Peace

# 171
  • Варна
Да, хвърлих едно око и аз и видях, че съм грешал, за Dv2018 са били изтеглени 110 човеци повече. Но за 2019 цифрата е по-малка, не се сещам къде го гледах.

# 172
Миналата година (2018та) имаше рестарт и доста хора изгоряха, може от там да е ниската бройка участници.

# 173
  • Варна
Подадох най-сетне. Позабавих се докато осигуря снимките. Снимахме се у дома.  Започва голямото чакане. Simple Smile)

# 174
  • Варна
Благодаря за статистиката. Сега обърнах внимание, че има линк с такива данни от предни години. Днес се снимах във фото и току що пуснах и аз. Успех на всички!

# 175
Един въпрос несвързан много с лотарията. Наистина ли, ако имаш ЗК и  да кандидатстваш за гражданство, след като го вземеш, нямаш право да сключваш брак от 3 до 6 месеца след това с човек без гражданство?

# 176
  • Down south
Къде го прочете Joy

# 177
Ами не аз, една приятелка. Тя е нелегална и чака да се омъжи за един човек, който е със ЗК от 20 години и сега си чака интервюто за гражданство, обаче тя е прочела някъде, че той след като си получи гражданството и му мине клетвата, нямал право да сключва брак до 6 месеца. Явно не е вярно.

# 178
  • Варна
По принцип и на мен не ми звучи логично да е така, както е прочела някъде си. Може да се сключи брак и само със ЗК, но тогава процедурата отнема време.
Но за всеки случай - ти или приятелката ти, потърсете и прочетете какво пише официално. В някой достоверен сайт, ако е възможно. Защото тука може приказки от 1001 нощ да си разправяме. Simple Smile

П.П. Доста странно, от 20г там, а не е намерил време да се яви на интервю за гражданство!?

# 179
Да, няма логика, но тя един вид си го обяснавя, че е така, за да не може някой да кандидатства за гражданство с цел фиктивен брак. Но дори да има реално такова нещо, ако някой е решил да го направи точно с тази цел, пак ще го направи, но след 6 месеца, така че наистина логика няма.
Иначе пак по нейни думи, просто за него нямало значение дали е с гражданство или само с ЗК, било важно само да си работи спокойно, затова до сега не го е взел.

Общи условия

Активация на акаунт