Лотария "Зелена карта" 2020

• 103 000
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 60
  • Sunshine state
🙄 Хора, обясних в поста си, че реално промяна няма, а само пояснение за хората,  които са вечно неразбрали и включват в апликацията си половинката, с която нямат брак. Има доста такива, колкотл и невероятно да ви звучи, не всвки чете форума, това по-скоро са малка част от участващите. Дпста народ и хабер си няма от условията и попълва и пуска наред по свое усмотрение.
Само не разбрах защо на интервюто питат за имиграцията? Нали уж зелената карта е точно с такава цел, а се очаква да отричаш?
Ко речИ? 😂

# 61
  • Down south
Само не разбрах защо на интервюто питат за имиграцията? Нали уж зелената карта е точно с такава цел, а се очаква да отричаш?
На кое интервю? И къде прочете, че трябва да отричаш?

Аууу,  голяма каша Joy

# 62
Малее, свят ми се зави. Какви теории и конспирации.
Най-интересно ми стана за печелене на ЗК с цел туризъм и гражданство за деца. Сега децата ви без гражданство ли са?
Има туристическа виза и струва около 260 лв по спомен.

# 63
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чисто хипотетично, ако двама партньори живеят заедно,  единия бъде избран за зелена карта, може да сключи брак, и другият да тръгне с него? Или не?

# 64
  • Сф
Да, може

# 65
Ще пътуваме няколко пъти в годината.
И знаем , че може туристическа, но искам децата да имат американско гражданство, а и всеки може да участва в лотарията.
И какъв е смисълът на всичко? Както казаха по-напред, трябва да прекарвате поне 6 месеца в страната, иначе рискувате да ви земат ЗК. По запознатите да ме поправат, ако греша. Как ще "сколасате" да запазите хем ЗК, хем уреденият живот в България?
Не ви нападам, обаче си мисля, че изобщо не искате да живеете в САЩ, а това ви е някакъв резервен вариант, ако тук, след време нещата ви не вървят. Само че да не станете като онези, дето три пъти печелиха и се връщаха.

# 66
На кое интервю? И къде прочете, че трябва да отричаш?

Аууу,  голяма каша Joy
Явно за интервю за туристическа.  Народа не прави разлика между лотария за зелена карта и туристическа виза...
 Tired
Само че да не станете като онези, дето три пъти печелиха и се връщаха.
И на нова сметка ще пускат сега. hahaha

# 67
  • Scotland
Малеее, то весело станало тук, бе Grin  Да взема да пусна за традицията освен Grin Чак ми е гадно, че няма да участваме за 8-ми път Laughing

# 68
Малеее, то весело станало тук, бе Grin  Да взема да пусна за традицията освен Grin Чак ми е гадно, че няма да участваме за 8-ми път Laughing
Пускай, пускай, децата ти да имат американско гражданство, оферта си е все пак. hahaha Joy

# 69
Ще пътуваме няколко пъти в годината.
И знаем , че може туристическа, но искам децата да имат американско гражданство, а и всеки може да участва в лотарията.
И какъв е смисълът на всичко? Както казаха по-напред, трябва да прекарвате поне 6 месеца в страната, иначе рискувате да ви земат ЗК. По запознатите да ме поправат, ако греша. Как ще "сколасате" да запазите хем ЗК, хем уреденият живот в България?
Не ви нападам, обаче си мисля, че изобщо не искате да живеете в САЩ, а това ви е някакъв резервен вариант, ако тук, след време нещата ви не вървят. Само че да не станете като онези, дето три пъти печелиха и се връщаха.

Правиш ли разлика между Зелена карта и Американско гражданство?
* Зелената карта ще я загубиш ако отсъстваш от САЩ повече от 11 месеца в годината - дорде си жив...
* За Америк. гражданство може да кандидатстваш ако 5 години подред не си отсъствал от САЩ повече от 6 месеца за всяка от тези 5 години. (Общо казано, защото има и частни случаи като как се броят 6-те месеца.) Това важи за притежатели на Зелени карти от лотарията.

Зелената карта наистина дава повече права и свободи! Ако целта е децата да добият гражданство може да се търси вариант само те да прекарват повече време в САЩ, а родителите - не... Всеки си знае случая...

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 09:38 от agitak

# 70
  • София
Joy До час ще има и пост "На вас зарежда ли ви сайта,защо немога да се регистрирам?" Joy

# 71

Правиш ли разлика между Зелена карта и Американско гражданство?
* Зелената карта ще я загубиш ако отсъстваш от САЩ повече от 11 месеца в годината - дорде си жив...
* За Америк. гражданство може да кандидатстваш ако 5 години подред не си отсъствал от САЩ повече от 6 месеца за всяка от тези 5 години. (Общо казано, защото има и частни случаи като как се броят 6-те месеца.) Това важи за притежатели на Зелени карти от лотарията.

Зелената карта наистина дава повече права и свободи! Ако целта е децата да добият гражданство може да се търси вариант само те да прекарват повече време в САЩ, а родителите - не... Всеки си знае случая...

Ами още по-зле за тях в такъв случай. Няма да могат да си „екскурзисвуват”, а ще трябва да стоят в САЩ, а те очевидно не искат. Това естествено, в случай, че бъдат изтеглени. Наистина обаче не разбирам такива хора, не им ли се промъква една чисто морална идея, че прецакват хора, които могат да направят нещо смислено с шанса, който им се отнема.

# 72
Аз още не съм си снимала бебето, и май ще ходим във фото. Нещо с чаршаф и телефон не ми се получава.
 Laughing Laughing Laughing

# 73
Говорете си какво искате, но ние ще участваме и ще се оправим все някак си с гражданства, не ни мислете.
Успех 🍀

# 74
  • Сф
Каза той и се фръцна. No Mouth
Всичко по- горе го написахме с идеята да имате реална представа как стоят нещата, а не да си правите криви сметки без кръчмар Hands V

Общи условия

Активация на акаунт