Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 295
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 690
На тези хора не им ли омръзна да ме късат за 13-та поредна година кандидатствам и все греда Grinning .Работя в Американска военна база с висше образование на 24г.Имам роднини с американско гражданство изтеглени пак по същия начин преди 15 години.... и накрая пак не съм идеалнияТ имигрант.

# 691
На тези хора не им ли омръзна да ме късат за 13-та поредна година кандидатствам и все греда Grinning .Работя в Американска военна база с висше образование на 24г.Имам роднини с американско гражданство изтеглени пак по същия начин преди 15 години.... и накрая пак не съм идеалнияТ имигрант.

За какво късане става дума? А идеален имигрант?

# 692
Ко речи? Laughing

# 693
18 години участвам в тази лотария. Честно казано откакто имам деца,  участвам по навик. Не ми се ходи вече, сякаш остарях, за да започна отначало всичко, но синът ми (на 10г) толкова много иска. Това е голямата му мечта. Никога не съм му говорила за Америка и как реши, че САЩ е неговата държава - идея нямам. Освен да ме е гледал отгоре, преди да се роди...
Ако пак нямаме късмет, поне има мотивация да учи и да спечели стипендия за университет там.

# 694
И аз от мнооого малка, по комунистическо време все американското знаме рисувах и само за Америка говорех. От къде знаех, като все руски филми ни прожектираха 3-4ч дневно и робинята Изаура през 80’? Мечтите и копнежите се сбъдват. Браво на детето, дано му осъществите желанията!

# 695
  • Варна
Ко речи? Laughing

Иронично казано (предполагам). Simple Smile te4o0 , дано късметът е на твоя страна тази година!

Хора, малко да отклоня вниманието от 7-ми Май. Grinning
Края на месеца пътувам за Ню Йорк.... как стои въпроса с картите за телефон? Нещо предплатено, за да имаме телефон, а и някакъв мобилен интернет. Много ли са скъпи тези карти и на кой оператор ще препоръчате? Simple Smile

Проверете Metropcs-те продават предплатени карти.Ние все още сме с такива.25$ на месец с неограничен интернет и неограничени разговори тук.
О, това е сделка. Благодаря! Simple Smile))

Сега гледам да поръчам и Explorer Pass за NY. Направих бегла сметка и за 3-4 атракции, които със сигурност искам да посетим излиза много по-евтино с този pass. A на сайта на зоологическата градина в Бронкс пише, че е безплатно посещението всяка сряда. Grinning Мисля да се възползваме. Laughing

# 696
18 години участвам в тази лотария. Честно казано откакто имам деца,  участвам по навик. Не ми се ходи вече, сякаш остарях, за да започна отначало всичко, но синът ми (на 10г) толкова много иска. Това е голямата му мечта. Никога не съм му говорила за Америка и как реши, че САЩ е неговата държава - идея нямам. Освен да ме е гледал отгоре, преди да се роди...
Ако пак нямаме късмет, поне има мотивация да учи и да спечели стипендия за университет там.
Щатите са култова страна в почти целия свят. Това го виждат и разбират от ежедневието ни дори малките деца - нормално е да мечтаят за там... А сега си помисли как мечтае едно българче родено там, но върнато да живее в България (поради каквато и да е причина) ... Wink

# 697
Българчето родено там, няма ли американско гражданство?

# 698
  • Fort Worth, TX
Моят малкия е на 9.Беше на 6, когато се преместихме, но изобщо нещо не е доволен от факта, че ще ходи за над месец в България.Иска да си седи вкъщи.За нас нашето вкъщи е тук Келър,Тх.

# 699
Разбира се ,че е иронично казано,но явно на някои хора капацитета не им достига,доколкото по горния пост с 18те "опити" нека не се заблуждаваме случайни неща тук няма.След още 18 опита резултата ще е пак същия както и при мен.Освен ако не се надявате на чудо.https://

# 700
  • Sunshine state
Лорито пък много се радва, че ще ходим в България за три седмици - ще се види с бабите, ще й угаждат, ще иде и на селото на свекърва ми, на което си има и приятелчета за игра. А мама ще мери кръчмите в Пловдив. 😂
За мен у дома са три локации - тук, Пловдив и Хасково. 😃

# 701
Не само има американско гражданство, а Америка му е родината!

# 702
Не само има американско гражданство, а Америка му е родината!
Много, ама много зависи как родителите се "отнасят" към родината си, дали имат близки връзки с роднините и т.н. Няколко познати имам вече, чиито деца са израстнали и завършили в щатите, а се връщате да живеят в бг, просто им харесва повече. Нова къде си роден, няма много, много значение..
А че повечето българи, се правят на 2 и половина като идат в чужбина, също не е ново нещо, почват да вкарват и акцент като говорят български и пр. Та си трябва и малко сиво вещество, не само самочувствие.. за пример са индийците, които толкова си държат на култура и всичко, че евала им! Може да са като нашите мангали, да им е пълна мизерия в страната, ама където има такава общност, са супер подържащи се и помежду си и като традиции...

# 703
Satisfied
Разбира се ,че е иронично казано,но явно на някои хора капацитета не им достига,доколкото по горния пост с 18те "опити" нека не се заблуждаваме случайни неща тук няма.След още 18 опита резултата ще е пак същия както и при мен.Освен ако не се надявате на чудо.https://
Значи който не е изтеглен от първия до 10 -тия  път да се отказва ? Satisfied

# 704
  • Fort Worth, TX
Тези които говорят български с акцент се правят на интересни пред други българи и най-много като идат в в България.Ние възрастните винаги ще имаме акцент когато говорим англ.и няма как да говорим български с ам. акцент освен, ако не търсим внимание.Всяко дете родено тук и дошло до 8г възраср губи акцента на родния си език.Големите над 15 дори и да говорят перфектно си го имат.
Ина, сама ще го разбереш с децата си скоро стъпят ли в детската градина.Сашо, говори перфектно и мислят че е роден тук.

Общи условия

Активация на акаунт