Добра вечер! Прочетох 3-те страници от новата тема. Браво на Жабка!Айша, Делта, мислите ни са все при внучетата. Така е, обземат ни емоциите, мислите, времето. Добре, че ги има!
Работарки-градинарки Боряна, Гъбка и всички, които си имат градини и село, моите адмирации към трудолюбието ви! Който работи- яде домашно, вкусно и истинско.
Фло, успешна учебна година! Все шестички да ти пишат!
Фури, Здравка, Иха, Диди, Неша, Тану , Янче, изпращам ви усмивки!
Онази поговорка за по-зелената трева у съседа е мнооого вярна. Скоро четох и книга с разкази, в която единият разказ е с това заглавие и смисълът е точно този- чуждото винаги е по-хубаво. И нека си призная, аз съм подвластна на това. Все нещо си намирам кусури - я за у дома, я по самата мен и все си мисля, че у другите е по-хубаво. Дали?!
Иначе съм в пълна мобилизация. Малката една седмица на градина, а две седмици вече е у дома с кашлици и съпътстващи я екстри и лекарства, на обяд след училище пристига батко й, след него учениците и по цял ден съм в бойна готовност. Друго няма какво да кажа.
Прегръщам ви и ЛЕКА НОЩ!
Хайде, няма ли и ти да ни зарадваш с новина 

Вчера , пък като се върнах от работа,една съседка нова от другата кооперация / на калкан сме/ иска да се събори една преградна стена- да не си гледаме в кухните,че да сложела метална конструкция.Оставила визитка - архитектка.Този път ММ не ме удържа и вдигнах телеПончето и след 20 минути пристигна.Бързо ,бързо я поставих на място и и обясних,че няма право да прави каквото и да е в моя имот.Днес вече стеничката е съборена и.....проекта,който е казала на ММ изобщо не ме устройва та я чакам отново да и покажа къде зимуват раците.До стеничката имах парапет ,на който ми стояха цветята.Сега искала там да има друго нещо.Да,ама НЕ! Сега съм "ароматизирана" от някакви съставки на изолация и у нас не се стои.Едвам се удържам да не го попилея този нахалник.Не мога да си наредя плочките на терасата от претенции на кой ли не!Майсторът ще ми избяга докато чака.Е,оплаках се та поне ми поразмина мъничко.