Ами аз съм съгласна и с Делта, и с Дидия , и с Борянка!
Мисля, че Делта иска да наблегне на това, че човек, като се пенсионира, се чувства по-свободен и може да изпълни мечтите си! Вярно е Но за това пък са нужни и финанси! Смятам, че стресова ситуация е не толкова пенсионирането, отколкото промяната във финансовото положение: пенсията е почти два пъти по-малка от заплатата. И започват разни смъртни случаи - майка , баща, при мен и дъщеря и брат, а това означава и правене на паметници и плочи... Ето сега ми остава да правя такива на брат си. Ами трябват ми поне 1000 лв и то добре, че сме в малък град! В София сигурно е двойно, че и тройно! Ами то кога да си изпълнявам мечтите
Една от тях е да посетя Египет, или Индия...ама мечтииии! Поне те са безплатни!Хули, мислех си днес за теб и се чудех кога си именичка! Реших, че си на Петровден! Ами, ха да си честита! Да си здрава и все така позитивна! Макар, че хващам последните минути!
Фло, сега те прочетох. Така е!
Милата тя, много ти е тежко...Аз, от стрес покрай майка ми, направих Базедова болест, сега се лекувам вече втора година, ама е кофти работа - пия отровите, тия лекарства са си чиста отрова, но няма как. А разни болки в кръста и гонартрози, направо за нищо ги нямам - в днешно време раничко ни започват. Та напълно те разбирам и ти съчувствам. Дано да имаш съпруг, на който да се опреш.
И не се предавай, след лошото, идва добро!
Хули, аз също поздравих сутринта именяците. Специално за теб, здраве и наздраве!
Иначе той си намери много по-млада жена, но пък в много трудните моменти е бил и до мен. Ей така демократично я караме. За това си живеем само с внучката.