Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 70

• 65 753
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
В Щерев са на 10-ти ден кръвните. Но аз съм правила и на 8-ми при бластоцисти и при 0 не ме карат да повтарям... Предполагам имат нещо предвид в Надежда и ще питам д-р Персенска, когато стигна дотам. Сега коментирам по информация от други техни пациенти.

# 106
Момичета, а къде се обаждате за да кажете резултата си от теста?

# 107
  • Варна
Здравейте! На мен също ми казаха тест на 14я ден, а аз ще го направя даже на 15я, защото 14 се пада неделя Simple Smile Защо ви е странно, че се изчаква?
Предните ми 2 неуспешни трансфера всичко приключваше на 8ми - 9ти ден, дори не си и мечтах за тест 🤣😂
И наистина какъвто и да е резултатът на кой номер го съобщавате?

# 108
  • София
На никого не съм съобщавала, обадих се направо за час

# 109
Аз комуникирах с д-р Чапанова .Споделих и резултата .Веднага и писах и за всяко нещо ,което ме тревожеше съм и писала.Тази жена равна няма Simple Smile .

# 110
Здравейте! На мен също ми казаха тест на 14я ден, а аз ще го направя даже на 15я, защото 14 се пада неделя Simple Smile Защо ви е странно, че се изчаква?
Предните ми 2 неуспешни трансфера всичко приключваше на 8ми - 9ти ден, дори не си и мечтах за тест 🤣😂
И наистина какъвто и да е резултатът на кой номер го съобщавате?
Да, и на мен ми казаха 14 ден и аз бях решила чинно да си го изчакам, защото като капак на всичко поставях и Прегнил по 100iU, но на 12 ден ми дойде цикълът,още,докато слагах Утрогестан и взимах Естрофем. Sad Спрях си лекарствата и на следващия ден се обадих се на централния телефон,представих се коя съм, лекар кой ми е и им съобщих за - резултат и те ме записаха в листата за чакащи коментар.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 15:04 от bubastet

# 111
Според мен искат на 14 ден,защото така има по-категорични стойности.
Аз също не се обаждам да казвам,че теста ми е -.Спирам си лекарствата,страдам си и така....с надеждата че следващия път ще е +

# 112
Ако опита е по фонда, държат да се звънне с резултат, дори и на хартия искат да се донесе, ако не е в тяхната лаборатория.

# 113
Ако опита е по фонда, държат да се звънне с резултат, дори и на хартия искат да се донесе, ако не е в тяхната лаборатория.
Аз бях по Фонда, само звъннах и те са предали на координаторката.
Пратиха ни документи с куриер, подписахме ги и ги върнахме.
Резултат на хартия не сме представяли.

# 114
Здравейте, мили момичета! Теста първите ми два неуспешни опита го правих на 10д.- 0, 11д.-0 и двата пъти звънях и ме свързваха с манипулационната. От там преценяват дали да спирате лекарствата, особено важно е спирането на Мердрола ( трябвам да е по схема). А ако е по фонда Румяна Караджова иска ЧХГ на хартия с печат, ако не е правено в болницата. Успех момичета! Рано или късно  и на нашата улица ще изгрее слънцето Simple Smile

# 115
Момичета, можете ли да ми кажете каква приблизително трябва да е стойността на прогрстерона в деня на имунологочната биопсия?

# 116
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете каква приблизително трябва да е стойността на прогрстерона в деня на имунологочната биопсия?

На мен не са ми изследвали прогестерон

# 117
И аз имах днес имунологична биопсия и ми изследваха прогестерона, но не знам колко трябва да е.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 14:12 от Svetla_24

# 118
Аз го изследвах в деня преди да сложа Прегнила ,но в деня на биопсията не са ми го изследвали.

# 119
  • София
Правих диагностична хистероскопия и се установи, че имам аденомиоза и възпаление на матката. Док ми изписа хормонални хапчета и противозачатачни. Правих и някаква промивка тази седмица. Следващия месец ме вика на 2ри ден.  Някой с подобен случай и повече инфо, че съм се шашнала малко. 

Общи условия

Активация на акаунт