Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 70

• 65 756
  • 725
  •   2
Отговори
# 120
И аз имах днес имунологична биопсия и ми изследваха прогестерона, но не знам колко трябва да е.
А каква ти е стойността на прогестерона? Моят е 31,12

# 121
Аз също изследвах преди (или непосредствено след, не помня) биопсия. Резултата на прогестерона ми беше 9.87.

# 122
И аз имах днес имунологична биопсия и ми изследваха прогестерона, но не знам колко трябва да е.
А каква ти е стойността на прогестерона? Моят е 31,12

Моят е 21.25, може би после има значение като се види какъв е резултата от биопсията, нз.

# 123
Здравейте, има ли пациентка, на която са й поставяли инжекция с кръвна плазма в яйчника? Не съм убедена, че това е точния термин, но тези които са запознати вероятно ще ме разберат. Знаете ли как действа и какви са страничните ефекти?

# 124
Здравей те, момичета! Има ли сред вас такив, които след неуспешен опит по къс протокол започнали процедура на Естествен цикъл? 
Благодаря!

# 125
  • София
Аз съм правила ЕЦ след стимулация (къс протокол). При мен това беше схемата, която даде най-добър резултат, защото от самата стимулация яйчниците се посъбуждаха и на следващия цикъл произвеждаха читава яйцеклетка. Единият път не се оплоди, но пък другият се оплоди.

# 126
Здравейте, утре ми предстои пункция на естествен цикъл. Утре ще питам докторката, но знаете ли дали е проблем ако след това пътувам? Имала съм вече една пункция в друга болница и упойката ме държа доста време, но когато е пункция на естествен цикъл дали упойката ще е по- малко като количество?

# 127
Аз имах пункция на 20 фоликула с яйцеклетки .Чувствах се отлично след това нищо общо с предната клиника ,в която бях като парцал с пункция на 11 ф.Даже тръгнахме обратно за Бургас.Моят мъж не можа да повярва когато ме видя долу на крака.В предната клиника ме изведоха в инвалидна количка и ме сложиха на легло и изключих за 2 часа.

# 128
Аз имах пункция на 20 фоликула с яйцеклетки .Чувствах се отлично след това нищо общо с предната клиника ,в която бях като парцал с пункция на 11 ф.Даже тръгнахме обратно за Бургас.Моят мъж не можа да повярва когато ме видя долу на крака.В предната клиника ме изведоха в инвалидна количка и ме сложиха на легло и изключих за 2 часа.
Дано и с мен да е сега така,  може би и аз съм била на същото място ( ако става въпрос за Варна).

# 129
Да за Варна става въпрос .Голяма моя грешка и на още няколко приятелки.Но човек се учи от грешките си .Благодаря на Бог ,че ме прати в Надежда.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 18:08 от shannel

# 130
Здравейте. Обръщам се към пациентките на др Цветков- в сряда извънредно съм при него за проследяване на ову преди биопсия( по принцип съм при Чапанова).Знам, че е относително, но чакате ли много( повече от час) и звъните ли на тел за закъснения? Просто съм на работа след това и искам поне горе-долу да се ориентирам във времето...

# 131
  • Cobrs
Аз лично при д-е Цветков съм чакала най-дълго час

# 132
  • София
На ЕЦ можеш и без упойка. Не е страшно. И после си краставичка - обличаш се и си заминаваш.

Здравейте, утре ми предстои пункция на естествен цикъл. Утре ще питам докторката, но знаете ли дали е проблем ако след това пътувам? Имала съм вече една пункция в друга болница и упойката ме държа доста време, но когато е пункция на естествен цикъл дали упойката ще е по- малко като количество?

# 133
Редовно чакам при Цветков поне по 2 часа... но може и да не съм късметлийка. Винаги ми дават часове по средата на работния ден и колкото и да се моля за по-ранен или по-късен час, все ме отрязват.

# 134
Момичета, ако задам въпрос към доктора си чрез мобилното проложение дали ще ми върне(той или някой друг)? Опитвам да се свържа по телефона, но вече 2 часа не успявам, а е спешно Sad

Общи условия

Активация на акаунт