Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 70

• 65 767
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Смс или вайбър пробва ли?

# 136
Смс или вайбър пробва ли?

За съжаление нямам телефон на доктор Цветков Sad

# 137
Нека някое от момичетата, което го има да ти го напише на лично съобщение.

# 138

Момичета, ще съм много благодарна, ако някоя ми напише на ЛС номера на д-р Цветков!

# 139

Момичета, ще съм много благодарна, ако някоя ми напише на ЛС номера на д-р Цветков!

Мило момиче, звънни през две три минути на телефона на централата за да може да ви свържат със манипулационната. За докторите нямам идея дали въобще свързват. Но, ако имате много големи притеснения отивайте в болницата там ще ви прегледат.

# 140
  • и тук и там :)
Привет, аз също бях на спонтанен цикъл.
Преглед - 1 фоликул, втори преглед след 2-3 дни, назначиха ми два дни по 1 инжекция Мериоферт, трети ден - Мериоферт и Cetrotide, четвърти ден - Cetrotide и Хориомон. Пункция - успешно изваден фоликул --> оплодена Я --> за сега се развива добре --> на пети ден, ако всичко е ок ще се вземе генетичен материал и ще я замразим.

P.S. Но както казват момичетата всичко е индивидуално. Късмет Flowers Four Leaf Clover 
[/quote]

Привет, момичета,
при мен нещата не се развиха .... на 5ти ден забави развитието и на седми спря.
Утре съм на преглед, втори ден от цикъла за стартиране на стимулация по къс протокол.
Как да разбера дали стимулацията е силна или по-слаба?
Тъй като не искам силна стимулация и искам след като Док. ми каже какво и как ще правим да съм наясно какво планира, за да помоля евентуално за по-слаба стимулация Flushed

# 141
  • София
ами на прегледа си кажи какви са ти притесненията и какво предпочиташ.

# 142
  • София
Някой да е имал скоро късмет и да има час за коментар вече?
Ако да, кога се записахте в списъка и колко време мина.
Интересно ми е сега неуспелите от кой месец лятото минават?

# 143
Аз нямам проблем с часовете. Ходя на място и се записвам. Последния път се наложи да се запиша точно след 8 дни.

# 144
  • София
тя пита за тия които чакат за коментар след неуспешен опит при д-р стаменов.
аз съм от август и не са ми звъняли.

# 145
Аз съм от септември и не са ми звъняли Simple Smile!

# 146
Аз също чакам от началото на септември за час за коментар.

# 147
Момичета каква е цената на обикновената и разширената спермограма и цената на АМХ в клиниката?Ако имам епикриза от лапароскопия от друга клиника дали ще се съгласят да кандидатствам през тяхната клиника за фонда?Била съм пациент на клиниката преди няколко години и имам едно детенце след ин витро в клиниката, но за второто дете се бях насочила към друга клиника, която се оказа че още няма договор с фонда...и мисля да се върна пак към тях...Моля ако някое момиче е минало по този път да ми пише може и на лс.Благодаря!

# 148
За процедура на ЕЦ какви изследвания искат в Надежда? Преглед на 7-8 ден имам указан само.
Микробиология, вирусология на двамата нужна ли е? ММ ще се появи вероятно чак в деня на пункцията, неговата вирусология е отпреди 4-5 месеца в друга болница.

# 149
  • София
Микробиология не трябва. Вирусология от последните три месеца за Вас, а ако има оплождане и за него.

Общи условия

Активация на акаунт