Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 246
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, аз от няколко дни нямам гадене кой знае какво... И болките в гърдите ми намаляват... Надявам се всичко да е наред, във вторник ще разбера...
Пиша ви да ви попитам дали мога да смуча Стрепсилс за гърло с витамин Ц? Със зверски болки в гърлото съм и  сополи...

# 571
Недейте така момичета! Това не трябва да ви притеснява, а напротив- да ви радва. Симптомите отслабват и това е съвсем нормално. Даже скоро може и да изчезнат. Аз както вчера се похвалих че не ми се гади вече, след това цял ден бях с гадене и повърнах два пъти. Всяка бременност, както и всяка бременна жена е строго индивидуална- една може да я боли, друга не, което си е съвсем в реда на нещата. Simple Smile Аз днес ще се записвам на ЖК и много се притеснявам, дали всичко с бебе ще е наред, да ми стискате палци Simple Smile
Кокондрелка- по- добре недей, или се допитай до лекаря. Може да вземаш хомеопатия- осцилококцинум, инфлуцид и т.н. но стрепсилс по- добре недей.

# 572
  • Plovdiv, Bulgaria
Кокондрелка, аз знам за Прополки, че може да се смучат.

# 573
Имате ли болки долу ниско или тежест? От днес съм в 9 г.с. и от два дни имам дискомфорт, не е нещо непоносимо, но леко боцка ту от едната, ту от другата страна и чувствам лека тежест и напрежение. Овен това би следвало да съм в цикъл тези дни, ако не бях бременна, не знам дали на този етап има нещо общо с това. Четох във форума, че е нормално от разтягането на матката да има болки, ама понеже ми е първа бременност и се шашкам... Вие как сте?

# 574
Pinkyflor, аз също изпитвам дискомфорт в стомаха, ту ме боли, ту придърпва. За мен е трета бременност, но за първи път имам болки, с първите 2 бременности само килограмите ми пречеха Joy
Кокондрелка, аз често съм с болки в гърлото, пръскам един спрей с невен и прополис, уникален е и ям мед Hands V

# 575
  • Sofia
Имате ли болки долу ниско или тежест? От днес съм в 9 г.с. и от два дни имам дискомфорт, не е нещо непоносимо, но леко боцка ту от едната, ту от другата страна и чувствам лека тежест и напрежение. Овен това би следвало да съм в цикъл тези дни, ако не бях бременна, не знам дали на този етап има нещо общо с това. Четох във форума, че е нормално от разтягането на матката да има болки, ама понеже ми е първа бременност и се шашкам... Вие как сте?

нормални са такива болки да, питах си доктора и той каза че пмс е нормално заради разтягане на матката Simple Smile и аз ги имах до скоро, но от няколко дни нищо и се чудя защо...

# 576
  • София
Здравейте!Мина ми прегледа.Спряло е да се развива и няма сърдечна дейност вече за мое огромно съжаление.Надявам се следващия път да е успешен.
Много съжалявам за случилото се! Стискам палци съвсем скоро да се похвалиш пак и вярвам, че следващият път всичко ще е наред!

# 577
  • София
Момичета... Аз нещо го закъса...
С 37.5 температура съм и няма към кого да се обърна...
Тука пишат че пиели парацетамол, панадол бебе... Вие имате ли някаква информация?

# 578
  • Sofia
Да парацетамол и всичко което съдържа парацетамол можеш да пиеш до макс 3 на ден, включително прахчета. Аз пия заради главоболието и съм си питала доктора, той ми каза само парацетамол и нищо друго.

# 579
  • София
Здравейте. Тихчко се записвам и аз с термин 30.06.

# 580
Добре дошла, аз съм 29.06

# 581
Аз съм същата като теб. Мисля, че не нещо тревожно 😘🧚‍♀️

# 582
nana27, ужасно съжалявам, бъди силна всичко ще се нареди.

# 583
Момичета вчера ходих да се запиша на женска- всичко ОК, но ме осъмниха две неща: първото е че ми каза че мога да пия аналгин, беналгин или парацетамол за главоболие( няма да го направя). Второто: в 10 г.с съм питах го за фетална морфология било още рано, а ме вика чак края на ноември и на моя глава си записах за 12+ 4 дни час за фетална, нали тогава се прави първата???

# 584
  • София
Знам, че аналгин е абсолютно забранено. Само парацетамол може. Мен за гетална часа ми е 22.11. И аз съм в 10г.с. тя се прави между 11 и 13 според моя доктор.

Общи условия

Активация на акаунт