Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 252
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
С предната бременност ходех на работа и предимно клинове, чорапогащници и поли и рокли носех. Сега съм предимно вкъщи и наблягам на анцузи. Няма да купувам нищо, ще карам с каквото имам. Пари за грозни дрехи на безумни цени не ми се дават.

# 556
Аз качих към 1 кг,  корема ми е издут и ходя с клинове, туники, рокли. Не слагам дънки, защото психически се притеснявам, че ме стягат, макар и да знам, че няма проблеми. Препочитам да ми е свободно. Миналата бременност по същия начин бях, качих над 20кг, имах 2-3 рокли, които въртях, защото не ми се купуваха огормни дрехи.

# 557
И аз имам от предната бременност рокли, клинчета, туники и с тях мисля да карам. Ще си взема дънки за бременни и още някоя рокля да разнообразявам, но държа да ми е комфортно. Стигат ми другите неразположения, че да търпя тесни и неудобни дрехи.

# 558
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед, има сърдечна дейност, всичко си отговаря, седмици, плоден сак, ембрион. В 9-та гестационна с3дмица сим, термин уж беше 13.06. Днес обаче ми каза доктора 11.06., не че 2 дни са проблем де. При първата ми бременност пак имах такива разминаванки. Много се зарадвах и ми олекна, че преди 3 години направих спонтанен аборт и сега си умирах от страх и само го мислех. Леко бременеене на всички 😘😘😘А за фейсбук групата искам и аз да се включа, как става??

# 559
  • Plovdiv, Bulgaria
А за фейсбук групата искам и аз да се включа, как става??
Здравей, честито ембрионче!
Може да ми пратиш на лични линк към твоя профил и ще те добавя.

# 560
Здравейте!Мина ми прегледа.Спряло е да се развива и няма сърдечна дейност вече за мое огромно съжаление.Надявам се следващия път да е успешен.

# 561
Здравейте!Мина ми прегледа.Спряло е да се развива и няма сърдечна дейност вече за мое огромно съжаление.Надявам се следващия път да е успешен.
Ех, Нана, много съжалявам Sad Бъди силна и позитивна и вярвам, че следващият път ще бъде успешен. Прегръщам те силно HugHugHug

# 562
Аз също съжалявам! Желая ти сила, здраве и скоро да се зарадваш с хубава вест! (Знам колко е трудно, не на думи, а съм го преживяла: биохимична бременност, радост от очакването, от позитивния тест, когато всичко е свършило отдавна. Сега чакам с голям страх четвъртък/петък, за да ида на преглед за сърдечна дейност 2 месеца и половина след биохимичната бременност и след само една менструация (дойде на 54тия ден) забременях)
Желая ти късмет! Прегръдки!

# 563
Аз също съжалявам! Желая ти сила, здраве и скоро да се зарадваш с хубава вест! (Знам колко е трудно, не на думи, а съм го преживяла: биохимична бременност, радост от очакването, от позитивния тест, когато всичко е свършило отдавна. Сега чакам с голям страх четвъртък/петък, за да ида на преглед за сърдечна дейност 2 месеца и половина след биохимичната бременност и след само една менструация (дойде на 54тия ден) забременях)
Желая ти късмет! Прегръдки!

И аз съм така. Забременях няколко дни след аборта. Вече съм в 9 седмица и всеки ден се притеснявам дали няма да спре да се развива отново.

# 564
Nana27 много много съжалявам!  Бъди силна, за да продължиш напред и да постигнеш това което желаеш толкова силно! Прегръдки, наистина много съжалявам! Disappointed Relieved

# 565
Не губи вярва, всичко ще се нареди.  Пожелавам ти съвсем скоро да ни зарадваш с хубава новина Simple Smile

# 566
Благодаря ви,момичета!Бъдете здрави!Желая на всички ви всичко най най-хубаво,леки и безпроблемни бременности до края!!! Искам само да попитам (тези,които са преминали през това,което и аз) ,колко време след аборта подновихте опитите?

# 567
Нана, съжалявам. Пиша ти за кураж. Началото на годината преживях миссед като теб, аз в 8ма седмица. Лекарите ни казаха да чакаме 3 месеца, ние изчакахме 4.
Сега съм бременна отново в 14та седмица.
Кураж момиче, бъди силна, всичко ще се подреди. Природата си знае работата.
На всички момичета, преживели загуби, кураж. Мислете позитивно.

# 568
  • Sofia
здравейте на всички Simple Smile, записвам се и аз при вас, макар че още ме е страх да кажа на когото и да е било за новината. Очертава се термина да е около 4-5 юни, сега би трябвало да съм 10г.с. Вече бях на няколко прегледа, последния преди седмица, където се видя че всичко е ок, бебето пораства, сърчицето тупка и така. Следващия ми преглед е на 13, което ми струва адскиии далече, но ще търпя.... няма как. Имам гадене сутрин до към обяд, после отминава. Понаболяват ме гърдите, но не е нещо фрапантно. Имам адско главоболие, което ме побърква. До скоро имах и някакви пмс, но като че ли сега нямам и даже ме е страх, че не е на добре това че нищо не усещам.

# 569
И аз съм така,притеснява ме,че  болката в гърдите намаля(в8 седмица съм)придърпванията и болките ниско ги няма само гаденето си седи.Имам мисед преди това и сега всяка промяна ме побърква.

Общи условия

Активация на акаунт