Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 313
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
#kivity Пиши да знаем как си и че всичко е наред.
Аз тази сутрин се събудих със страшно главоболие в задната част на главата и болката сякаш удря в очите. Много ми е неприятно. Незнам при вас дали има главоболия. Иска ми се да изпия един аналгин ама ме е страх. Някой може ли да ми препоръча нещо?
Аналгин в никакъв случай. Най-много парацетемол или рапидол и нищо друго за съжаление.Frowning1
И аз бях с ужасно главоболие ден преди очакваната менструация. Аз пък ту мрънкам, че нямам симптоми, пък като ме заболи нещо, мрънкам, че ме боли Rolling Eyes

Благодаря ти за съвета. 😊
В някакъв друг филм също се вкараб тази сутрин да си споделя аз. Имам чувството че гърдите вече не ме болят толкова много както първата седмица след закъснението и незнам това дали е за добре и заради главоболието мисля че ми се гади.... оооо незнам ще се побъркам... 🙄🙄🙄

И мен ме болят по - малко, това е нормално, на моменти ще започват, после ще спират, различно при всеки, може изобщо да не ги усетиш повече чак докато не наближи раждането. И добре че е така, че 8-9 месеца постоянно болящи гърди....не мерси Grinning то мъжа да не може да пипне Grinning No MouthRelaxedStuck Out Tongue Closed Eyes

# 241
Всички е наред,не е извън маточната както ме наплаши личната.Имам плоден сак предписа утрогестан вечер вагинално и фолиевата киселина.каза посредата на месеца да ида пак . Интересното е че сметнах че съм в края на шеста седмици ,а тя каза че месец и 5 седмици ,надявах се да чуя сърчице , но явно бързам следващия път 😊
Радвам се, че всичко е минало добре... 😊😊😊

# 242
Оооо много се радвам, че успях да те развеселя Wink Така е много по - добре нали Stuck Out Tongue Simple Smile
Аз при първата бременност също се бях включила в една групичка с мами с термин в същия месец и беше страхотно, в последствие си направихме и Фб групичка, и на живо се виждахме с доста от тях.

# 243
Здравейте и от мен! Много се изненадах, че вече има група, а и сте писали толкова много. Аз съм с вероятен термин 03.06.19 г., вече няколко пъти бях на лекар видяхме плоден сак и сърчице. Това ми е втора бременност, имам момченце на 2г и 10 м. Много повръщам Sad
Пожелавам лека и успешна бременност на всички Simple Smile

# 244
Оооо много се радвам, че успях да те развеселя Wink Така е много по - добре нали Stuck Out Tongue Simple Smile
Аз при първата бременност също се бях включила в една групичка с мами с термин в същия месец и беше страхотно, в последствие си направихме и Фб групичка, и на живо се виждахме с доста от тях.

Много по-добре е 🤗😊🤗
Групата е идеална за мен. Първа бременност ми и незнам какво да очаквам....шаш паника отвсякъде 😁😁😁
И тук може да си направим фб група ако има желаещи... 🌸🌸🌸

# 245
Ах аз понеже нали съм си самото спокойствие и хич не бързах да ходя на лекар, та накрая като се наканих, стана че и лекаря не бърза за мен Grinning Grinning тааа имам час чаааак за 02.11. Grinning

# 246
Моите гърди също ме болят по-малко и на моменти, явно е нормално. Миналата седмица бях на лекар, видяхме сакчето, в четвъртък пак Simple Smile втората ми чертичка на теста е по-тъмна от контролната (както написах имам една биохимична бременност преди два месеца тогава чертичката с всеки ден избледняваше)

# 247
Здравейтеее момичета! Гледам си говорим за симптоми - при мен също болката в гърдите намаля. от няколко дни не ме е "придърпвал" корема, но пък започна да ми се гади сутрин и вечер по 1-2 часа.

kivity - Честито!! Лека и успешна бременност!

Относно моя случай сега се връщам от доки - наистина съм с била с по-късна овулация! Видяхме сърчице и сметна термин 12.06 Heart ExlHeart Exl

# 248
Здравейтеее момичета! Гледам си говорим за симптоми - при мен също болката в гърдите намаля. от няколко дни не ме е "придърпвал" корема, но пък започна да ми се гади сутрин и вечер по 1-2 часа.

kivity - Честито!! Лека и успешна бременност!

Относно моя случай сега се връщам от доки - наистина съм с била с по-късна овулация! Видяхме сърчице и сметна термин 12.06 Heart ExlHeart Exl

Честито Mistralche!!!! Хиляди прегръдки Hug

# 249
Ах аз понеже нали съм си самото спокойствие и хич не бързах да ходя на лекар, та накрая като се наканих, стана че и лекаря не бърза за мен Grinning Grinning тааа имам час чаааак за 02.11. Grinning
И аз бях така. 10 ден след закъснението и направения тест отидох на лекар да си запазя час и след като ме попитаха кога ми е бил последния цикъл какво смята там незнам и ми викат: "Ще дойдете на 26.10 (петък)" и това беше. Сега чакам с нетърпение... 🧡💚💙💜

# 250
Здравейте, момичета. Присъединявам се към темичката с термин 18 юни.

Още не съм ходила на преглед, основно защото не успявам да си избера гинеколог за проследяване. С миналата бременост (имам момиченце на година и един месец) уж бях доволна до един момент, но на края доста през просото беше проследяването и е чист късмет, че нямаше по-тежки последствия. И това при изключително безпроблемна бременност. Сега съответно много се чудя и не мога да избера. Вие как се спряхте на гинеколог за проследяване?

# 251
  • София
Аз съмсъм като теб. Бях уж доволна миналия път, но накрая малко през просото. Пак така бях с безпроблемна бременност. Сега за първи преглед отидох пак там, защото е по здравна каса, но за жк ще се следя в болницата в която ще раждам.
Как се справяш с малкото дете и бременна? Аз едва издържам (сина ми е на година и седем месеца). Той спи кошмарно, злояд е, постоянно иска внимание детето, а на мен като ми е лошо по цял ден и направо ми се реве.

# 252
И аз такава групичка имам от първата бременност и е много по-лесно общуването във фейсбук Simple Smile Някой ако иска може да направи Simple Smile Има вече една направена с около 10момичета

# 253
И аз такава групичка имам от първата бременност и е много по-лесно общуването във фейсбук Simple Smile Някой ако иска може да направи Simple Smile Има вече една направена с около 10момичета
Дали може и ние да се присъединим или да направим нова?!

# 254
Дали може и ние да се присъединим или да направим нова?!
да направим нова

Общи условия

Активация на акаунт