СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 817
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
А за 13мм лигавица...

# 526
  • София
13мм лигавица нищо не означава, на мен ми е толкова по време на овулация. Съжалявам, но ЧХГ 1,8 е отрицателно. При закъснение 8 дни трябва да е доста повече.

# 527

Никакви шансове казвате Sad

# 528
  • София

Никакви шансове казвате Sad
Никакви. Минимума е 5, както е в референтите, а между 5 и 25 е неопределено - не си, съжалявам.

# 529
  • Варна
Лигавицата и преди М е дебела, не знам какво би трябвало да означава тая лигавица. На този етап - нищо. А тестът е категорично отрицателен, да е седмица след О да кажеш, че има надежда, но 3 седмици - абсурд.

# 530
  • Варна
Здравейте, на 7ми ден от закъснението ЧХГ 3474 добре ли е? Лекарката ми до понеделник я няма. Много се притеснявам за извънматочна, защото точно тази тръба ми е много нагъната. Ако пусна хормона пак след два дена и се е удвоил, ще означава ли че всичко е ок?

# 531
Здравей,стойностите са супер Simple Smile По хормона трудно се разбира,аз бях с чудесно растящ хормон и бях с извънматочна. Бъди спокойна,изчакай си търпеливо първия преглед-сигурна съм,че всичко ще бъде наред!❤

# 532
  • София
Здравейте, на 7ми ден от закъснението ЧХГ 3474 добре ли е? Лекарката ми до понеделник я няма. Много се притеснявам за извънматочна, защото точно тази тръба ми е много нагъната. Ако пусна хормона пак след два дена и се е удвоил, ще означава ли че всичко е ок?
Тази стойност, няма да се удвои след 2 дни

# 533
Здравейте момичета,искам да ви попитам има ли разлика в мерната единица  на ЧХГ  mu/ml  и miu/ml ?

# 534
Здравей,не Simple Smile

# 535
Много благодаря Hug

# 536
Здравейте момичета,бих искала мнение от вас.Трансфер на три дневни ембриона,последвал кръвен тест на 13ден след трансфера резултат 60.7.Дали има някаква надежда за бременност.Благодаря ви

# 537
Бременност има.Повтори го пак.И честито Hug

# 538
Момичета днес 17ден от трансфера ЧХГ-156 лекарите казаха,че е малко:cry:

# 539
  • София
Мими, стойностите на ЧХГ нарастват бавно при теб - вместо удвояване на 2 дни, имаш удвояване на 4 дни, което не е добре.
Повтори теста след още 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт