СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 87 424
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Нямам идея и аз 😟 овулацията я проследихме и е беше около 14-ти ден. Дано оплождането е било в по-късен етап. Незнам на какво да се надявам. Колкото и да съм чела, такъв случай не съм срещала, за да си обясна случващото се

# 646
Опитай се да мислиш позитивно, или най добре не го мисли. След седмица ще стане доста по ясно. 🥰🥰🥰🥰

# 647
  • София
Много странни резултати... От 13 до 15 ден не е мръднало, после пък се е удвоило... Не знам как да коментирам, честно казано. Че има шанс, има, но е странно. Освен да е грешка на лабораторията някой от резултатите.
Моите бяха точно така и не беше лабораторна грешка (лично аз си го работех)
8 ден - 84
10 ден -94
12 ден 188

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 08:26 от Nandin

# 648
Много странни резултати... От 13 до 15 ден не е мръднало, после пък се е удвоило... Не знам как да коментирам, честно казано. Че има шанс, има, но е странно. Освен да е грешка на лабораторията някой от резултатите.
8 ден - 84
10 ден -94
12 ден 188

Как се развиха нещата след тези резултати? 🙂

Днес 19 ден, резултата се е удвоил и е 420.
Надявам се този път да не се объркат нещата😊

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 00:03 от AnMary

# 649
  • София
8 ден - 84
10 ден -94
12 ден 188

Как се развиха нещата след тези резултати? 🙂
На “Резултата” днес му правихме прощъпулник, а в сряда става на 1г и 3 месеца Simple Smile

# 650
  • Варна
Чела съм и друг път за резултатите ти, но те противоречат на всичко, което съм чела по въпроса Crazy Или си някакво супер изключение или и аз не знам.

# 651
  • София
Днес 19 ден, резултата се е удвоил и е 420.
Надявам се този път да не се объркат нещата😊
И моя резултата на 14 ден от трансфера (19ден от пункцията/овулация) беше 454 Simple Smile

# 652
И при мен имаше супер бавно покачване, след това спад, после започна да се удвоява нормално. Дадоха ми лека надежда, макар да не са ме залъгвали, че изхода е един и същ в повечето случаи. Ето ги изключенията все пак, така че надеждата умира последна.

# 653
  • София
Здравейте,

3-ти ден ми е след закъснението(според гинеколога ми. Имам и СПКЯ) и 19-ти ден след овулация.
ЧХГ-то ми е 893,20.
Със сигурност има бременност, но ми се виждат много големи стойностите за този ден.
На преглед ще бъда чак на 13-ти, тъй като лекарят ми каза, че днес е много рано да се види каквото и да е било на ехограф. Явно не иска да вагинален. Така се бях "ошашавила" сутринта, че забравих да питам за това.
Та, въпросът ми е имал ли е някой подобни стойности в 19-ти ден след овулация?

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 10:21 от fede

# 654
  • София
Стойността си е съвсем нормална.
За ехограф е рано, дори и за вагинален трансдюсер.

# 655
Здравейте направих си тест за бременост  4 дни преди цикъла ми. Теста показва две черти но едната е, много бледа така не бях сигурна дали съм бременна реших ходих да си направя кръвен тест за бременост така направих си. И  никаква информация не ми казаха дали съм бремена или не просто ми казаха теста нее отрицателен има нещо но още е рано да се каже.. И това ме тревожи още дали съм бремена или. Не. Резултатите от теста са..
10.15 Бета-Хорионгонадотропин/HCG РЕЗУЛТАТ 32.   mlU/ml    Горна гр. 1   пат H
Менопауза   mlU/ml      Горна. Гр. 7
3 гест. Седмица. mlU/ml 5.8.Горна гр. 71.2
4 гест. седмица    mlU/ml 9.5. Горна гр. 780
5 гест. седмица.mlU/ml 217. Горна гр.7138
6 гест седмица.  mlU/ml 158. Горна гр. 31795
Това са резултатите моля помогнете ми да разбера дали съм бремена или не.

# 656
До колкото разбирам от това, което си копирала, разултатът ти е 32 mIU/ml?

– ЧХГ под 5 MIU/мл: Негативен тест, жената не е бременна!
– ЧХГ от 5 до 25 MIU/мл: „Неопределена Бременност“. Може би не сте бременна. Повторете теста след няколко дни
– ЧХГ над 25 MIU/мл: Положителен тест, Вие сте бременна! Честито! (копирано от сайта bremennost.bg)

За най-сигурно повтори теста след 48 часа, резултатът следва да се е удвоил и стойността на ЧХГ да е над 64 mIU/ml.

# 657
  • София
Отново съм аз ^_-
На 7-ми май, както се вижда по-горе, ЧХГ-то ми е 893,20. Днес е    3301.48 и е 22-ри ден след ову. Както и да го смятам, не ми излиза точно "double".
Не са правени в едни и същи лаборатории.
Знам, че е детинско, но започвам да изпадам в някакви паники от най-малката нова "болка".

# 658
Отново съм аз ^_-
На 7-ми май, както се вижда по-горе, ЧХГ-то ми е 893,20. Днес е    3301.48 и е 22-ри ден след ову. Както и да го смятам, не ми излиза точно "double".
Не са правени в едни и същи лаборатории.
Знам, че е детинско, но започвам да изпадам в някакви паники от най-малката нова "болка".

Според мен чхг.си ти е перфектно,но нека и другите дами да кажат 🍀стискам палци всичко да е наред 🍀🍀🍀

# 659
  • Варна
Какво ще рече "не е точно double""? Къде пише, че трябва да е точно? Чакай сега, ти нямаш някакъв компютър имплантиран, който точно да отмерва ЧХГ-то до стотна, малко по-спокойно го давай...

Общи условия

Активация на акаунт