СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 87 426
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Какво Ви е мнението за чхг 4.840 (<1 небременни) на 11-ти ден (10 май) след Хориомон 5000? Контакти на 01-ви и 04-ти май. За колко време се изчиства със сигурност хориомона? Беше на 18ти ден от МЦ заради ЗФ, имаше още един голям фоликул. Поставя се и зарзио. Благодаря!

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 15:29 от Малага

# 661
Fede,няма как да е точно двойно,а и при теб не са през 2 дни,а през 3 дни двата теста,идеално си е. Simple Smile Над 1000 ЧХГ освен това започва да се покачва една идея по-бавно.

# 662
  • София
Благодаря за отговорите и особено на тази на Месечинка виторога Simple Smile
Имам нужда някой Уеко да ми се скара.
Изпадам в някакви ненужни паники(за момента).
Първа бременност ми е, след 10 години опити.

Какво Ви е мнението за чхг 4.840 (<1 небременни) на 11-ти ден (10 май) след Хориомон 5000? Контакти на 01-ви и 04-ти май. За колко време се изчиства със сигурност хориомона? Беше на 18ти ден от МЦ заради ЗФ, имаше още един голям фоликул. Поставя се и зарзио. Благодаря!
При всеки хориомона се чисти различно.
Аз чистя 5000 за 7 дни.
Успех Purple Heart

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 17:01 от AnMary

# 663
  • Варна
Първа бременност ми е, след 10 години опити.
Ох, миличката Hug Спокойно си чакай прегледа, без повече филми. Дай Боже всичко да е наред до края!

# 664
Успех Fede Hug

# 665
  • Пловдив
Здравейте мили момичета.Имах овулация на 1.05, очаквам менструация на 16.05 , днес си направих кръвен чхг и излезе този резултат....

# 666
Бързате трябва да повторите теста при закъснение..

# 667
Хризантемичка, тестът по принцип е положителен, но е добре да повториш след 48ч, защото стойността е много ниска и трябва да се види дали е увеличаваща се или намаляваща. Това е и причината от 5 до 25 единици да се води неопределен резултат.

# 668
Здравейте момичета при мен нещата са следните :
На 28.05 трансфер на две 5 дневни ембриончета едното до колкото си спомням в стадии бласроцид а другото морула .
На 7.05 направих първи кръвен тест чхг 20.300
На 9.05 пуснах пак чхг беше 64.920 .
Направих и в двата дни домашни тестове и двата бяха с втора бледа чертичка .
От болницата ми каха ,че съм бременна и направо на 20.05 на преглед .
В момента трябва да се падам в 4г.с и 3 дни .
Утре мисля да си пусна пак още едно чхг въпреки ,че ми казаха ,че няма нужда аз за мое си успокоение . Нещо още не мога да повярвам ,че е станало да не говорим ,че нямам никакви симптоми ,гърдите спряха да ме болят още в дена на първия тест който пуснах . От тогава само 2/3 пъти ми е леко прилошавало от храна и миризми ,но това ееее нищо ама нищо друго и на моменти ме обзема едно чувство за тревожност много силно и ми се пълнят очите ,а уж сега след втория кръвен малко се по успокоих . При вас как е полужението и някой с такива стойности  но без симптоми всичко протекло ли е нормално Sad ? ❤🤗
Вижда Надин също и ти си била с ниски стойности ,но все пак са били малко по високи от мойте . ❤🤗

# 669
Защо да е ниска стойността? ЧХГ ти се е утроил за 2 дни, така че всичко изглежда нормално и наистина няма смисъл от нов кръвен. Гледат двете стойности една спрямо друга. Успех!

# 670
Защо да е ниска стойността? ЧХГ ти се е утроил за 2 дни, така че всичко изглежда нормално и наистина няма смисъл от нов кръвен. Гледат двете стойности една спрямо друга. Успех!
Ами защото аз си бия факсове дето се вика и това ,’че нямам симптоми никакви още повече 🙈😣😣

# 671
Толкова рано е нормално да нямаш симптоми. Бременността тепърва започва.

# 672
Pipi, спокойно и аз съм по същия начин.. нямам абсолютно почти никакви симптоми, а вече се води, че съм в 5 г.с и 3 дни. Моите стойности на ЧХГ бяха първо 170(на 16-ти ден след трансфер на тридневни ембриони), а след 3 дни се вдигна над 500. Но мисля, че и твоите стойности са добре, щом чак се утроява. А за симптомите може би е много рано, и аз на моменти се чудя бременна ли съм, не съм ли Grinning не ми се гади от никакви храни, не ми става лошо сутрин, единствено ме болят много гърдите. Чакам с нетърпение да дойде 17.05, когато ще ми е първия преглед, за да видим, че всичко е наред и да се успокоя. Пожелавам ти успех и на теб и лека бременност Simple Smile

# 673
Pipi, спокойно и аз съм по същия начин.. нямам абсолютно почти никакви симптоми, а вече се води, че съм в 5 г.с и 3 дни. Моите стойности на ЧХГ бяха първо 170(на 16-ти ден след трансфер на тридневни ембриони), а след 3 дни се вдигна над 500. Но мисля, че и твоите стойности са добре, щом чак се утроява. А за симптомите може би е много рано, и аз на моменти се чудя бременна ли съм, не съм ли Grinning не ми се гади от никакви храни, не ми става лошо сутрин, единствено ме болят много гърдите. Чакам с нетърпение да дойде 17.05, когато ще ми е първия преглед, за да видим, че всичко е наред и да се успокоя. Пожелавам ти успех и на теб и лека бременност Simple Smile
Мен дори и гърдите не ме болят ама грам , и аз си чакам на 20 прегледа и въпреки това ще пусна утре още един кръвен . Стискам ти палци всичко да е наред при теб 🤗❤🤗 и на всички друго ❤🤗

# 674
Здравейте,
Днес си пуснах кръвни изследвания, тъй като чертичката от теста за бременност беше изключително слаба. Закъснява ми с 8 дни, днес е 36 ден от предишната менструация. B-hCG ми е 16.68...
Според Вас има ли бременност и трябва ли да се притеснявам? Ще се опитам утре да отида на доктор, ако до тогава не съм се побъркала 😭
Предварително Ви благодаря за помощта!

Общи условия

Активация на акаунт