Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
-
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
-
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
-
Какви са преживяванията на други майки при отглеждането на първото и второто дете?
-
Каква е причината за изоставането на бебето в корема точно?
.
и тем подобни ...Относно работата това ми е последен работен месец.Чувствам се отлично, но ми писна да ми пилят, че е време.Пък и от Нормври ще започна да подреждам за бебчо.Декемри не ми се обикаля в най-голямата лудница, а Януари искам да си чакам на спокойствие.
вече не е забавно от около 2 седмици става все по-болезнено и вече се отчайвам какво да пробвам , а съм още в 27 седмица . Как ще изтикам до края ? Ям плодове и зеленчуци, пия мн вода , ходя всеки ден пеша 😣

Не знам защо съм си решила, че ще родя по-рано и се тревожа, че бебето ще ни изненада и нищо няма да е подготвено. Явно усещам, че момента наближава и както съм си малко контрол фрийк, натам ме избива.