Отговори
# 150
аз пък още не мога да реша каква количка искам. Дали да е 2 в 1, 3в1 или само с летен кош Sad . Като се родят бебетата ни януари при всеки случай поне мисля 2 месеца да не излизаме, че без това ще е студено или само с колата на консултациите. Вие какво мислите. Много ми е трудно

# 151
Aya, нашата количка е 3 в 1. За себе си смятам, че сме направили правилния избор пък ще видим.
За излизанията - при подходящо време пълен абсурд да държа бебето вкъщи до март, април. Ако времето позволява, температурите не са минусови, няма вятър и виелици не виждам причина да не извеждам бебето поне за малко, разбира се не от първия ден. Естествено, че няма да хукна на тричасови разходки. Смятам, че нито едната, нито другата крайност е полезна.

# 152
3 в 1 какво включват? И аз не мисля да стоим зимата вкъщи, така че зимния кош няма да го пропусна. В т.нар. " черупки" до кой месец/ кг.  могат да лежат комфортно?

# 153
3в 1 е двата коша и столче за кола обикновено. И ние ще излизаме зимата. Поне до лекарката, което е 15мин пеша. Не мисля да го държа в нас, ако не е мега студ. Имаме зимен кош и съм се заредила с чувалче и космонавтче.

# 154
  • София
Аз мисля да си излизаме, стига да не е -20.
Нашата количка няма кошове, тя си е от баткото и се води комбинирана - има зимен и летен вариант (просто се разкачат част от чаркалаците и става лятна).

# 155
Ами и аз се чудя дали да взема 3в1 или само с летен кош и покривалото за крачетата. А на какви марки сте се спрели и от коя година. Оф направо е трудна задача да избера някаква количка. Бях се спряла на Jane и Peg Perego, но.....

# 156
Никакъв шанс да се задържа цял месец вкъщи. За бебето не знам, но аз ще откача, ако не излизам. Предполагам, че ако времето не е някакво драматично първо ще започна да го изкарвам на балкона за малко, после с количката навън. А и в един момент ще се наложи да взимам каките от училище, така че и бебо ще е с мен. Проблем ще бъде, ако има прекалено много сняг, че тогава трудно се бута количка.

Иначе количката ни е стара, но още беше във форма последния път като я ползвах. Имаме кошче за кола, което има легнало положение и може да се ползва като зимен кош първите месеци. След това ще минем на лятната седалка, която също е оборудвана със супер дебело покривало на цип, което може да се използва зимата. Единственото, което се чудя е дали мога да сменя коша за багаж отдолу, че е доста захабен.

# 157
  • София
Каката се роди януари, на 3тия ден беше на вън, първия ден за 15мин, втория за 30 и така след няколко дена спеше на обяд в количката  в снега и слънцето като къпана, до ден днешен не е пропуснала ден, освен ако не вали изведро, пък и аз самата не си представям да стоя с бебето затворена месеци наред в нас. За мен варианта 3в1 е по добър за шофиращите майка, защото караш само рамата в багажника и си слагаш кошчето когато слизаш, иначе трябва да местиш бебето от коша за кола в зимния при всяко спиране и слизане, нашия умаля към 6, 7ми месец и го смених със стол с легнало положение, защото доста спеше в колата.

# 158
Здравейте януарски мами, да ви се похваля, днес получихме количката и съм много щастлива. Нямам търпение да сложим малката дама в нея Simple Smile. Избрахме си тази:

Има и жълто и мъжа ми е много щастлив. Казва, че като я погледне му ставало едно весело и щастливо Joy

Понякога имам запек, но не ме държи дълго. От известно време гледам да ям мюсли с кисело мляко и след 10-20 мин. търча до тоалетната. В него има много фибри и много помага да не се записал. Поне при мен де.
Честито! Много е хубава количката! Със здраве да си я ползвате.

# 159
Честита количка! Да имате прекрасни моменти с нея!
Мамита, да ви питам ... От страни на корема имам едни режещи болки както беше в началото като кихах. Но не отминават веднага. Дали пак не се разтяга матката!? Защо така се шашкам не знам ...

# 160
  • София
3в 1 е двата коша и столче за кола обикновено. И ние ще излизаме зимата. Поне до лекарката, което е 15мин пеша. Не мисля да го държа в нас, ако не е мега студ. Имаме зимен кош и съм се заредила с чувалче и космонавтче.
Космонавт поръчах и аз, а чувалче какво си взела? Като космонавта или имаш предвид за количката?

# 161
В Интерекспо център ще се проведе Бебемания изложение от 19 до 21 октомври. Мисля да го посетя.

# 162
  • Полша, Варшава
Благодаря момичета за пожеланията Simple Smile.
Нашата количка е 4 в 1:

Като isofixa за колата е предназначен и за следващото столче, което ще трябва да вземем, като порасне малката.

Аз също мисля да излизам с малката навън, може би ще е от февруари, но ще видим. Зависи много от времето. Трябва да се калява Wink.Тук във Варшава е много е студена зимата, предишни години температурите достигнаха до -15/-20 през деня (имаме много силен вятър и температурите падат още). Та ще видим какво време ще е Simple Smile и как ще излизаме.

# 163
Космонавт поръчах и аз, а чувалче какво си взела? Като космонавта или имаш предвид за количката?
Чувалчето е от една приятелка от нейното дете. Влиза в зимен кош на количка и е с цел, ако не ми е удобно да го пъхам в космонавт. Иначе аз гледах предимно чешки марки. Подобно на това долу е което ще ползвам.
https://www.detsky-eshopek.cz/produkty/kocarky/fusak--k12-ovci-v … wy2AaAmvyEALw_wcB

# 164
Здравейте! И ние започнахме с бебешките покупки. Имаме вече зимни комплети за изписване. Иначе и аз се чудя за Количка...

Little mermaid, видях чешките чувалчета... Много по-качествени ми се струват, все пак имат овча вълна, а не полар, както са тези, които продават тук...

Общи условия

Активация на акаунт