Отговори
# 375
Мен пък днес яко ме тресе нервата. Едвам изтраях един татко, който четеше от програмата на детето си по време на концерт. И хем му шъткаше да не говори високо, хем не си направи хич труда да му обясни, че докато музикантите свирят не трябва да се говори изобщо. Хайде, детенцето беше мъничко, ама таткото - не. Мрън. Накрая се разсърдих на мъжа си, че не ми се изпълняват желанията.

После след съвсем кратка разходка взеха да ме стягат някакви контракции. Момичетата, на които им се случва по-често, можете ли да ми кажете до колко броя Бракстън-Хикс е нормално да се появяват на ден? С предишните бременности не си спомням да съм имала. С каката в осмия месец играх хора на една сватба.

Иначе и моя малчуган имаше два-три дни тази седмица, в които беше по-активен. От вчера се е кротнал и само лекичко ме побутва от време на време. Аз съм 27+5 днес, ако има някакво значение.

Nedi Todorova, не ми се е случвало, но съм чела, че е нормално. Пиши после какво са ти казали докторите.
Да не би и твоето бебе да се "изчеква" както му казвам аз!? Понякога бъркам това "изчекване" с контракции. Ама, че думи използвам.

# 376
Аз още в началото на 5ти месец започнах да имам ниско долу болка и по точно от дясната страна, ходих при няколко лекаря и май се установи, че може да е херния, която мога да мисля като родя...но съм забеля, че ако се преуморя по някакъв начин или изнервя започват болките. Даже лежах малко в нас за задържане защото имах скъсяване на шийката а матката, но се оказа че май всичко е било от преумора при мен и психическо натоварване. Simple Smile
По-миналата седмица аз така се натварих повече и след това започнаха болките. Ама като си седна малко на д-то и се поуспокояват нещата,. Явно наиатина сега трябва много да се пазим, че 7 и 8 месец са си коварни. Ох един път да вляза в 9тия, че да се поуспокоя 😫

# 377
И мен ме стяга често напоследък. И странното е, че момевтално е съпроводено от позив за малка нужда... болки в срамната кост имам и аз.    И вече не може да се спи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 378
И мен ме стяга често напоследък. И странното е, че момевтално е съпроводено от позив за малка нужда... болки в срамната кост имам и аз.    И вече не може да се спи... Stuck Out Tongue Winking Eye
Оф страдаме от едно и също. И аз така 1:1 Sad

# 379
При мен пък таза пука жестоко Flushed Даже ММ го чува като ставам от леглото. Имам чувството ,че ще се разглобява. Знам ,че подобни усещания вече в края на бременността са нормални. Стига да не прерастват в контракции на равни интервали. За срамната кост също е нормално . Както и придърпването от страни. Бебчета вече тежът и всичко се разтяга. Още малко остана момичета Simple Smile

# 380
Здравейте и от мен! Чак сега се включвам, но тъй като съм главно на легло вече имам време да чета и пиша. Втора бременност ми е. Термин 16.01.19, който със сигурност няма как да достигна (боря се за 36г.с).... очакваме една много дива госпожица... 😊

# 381
Момичета аз пак за желязото, от както го пия, започнаха да ми се нацепват повече устните отстрани и все по-често да ми прималява и да се чувствам уморена.... При някой имало ли е такъв феномен, нали точно обратното би трябвало да очаквам като приемам желязо?

# 382
  • София
И моите са нацепени, но въпреки приемът на желязо, хемоглобинът продължава да пада по малко. Доколкото знам нацепените устни са показател за нисък хемоглобин.

# 383
Хемоглобина ми е нисък, но нито ми се нацепват устните, нито ми е отпаднало, не се чувствам зле, така че всичко е индивидуално.

# 384
Аз пак се чудя защо мен тук никой не ми го мери този хемоглобин... Може би по-натам ще го пуснат не знам. Ще видим...
velvetsky87 защо си на легло? Стискам палци да е наред всичко до финал.

# 385
Защото имах постоянни стягания (контракции). Плода е ниско долу. С първата бременност пак бях така, едвам изкарах до 37г.с....

# 386
Мен пък днес яко ме тресе нервата. Едвам изтраях един татко, който четеше от програмата на детето си по време на концерт. И хем му шъткаше да не говори високо, хем не си направи хич труда да му обясни, че докато музикантите свирят не трябва да се говори изобщо. Хайде, детенцето беше мъничко, ама таткото - не. Мрън. Накрая се разсърдих на мъжа си, че не ми се изпълняват желанията.

После след съвсем кратка разходка взеха да ме стягат някакви контракции. Момичетата, на които им се случва по-често, можете ли да ми кажете до колко броя Бракстън-Хикс е нормално да се появяват на ден? С предишните бременности не си спомням да съм имала. С каката в осмия месец играх хора на една сватба.

Иначе и моя малчуган имаше два-три дни тази седмица, в които беше по-активен. От вчера се е кротнал и само лекичко ме побутва от време на време. Аз съм 27+5 днес, ако има някакво значение.

Nedi Todorova, не ми се е случвало, но съм чела, че е нормално. Пиши после какво са ти казали докторите.
Бях на лекар. Прегледаме за разкритие-нямам, на ултразвука също всичко си е ок. Просто бебчо яко си шава, много е палав малкия ми разбойник и докито каза, че някой болки може и от неговите движения да се получават. Сега съм вече по-спокойна, но и ще гледам повече да си почивам и да се пазя, че съм малко шантава глава.

# 387
Днеска бях на преглед,бебка за сега е добре вече тежи цели 1053 гр. много и се радвам Simple Smile ,но на мен ми е паднал още хемоглобина а сега се оказа и желязото ниско ,та ми изписаха още куп лекарства Sad . Надявам се сега като започнада приемам желязо и калции да понамалеят тези схващания който получавам . Бебка вече се е обърнала  главично , заела е поза Simple Smile

# 388
Благодаря ви, дами. Баш са си контракции при мен. Усещането трудно може да се сбърка като знаеш какво е. Но четох снощи и ако не са повече от 4 на час не е притеснително. Така или иначе в сряда съм на трета фетална и ще питам там. А междувременно реших,че ще го давам по-кротко с емоциите. И ще почивам максимално, докато имам възможност. Че следващите седмици се подреждат едни командировки за таткото и съответно повечко задачки за мен.

Смениха времето и имам чувството, че мога да спя 24/7.

# 389
Здравейте, и аз в петък бях на преглед всичко е наред с бебето, 1400гр, уж за седмицата е добре-30г.с. на мен ми се вижда малко а и нямам апетит, хапвам по малко, и киселини имам понякога. Изписаха ми полижинакс глобули заради течение. Бебето се е обърнало с главата надолу, надявам се така да остане, че доста мърда и рита 🙂.  Изморявам се понякога и имам контракции, но пия магнезий 3*1 и магнезиев диаспорал по 1 на ден и гледам да си почивам когато мога.

Общи условия

Активация на акаунт