Отговори
# 450
И аз се чувствам много тромава и ме боли гърба 😕трудно се обръщам вече в леглото...И ние вече имаме креватче,обиколници,скрин и доста дрешки,но за изписването още не съм избрала.Иначе всичко напазарувахме от "Дундьо" в Младост.Доволна съм.Много са отзивчиви,мили и обръщат внимание и на най-малката претенция а и цените са приемливи👍

# 451
За гъбичките не ям сладко и аз се боря с тях от самото начало, сега съм на Полижинакс каза ми, че месец преди термин ще ми вземе микробиология. Най вероятно при прегледа на 28.11 .

# 452
Мами знаете ли на какво може да се дължи цепенето на ъгълчетата на устата и напуканите устни , от началото съм така и вече се чудя защо не спира. Недостиг на витамин ли е или че често боледувам . Някоя с подобна чуденка 😎😎😎

И при миналата и тази бременност го имам, почти сигурно при мен от желязо. Досега пих малтофер фол и нищо, но от седмица пия по 2 феротон и спря да се цепи, има си още ранички, но не се увеличават. При мен малтофера може да не е свършил работа, защото е с обикновена фолиева киселина, която не усвоявам. Сега си пия феротон и отделно метилирана фолиева киселина. И от два дни не съм имала резки пристъпи на умора освен това, много ме радва, на каквото и да се дължи:)

За болките в кръста, макар, че е много индивидуално както всичко друго, но аз си правя едни упражнения за кръста сутрин  и вечер по 10/тина минути и според мен така го поддържам и за сега нямам оплакване. Случва се понякога 2/3 дни да не ги правя и веднага усещам схващане и болка. В момента, в който го раздвижа пак с тези упражнения и се отпуска. А и с една фитнес топка от лидл си бях взела, нея също ползвам и мисля, че действа много добре.

Да ви попитам за косата, при мен започна много да пада.... Имате ли такъв проблем и какво правите?

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 19:46 от teg

# 453
 За косата нищо не може да се направи.Ще мине по някое време. След раждането обикновено пада още повече.

# 454
  • София
При мен е обратното, изобщо не ми пада косата колкото обикновено, но си знам, че след раждането и това ще стане.

# 455
На мен много ми падаше в началото. После смених храненето и витамините и спря. Предполагам е ит липса на нещо след и по време на периода с гаденето. Ще видим как ще е след раждането. Виж кои витамини влиаят на косата и пробвай да си ги набавиш с хапване. Ядене на лук помня беше полезно.

# 456
мами, от провинцията съм,проследявам си бременността тук за ФМ  посещавам Фемина,имам едно мъртво раждане и ми се иска да е в по-голяма болница в София..дайте съвет

# 457
мами, от провинцията съм,проследявам си бременността тук за ФМ  посещавам Фемина,имам едно мъртво раждане и ми се иска да е в по-голяма болница в София..дайте съвет
За мен в Шейново са най-добрите неанотолози в Бг.

# 458
За София аз избрах Токуда. Води се с много добра неонатология и добри лекари.

# 459
За София аз избрах Токуда. Води се с много добра неонатология и добри лекари.
да,но раждането е 3500 лв доколкото разбрах

# 460
1600 е раждането+600 неонатологичен пакет (по желанието),който покрива допълнителни изследвания за детето. В тези пари влиза и избор на екип.

# 461
Limonche провери дали не са вдигнали цените, една приятелка миналата седмица беше питала и май 3500 й бяха казали, че е от скоро. На мен също Токуда са ми фаворит, дъщеря ми там я родих и бих преглътнала цената дори увеличена. Но лекарят ми е в Тина Киркова и май се очертава да преглътна по-скоро битовите условия там, защото му имам голямо доверие и ми е спокойно с него... Не че съм се отказала 100% от Токуда, хубавият ми спомен от миналия път работи. В тази връзка ако някой има негативна информация или опит в Тина Киркова, моля да каже. Следя и темата разбира се, но не е много информативна.

# 462
На скоро проверих и няма промяна. Но към края на месеца ще се виждам с лекарката , която съм избрала и ще попитам на място. Единственото което имаше като промяна наскоро май бяха някакви 120 лв. еднократно при постъпване. Иначе вип стая се заплаща отделно да не би от там да идва тази цена ?
Това е от сайта

# 463
Майчин дом си е майчин дом при проблеми. Най- добрата неонатология.
Майките, които са раждали нормално два пъти, споделете опит, моля ви. Вторият път как е? Flowers Hibiscus

# 464
  • Sofia
Майчин дом

Общи условия

Активация на акаунт