Отговори
# 465
Момичета да се запиша вече в 8ми месец. Надявам се да успея да издържа до края. Със серклаж съм и за момента шийката държи. Надявам се да успея още малко да я задържа беба на топло.

# 466
  • София
Момичета, аз се разболях Cry .
Освен парацетамол, чай, витамин С и мед, нещо друго мога ли да пия/правя, за да мине по-бързо?
Имам обилно течащ нос, болки в гърлото, кихане и отпадналост.

# 467
Пробвай с джинджифил с мед. Внимавай с чая , повечето са противопоказани при бременност. Мисля ,че само лайка е разрешена.  За гърлото  много помага сода. Потапяш пръст в нея и натриваш от вътре.  Гадно е ,но ефективно.

# 468
Освен парацетамол, чай, витамин С и мед, нещо друго мога ли да пия/правя, за да мине по-бързо?

Аз преди две седмици се разболях и бях на антибиотик Аугументин, но за съжаление миналата седмица не повтори...та пих инфлуцид 3 дни на 2-3 часа по 2, за 24ч.може около 12 таблетки(предписание от лекар), капки за нос Виброцил, 3 дни по една ампула.вит С и една с Калции. За гърлото Тантум верде форте, спрей-обезболява и лекува. Почнах да кашлям и носа ми беше запушен постоянно(като слагах Виброцил минаваше), за това и започнах ампули тавипек(3пъти по 2)-ефекта от тях е налице след 2рия прием. Всичко което съм ползвала от гореизброеното е съгласувано с АГ и общопрактикуващ лекар-в 28г.с.съм-вече.съм почти излекувана. Лошото е че.времето е кофти има.бацили, а ние сме с отслабен имунитет. Скорошно оздравяване Simple Smile

# 469
Само аз ли я карам нездравословно!? Пия чай всякакъв. Онзи ден ме болеше много гърлото и болката отиваше към ухото. С риск да ме линчувате ще кажа, че пих две малки глътки ракия и взе, че ми облекчи. Хей, никой не карам да пие ракия!!! Joy
Здравословно бих препоръчала биозин, инфлуцид и гаргара с клеева тинктура.
Бързо възстановяване, Зазу!

# 470
  • София
И аз пия чайове. Някак не вярвам, че от малко мента и мащерка ще стане проблем. А и то, ако и чайове не може, съвсем не остава с какво да се лекува човек.

# 471
Само аз ли я карам нездравословно!? Пия чай всякакъв. Онзи ден ме болеше много гърлото и болката отиваше към ухото. С риск да ме линчувате ще кажа, че пих две малки глътки ракия и взе, че ми облекчи. Хей, никой не карам да пие ракия!!! Joy
Здравословно бих препоръчала биозин, инфлуцид и гаргара с клеева тинктура.
Бързо възстановяване, Зазу!

Хич да не ти пука от съдници. Аман. Hands Plus1

# 472
Биозин мама два пъти ме спасява.

# 473
Чайове по цял ден,пилешка супа с много черен пипер,лимони с мед,чесън и червен лук,лукчета,сок от бъз...аз така се самолекувам,ако не е налагащо лекарства вече положението.

# 474
Аз допълвам само, че за гърло ми помага много сиропа гринтус, спира да ме дразни. И клеевата тинктура не я спитам всяка сутрин на гладно по 40 капки в 50 мл вода, гаргара и пия.

# 475
Писах наскоро - пих Биозин мама х 2, после АГто каза да продължа х 1 до края на бременността. Инхалации с Кармолис за кашлицата. За гърло много ми помага чай от пресен джинджифил, но не знам дали става по време на бременност. Гаргара със сигурност може. Дано бързо се размине.

За второто раждане - пак писах наскоро - едно към едно с първото, но повечето жени казват, че е по-лесно. Особено, ако не са минали много години помежду им.

Хора, не искам да се оплаквам вкъщи, затова - на вас. Ужасно се изморявам. Днес направих малка разходка и обиколих няколко магазина и край. Другата седмица ме чакат шест дни сама с децата. Мисълта, че ще отида утре на работа ме ужасява, а моментът не е добър да пропусна. Ще взема да си пусна отпуск в сряда. Благодаря, че ми изчетохте мрънкането.

# 476
При мен рязко дойде това неможене. До онзи ден правех километрични разходки след работа.  Вече и на работа трудно ходя. А вечер е ужас. Като разглобена. И някакво гадене постоянно имам. Радразнителна съм. Хич не се търпя Joy

# 477
Пуснете си изследване на хемоглобин и желязо? Аз имам няколко неща да изследвам, но така ме мързи....

# 478
ОФ и аз съм нетърпима вече, много ме боли кръста, срамната кост и крампите Sad. Вече не ми се ходи и на работа но... имат нужда от мен. Моите болки в кръста са като че ли имам дискова не че знам точно как е но понякога ме кара и да куцам, как ще изтърпя още цели 3 м. не знам. От 3 дни съм вече в 7 месец Simple Smile

# 479
  • София
За неонтология Токуда, Майчин дом и Надежда. На 29.10 бях на отворени врати в Токуда - 2200лв включва всичко - престой, упойка , присъствие на бащаат , избор на екип и 2 прегледа на бебето след раждането. Не се заплаща нищо допълнително!

Общи условия

Активация на акаунт