Отговори
# 480
Към оплакванията бих добавила, че и сънят е мираж. Много тежки нощи имам- болки в таза, киселини, място не мога да си намеря. Също така нищо не ми е вкусно, ям по задължение, глад имам сутрин, но и тове е рядкост. Иначе си качвам килограми 😅 Както казва майка ми "Лесно майка не се става".
В началото на Декември влизам в 9ти месец, много искам януарско бебе, но вече се съмнявам че ще е така.

# 481
За настинките също препоръчвам Биозин мама, аз го пия с леки прекъсвания, ако няма болни около мен го спирам и при нужда го започвам пак. Аз бях с лека настинка миналия месец - оправих се с един Парацетамол, Биозин мама, лукчета, чай и Стеримар.
Аз също се изморявам по-бързо, но това е положението в 8-ми месец, още малко остана.

# 482
# 483
Присъединявам се към биозина, гледам, че доста мами го пият, аз също от около месец, за да усвоявам желязото, но пише, че и за имунната система, дано помага:)

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 09:58 от teg

# 484
  • София
Купих си вчера Биозин, изпих го и после повърнах. Чудя се дали е от него (понеже пишеше преди хранене) или просто от настинката. Някой имал ли е такива проблеми? Дали може след хранене да се приема?

# 485
  • Англия
Момичета, чета ви и гледам, че всички неразположения 1 към 1 ги имам и аз. Нощем повече седя в леглото, отколкото да лежа, мн ми е тежко. Кости, кръст каквото се сетите всичко ме боли, чувствам се като в чуждо тяло 😃 Неподозирани места ми се схващат и пукат. Ноо гарантирам ви, ще ни мине на всички съвсем скоро, още малко ще потърпим 😋
За кашлица и запушен нос, както една мама беше написала преди мен, супичка с мн черен пипер и аз прилагам. Лекарства не ми изписаха, само чай с мед и лимон, пия такъв от лайка.
Като кихна и бебока сигурно прави тройно салто 😁

# 486
Я и аз да се оплача. Аз отново нямам въздух, но днес е още по-зле. Искам кислородна маска, ще пукна. Виждам, че всички мами тук се мъчат доста

# 487
Я и аз да се оплача. Аз отново нямам въздух, но днес е още по-зле. Искам кислородна маска, ще пукна. Виждам, че всички мами тук се мъчат доста
И на мен днес ми е много зле. Нямам въздух, главата ми се мотае Sad И тези киселини цяла нощ и цял ден не ме оставят ужас 😭😭😭

# 488
Взехме да окапваме една по една...Wink Тези дни се чувствам добре, но успях да се наспя, по 9-10 часа+ следобедна дрямка...такова спане никога не е било. Само едни киселини ме мъчеха, но и те отшумяха за сега Simple Smile

# 489
Снощи спах една идея по-добре, след като се оплаках вчера!
В Сряда ни чака лепене на тапети с ММ 😓 нямам търпение да приключим, но и вече не ми е лесно. Имам сила и желание, но все едно не е моето тяло.

# 490
Ами така ще е да то занапред, все пак вече в 8ми месец влизаме, а накрая става най-тежко. Споделям ви едно видео, само 10 минутки йога за бременни. Не е нищо сложно, но определено раздвижва кръста, гърба, огъвкавява. Аз се чувствам добре като си го правя от време на време https://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKA&t=43s

Иначе днес бях на трета фетална в Щерев и всичко с бебчо е наред. Вече е 1667 гр. Sparkling Heart Само дето още е седалищно, че даже и съвсем с крачетата надолу. Според д-р Чавеева до към 34 г.с. има по-голям шанс да се обърне, а след това доста намалява, до 5%. Ако не успея да го уговоря малкия човек, явно ще излезе със секцио, което ми обясниха, че се прави към 38 г.с. Разбира се, дано издърживм 2в1 дотогава Relaxed

# 491
Ами така ще е да то занапред, все пак вече в 8ми месец влизаме, а накрая става най-тежко. Споделям ви едно видео, само 10 минутки йога за бременни. Не е нищо сложно, но определено раздвижва кръста, гърба, огъвкавява. Аз се чувствам добре като си го правя от време на време https://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKA&t=43s

Иначе днес бях на трета фетална в Щерев и всичко с бебчо е наред. Вече е 1667 гр. Sparkling Heart Само дето още е седалищно, че даже и съвсем с крачетата надолу. Според д-р Чавеева до към 34 г.с. има по-голям шанс да се обърне, а след това доста намалява, до 5%. Ако не успея да го уговоря малкия човек, явно ще излезе със секцио, което ми обясниха, че се прави към 38 г.с. Разбира се, дано издърживм 2в1 дотогава Relaxed
Аз като родих първият път казах-Хората са измислили секциото, а аз да се правя на герой. Секциото не е толкова страшно, но дано да се обърне бебокът.

# 492
Аз гледам да не се настройвам за нищо. В крайна сметка във всеки един момент условията могат да се променят, дори в хода на самото раждането и няма как да се предвиди всичко. А очакванията са основната причина за разочарованието Wink За мен е важно в крайна сметка аз и бебчо да сме добре, и вярвам, че каквото и да стане, ще е най-доброто възможно. Иначе и естественото раждане, и секциото имат своите рискове и особености.  Гледам хем да се информирам, хем да не си създавам твърде много концепции.

# 493
Да ви кажа нещо за мен. Като бях бременна с второто дете много се ядосвах на жените, които раждат секцио по желание. Да ме пита някой защо, аджеба, се вра там, където не ми е работата ... Бебето се обърна късно и за малко да е секцио. А после се оказа, че трябва да се оперирам от херния. Та като така плюх жените си получих и аз коремната операция. Но пък тогава разбрах едно - възстановяването от операция е по-гадно от естествено раждане. Но!!! Има и проблемни естествени раждания, след които възстановяването също е ужасно.
Та май важното е всичко да е наред, да са здрави и майките, и бебетата. Simple Smile

# 494
И аз да помръмкам малко. Днес се чувствам направо ужасно ,от сутринта не спрях да повръщам и да ми се гади. Нищо не ми се яде ,но аз  по принцип нямам апетит от както съм бременна. Така завиждам на мамите , които немогат да се спрат с хапването. А аз се тъпча насила и всичко ми се струва отвратително Sad

Общи условия

Активация на акаунт