Отговори
# 645
Аз спортувам доста - около 5пъти седмично. Ходя на йога и пилатес по един път, един път на специални упражнения за бременни с топка(дори в нас си надух топка да се упражнявам) и два пъти велоергометър и гирички упражнения правя. Уж помага за захарта, ама да си кажа не е много вярно защото последните два дни не са ми ок резултатите въпреки спорта.

И аз имам топка, но само седя на нея и 2-3 упражнения знам. Сподели някой добър комплекс в интернет ако знаеш:) И също къде посещаваш тази гимнастика с топка.

# 646
Аз спортувам доста - около 5пъти седмично. Ходя на йога и пилатес по един път, един път на специални упражнения за бременни с топка(дори в нас си надух топка да се упражнявам) и два пъти велоергометър и гирички упражнения правя. Уж помага за захарта, ама да си кажа не е много вярно защото последните два дни не са ми ок резултатите въпреки спорта.

И аз имам топка, но само седя на нея и 2-3 упражнения знам. Сподели някой добър комплекс в интернет ако знаеш:) И също къде посещаваш тази гимнастика с топка.

Не съм гледала в нета за упражнения да ти кажа. Аз съм в Прага и тук ходя на тази гимнастика в болницата има към рехабилитационния център. От там и от преди(пилатес пак за бременни) знам упражненията предимно. Със сигурност Birthing/pregnancy ball като търсиш в пинтерест или гугъл ще има сто неща. Това ,което е важно е като седнеш на топката колената да са по-ниско от таза (да не потъваш)

https://www.youtube.com/watch?v=GbvQjrXB2BI  - това изглежда добре.

https://www.youtube.com/watch?v=oHGJENdy2h4 - такива правим в болницата ,както и 8мици с дупето на топката в двете посоки. За след 24та седмица били подходящи.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 16:38 от little_mermaid

# 647
Момичета, имам насрочена дата за секцио на 19.12. Терминът ми беше на 05.01. Надявам се всичко да е наред. Тогава ще съм в 37 г.с и 4 дни. Знаете ли кога идва педиатр да види бебето след изсписване? Чудя се с тези почивни дни къде ще намеря педиатър, който да ни приеме.

# 648
Когато родиш му звъниш още в болницата,за да е подготвен .Аз така се разбрах с моята педиатърка още в деня на изписването да дойде Simple Smile .Моят термин е 6.01 ,но ми казаха за дата за секцио след 22 и не по-рано .Ще видим живот и здраве ,ще си изкарам празниците там ако беба не реши друго,че много приятелки този месец доста подраниха и даже не стигнаха до датата за секцио .Така ,че Божа работа .

# 649
някакви мнения за Мариана Цанкова Май4ин дом? Не откривам нищо ?

# 650
Момичета, имам насрочена дата за секцио на 19.12. Терминът ми беше на 05.01. Надявам се всичко да е наред. Тогава ще съм в 37 г.с и 4 дни. Знаете ли кога идва педиатр да види бебето след изсписване? Чудя се с тези почивни дни къде ще намеря педиатър, който да ни приеме.
Аз съм с термин 07.01. и доктора каза след Коледа, неонатолозите казва не дават повече от 10 дни преди термин, та се изненадах, къде ще раждаш? Аз ще съм в Токуда .

# 651
Аз съм с термин 07.01. и доктора каза след Коледа, неонатолозите казва не дават повече от 10 дни преди термин, та се изненадах, къде ще раждаш? Аз ще съм в Токуда .
Аз ще раждам в Надежда. Казаха ми, че няма пробрем по- рано. Щом е минала 37 г.с и карам 38 г.с

# 652
Siiv, може би по скоро това е случая, права си, като във всяко нещо си зависи от човека и явно не попаднах, преди време като не бременна пак пробвах в Метасенс и пак не ми допадна. А студиото е много издокарано иначе. Ти къде водиш / ходиш за бременни? Ако не искаш публично, може и на лични.

Аз тези дни се зарових да видя от къде са упражненията, които правя всеки ден, в крайна сметка намерих едни стари дискове и действително са били йога, не е йога за бременни, но повечето са ми ок, правя ги всеки ден и ми поддържат кръста отлично. Кунделини йога пише на диска, от линка по-долу, втората група дискове.  https://simetro.com/index.php/site/about/yoga-programi-dvd

# 653
Здравейте момичета, ние решихме да запазим сволови клетки. Разбрах, че на изложението Бебемания е имало талончета за отстъпка при съхранение на стволови клетки в Биорегенерация. Случайно някоя мама да има талонче за отстъпка, което няма да ползва?

# 654
Минавам набързо да се похваля след преглед и първо мерене на тонове. Всичко е 6, много съм щастлива Relaxed Дори бебчо най-накрая се е завъртял главично, а вече е и цели 2 кг. Sparkling Heart

# 655
днес и аз бях на преглед, всичко е наред но бебето още е седалищно. Каза, че имало време да се завърти, защото съм в 29 седмица.

# 656
Здравейте момичета, ние решихме да запазим сволови клетки. Разбрах, че на изложението Бебемания е имало талончета за отстъпка при съхранение на стволови клетки в Биорегенерация. Случайно някоя мама да има талонче за отстъпка, което няма да ползва?

Аз ходих на бебеманията и ми дадоха талонче но не помня дали е в Биорегенерация, тъй като не съм си вкъщи довечера ще проверя и че ти пиша.

# 657
привет ,днес бях на преглед във Фемина ,от на4ало вси4ко вървеше ок глава крака ръце органи ок,докато не съобщих,4е съм имала една несполу4лива бременност и преди седмица кръвното ми беше140/90 в изблик на яд....След това го следях няколко дни и си беше ок.Но днес доктор Цолова ме попита и аз и казах за него.Притеснява ме това 4е по последен цикъл съм 29+4 г.с,а тежи 1250 гр,което отговаря на28+3г.с. малко е назад по тегло и отдолу на документа е написала хоспитализация след 2 седмици за динами4но наблюдение .попитах я има ли проблем,а тя ми отговори,,ако има проблем още сега ще ви изпратя за наблюдение,но трябва да се вземат превантивни мерки,за да не се удавим накрая,,.Това бяха думите и..мислите ли ,4е ми е спестила нещо притеснително.Много се уплаших?

# 658
привет ,днес бях на преглед във Фемина ,от на4ало вси4ко вървеше ок глава крака ръце органи ок,докато не съобщих,4е съм имала една несполу4лива бременност и преди седмица кръвното ми беше140/90 в изблик на яд....След това го следях няколко дни и си беше ок.Но днес доктор Цолова ме попита и аз и казах за него.Притеснява ме това 4е по последен цикъл съм 29+4 г.с,а тежи 1250 гр,което отговаря на28+3г.с. малко е назад по тегло и отдолу на документа е написала хоспитализация след 2 седмици за динами4но наблюдение .попитах я има ли проблем,а тя ми отговори,,ако има проблем още сега ще ви изпратя за наблюдение,но трябва да се вземат превантивни мерки,за да не се удавим накрая,,.Това бяха думите и..мислите ли ,4е ми е спестила нещо притеснително.Много се уплаших?

Според мен щеше да каже докторката, ако има нещо притеснително. А относно болницата е по-добре превантивно да си под наблюдение за кръвното 😉 Малко остана 🤗

# 659
  • Полша, Варшава
Благодаря на всички мами, за съветите, относно киселините и болките в гърба. Ще пробвам, та да видим, кое ще проработи за мен HeartHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт