Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 7

• 97 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Само рафтове и чекмеджета ли искаш?
А лостове за закачалки>

# 361
Да и за закачалки искам лостове.
Просто не знам как да ги разпределя от кое колко да има и къде да е позиционирано. Колко да са дълбоки рафтовете. Ъгъла как да се използва.

# 362
  • София
За ъгъла може да се сложи ъглов модул. Аз лично не бих, заема доста разстояние При отворен гардероб, какъвто си решил, може да има застъпване на рафтовете в ъгъла и няма да пречи, просто там ще стоят неща, които по- рядко се ползват и ако потрябват, ще трябва да се бръкне.

Огледало, ако има, не бива да е на късата стена, което сигурно се сещап, де. Т.е. срещу прозореца и като се огледаш, да си с гръб към светлината.

Бих сложила един лост на късата страна- 1,4 - по цялото протежение. Ако си висок- може и 2- един над друг.
Другото по дългата стена да са рафтове и в модулите да има няколко чекмеджета. Но пък огледалото в такъв случай не знам къде ще се закачи, ако нямат врати. За дълбочина- аз лично смятам, че рафтовете могат да са по 35-40см, няма смисъл от дълбоки. Ще ти остане меттър за движение. За дрехите на закачалка- 50-60 см са окей.

С ъглов модул нещата изглеждат така- https://secure.img2-fg.wfcdn.com/im/99993756/resize-h600-w600%5E … Closet+System.jpg
https://i.pinimg.com/originals/c6/2d/13/c62d13b8c3afbcee9ff86ca94da220ae.jpg
Със застъпване- така
https://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2016/01/Walk-in-close … ves-from-wood.jpg

Ако имах такава ниша, щеше да е такава
https://i.pinimg.com/736x/44/f1/d2/44f1d2a3006aa9fe382681e55b153 … g-room-closet.jpg

Но като цяло, когато е отворено решение, е лесно.

# 363
  • Sofia
Аз трябва да направя гардеробна в един дрешник, приемам всякакви идеи. Благодаря.
И аз трябва да си избера разпределение за един дрешник.

Малко съм изгубен точно как да разпределе отделните рафтове за да е удобно.
До прозореца ми се иска да остане празно и рафтовете да не стигат до края или да не са до тавана и там да се държат примерно обувки.
Та реално ми трябва нещо Г образно с размер 2 на 1,4м. Височината е 2.4м

Няма да има никакви врати по рафтовете. Може би 1-2 чекмеджета. Та някой ако има идеи или линк където да погледна различни разпределения ще съм благодарен.

Това е нашето складово с монтиран днес гардероб за връхни дрехи и рафтове за обувки и инструменти, куфари.

# 364
Не съм "засичала" скоро mishelin-но тя търсеше нещо подобно
(От 01.04 в Кауфланд)

# 365
Liya_LT, поръчка ли го правихте? На каква цена е? Ако предпочиташ, може и на ЛС да ми пишеш. Blush

# 366
Liya_LT, поръчка ли го правихте? На каква цена е? Ако предпочиташ, може и на ЛС да ми пишеш. Blush
И аз се интересувам, ако може тук, ако не е удобно - на лични.

# 367
  • Sofia
И аз се интересувам, ако може тук, ако не е удобно - на лични.

Здравей, Верче  Simple Smile
Нашето складово е мъничко - 120 на 150, и дълго се чудихме какво да сложим вътре. Мислехме дали да е само стелажи или някакви икейски гардеробчета и накрая решихме да поръчаме на майстора, който ни прави кухнята тези рафтове с различна големина - долу по-малки, нагоре по-големи, и гардероб за връхните дрехи и горе куфари. Материалът е като вратите и част от кухнята - сив дъб Небраска на Егер.
Може би отдолу ще добавим един рафт под закачалките.
Много му се радвам, но още не съм започнала подредбата.

Страшно се ядосвам на себе си, че когато видях тук в темата за кошничките на промоция в Jysk, не поръчах, а в момента не виждам никъде промоции.

Моля ви, като видите някъде кошчета на промоция, да дадете сигнал  Hug

# 368
Хоп в тази хубава темичка,благодаря на съфорумка,че я препоръча.
Предварително се извинявам,че няма да мога да прочета назад и затова искам идеи как да подредя обувките на два реда между рафтовете? Имам място лятото за два реда обувки в пространството между рафтовете на портмантото.Не ми се дупчи и поръчват рафтове ако има по-лесен вариант.
Благодаря на който има решение и може да ми отговори.🤗

# 369
  • София
Ако обувките не са високи и не ги държиш в кутии, може с подрафтови кошници. Аз ги държа в кутиите и така събирам дори по 3 кутии една над друга.

# 370
Става въпрос за носещите се в момента, които не държа в кутии.В дрешника са си с кутиите.
Ще търся тези подрафтови кошници, мерси!🤗

# 371
Не робувай на предрасъдъци. Сложи си стабилен рафт на портмантото. Все пак е купено, за да ви служи.

# 372
И аз си купих подрафтова кошница за бурканчетата с подправки, перфектно стана, бяха в "Кауфланд" на промоция тази седмица. Оживя ми на сърцето един огромен гардероб за обувки от Айко, ама ММ не дава, че ще правим баня, каза по–нататък.

# 373
Знам, че се коментираше преди, но не мога да намеря...В какво държите макарони, мюсли, ориз, сол и др.подобни, когато са в чекмедже. Чекмеджето ми е голямо и дълбоко, но настана пълен хаос. В момента всичко е в пакетите. Чудя се дали да взема накакви кутии, в които да слагам пакетите, или пък буркани, в които да ги изсипя. Притеснявам се, че няма да ми хареса как изглежда или пък няма да ми е удобно и само ще хвърля доста пари Thinking  Чаках да ползвам извесно време кухнята, докато разбера кое-как, но не се получи. Моля, споделете при вас как е Hug

# 374
Според мен в плоски високи кутии с прозрачни капаци ще е най-добре щом са в чекмедже.

Общи условия

Активация на акаунт