Звездни компромати- 383 част

• 89 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Сега, моля ви, нека все пак признаем, че съвършените хора са само в романите!
И в Бг мама  Mr. Green

# 646
Ама вие защо си мислите, че хората в тая част на свет са суетни като нас. Всеки си живее самосиндикално и не му дреме какво другите мислят за него. Щом се мъкнат по пижами по магазините и не им пука, за какво говорим. Че тя щерката изглежда като мис свят направо. А пък това Рияна, Бионсе и подобна измет дори и не ги намират за дебели. Помня като почина Уитни Хюстън и дискутирахме на работа. Повечето ми колеги реагираха “ абе кво ме занимаваш с някаква дрогирана чернилка”. Това че цял свят й се прекланя пред творчеството голямо чудо. Всяка една чернилка го прави по гетата.
Има някакъв процент минимален, дето му дреме какво облича, но като цяло примитивна работа. И все по-зле става. А не е било така.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 15:38 от vici75

# 647
  • София
Не става въпрос дали е мис Свят и дали е съвършена, но определено е твърде анорексична. Може и да има подобен проблем.

# 648
  • София
Барбара не ми харесва на мен, има отвратително тяло. И сякаш проблемът не е в малкия бюст, а в самата структура на тялото. Прилича на анемична старица в тяло.
Скрит текст:

е това е облекло "подчертай си недостатък".
никой не е съвършен, разбира се, но да подчертаваш несъвършенствата е липса на адекватност.
от друга страна, тя може да не го счита за недостатък, знаем ли...?

# 649
Да, малкия бюст се счита за белег на аристократизъм май. Които са напращели с голям бюст, се крият, горките Simple Smile

# 650
Едно е малък бюст, друго е увиснал бюст, а съвсем друго е несъзразмерно деколте. Булката дори с големи гърди да беше, деколтето й пак щеше да стои неестествено, както сега, защото това е структура. Проблемът е в деколтето според мен.

# 651
  • ВАРНА
 Като я гледам в деколтето само едно ми идва на ума-печени чушки.

# 652
Не става въпрос дали е мис Свят и дали е съвършена, но определено е твърде анорексична. Може и да има подобен проблем.

Аз за роклята говорех и за идеята ѝ да се натъкне в нея. Или там който я е скопосал така. И че нямат нашия поглед на кого какво му ходи, слаб, дебел какво да облече, кое ще му отива и т.н Не че и при нас няма изцепки. Но като цяло хората имат идея как да се обличат.

# 653
  • на пистата
Като я гледам в деколтето само едно ми идва на ума-печени чушки.
Хич не мясат на печени чушки..по скоро са асансьорни копчета

# 654
Някой може ли да ми каже кои са двете жени (имена) по  пеньоари, които се бъзикат с гостите в "Мармалад'' по бтв ?

# 655
Карбовски сега показва Джулката Гани като wonder woman. Какви времена настанаха...

# 656
  • Благоевград
Гани е махнала силикона в устните. Хубава е.

# 657
  • софия
Гани е махнала силикона в устните. Хубава е.
И е отишъл в предните гърди. Като големи балони са. Иначе във фейс е по-хубава така.

# 658
А Ганито откъде има пари освен за собствени дрешки, да купува и дрешки на гаджето? Плеймейтки тръгнаха да се изживяват като железни лейдита кариеристки... Каква е професията на това същество Гани, което фъфли като на някаква седЕнка с бабички.

# 659
Има наследство. Баща и е бил богат арабин с много имоти в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт