Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 284
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да задам един малко странен въпрос. Blush
Възможно ли е в два различни магазина за наливни парфюми на Рефан ,един и същ аромат да е различен / да мирише различно/.
Понякога има разлика в ароматите на различните партиди, но не е фрапираща, т.е. не си мисли за коренно различни аромати Hands V

# 601
  • вкъщи
Кристалче-къде това с Гиза в БУРГАС?

# 602
  • Габрово
Някой знае ли дали на Парфен има нови аромати?

# 603
  • Бургас
По Александровска 100,базар Европа,вървиш нагоре от магазина на Заг от същата страна са Гиза,то си пише.

# 604
  • София
Гиза май в София няма магазин Rolling Eyes  или греша ?

# 605
  • София
Не грешиш, нямат магазин в София.

# 606
  • София
Ами как точно да ги помириша Simple Smile

# 607
Кристалче, ти направо ме закова на място с твоите впечатления. Как успя да тестваш толкова аромати?Или ходи на няколко пъти.? Смаяна съм.
Утре ми пристига Еклата...то направо ми се видя цяла вечност. И брат ми е поръчал Кристал Ноар обаче ще почакам още малко и за него да му го доставят.
Нямам търпения вече. Четох хиляди описания и за двата. Ще споделям после.

# 608
  • София
Някой знае ли дали на Парфен има нови аромати?

Пускат реклами във ФБ, обаче сайтът им продължава да бъде странен с някакви парфюми по 30 лв.🙄

# 609
  • Бургас
Познавам оригиналите като пръстите си и веднага надушвам кой става и кой не/разбира се по моите критерии/ и много лесно ги разгадавам.А и вътре има кафе,влизах няколко пъти,жената е много приятна,но не купих нищо днес.Ще се върна отново,няколко от парфюмите ги пробвах директно на кожа и при мен са много трайни.Heart EyesИскам да се запозная и с други техни ниш произведения,дано успея скоро.

# 610
  • BG-DE
Мило, благодаря за насоките за Екстаза  bouquet, ще кажа да идат да видят на Заг. Днес подсетена от скорошното обсъждане на  This is Her Zadig & Voltaire го тествах отново и направо съм смаяна  Shocked този път така великолепно се разви, направи един прекрасен сметаново дървесен шлейф, сладък без да е накъртващ и този път кофти нотката не се появи  Mr. Green Отдавна не съм се влюбвала в аромат но този направо ми отвя главата мисля си да го взема, само дано после гадната нотка да не се изскочи отново  Mr. Green Понеже го пробвах в мола на Цариградско, а там има щанд на Парфен тествах и техния вариант но не ме очарова, далечен ми се видя и някак тих, но за последното не съм много сигурна, защото с оригинала се бях поляла доста здраво  Mr. Green

# 611
  • Бургас
Супер,че при теб сега не се в появила гадинката,ако помниш преди време писах,че Парфенската версия ми е супер далечна.Обаче след няколко теста на оригинал и имитация в различно време на годината е много близък за мен.Този парфюм си прави шеги с мен,много е разнолик в различно време,в жега е съвсем различен.Тествай Парфенския след време.Heart Пробвах и новото Бърбъри,на моята кожа е точно сладко от ягоди хареса ми,но да ухая на сладко няма как да дам близо 200кинта,сори Бърбъри-https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-51694.html

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 20:37 от Bright Crystal

# 612
  • BG-DE
Да-да, ще я тествам  пак, а и оригинала ще преслушам отново, че ако пак тръгне да  ми се развива гадно ще е по-добре  преди да съм го купила  Laughing Бърбърито само го подуших но въобще не ме грабна, нещо като нищо  Mr. Green

# 613
  • Варна

Bright Crystal,беше ми препоръчала Ирисовата Прада на Парфен,но от каталога,който ми изпратиха,разбирам,че не го предлагат.Само в София ли имат магазин?

# 614
  • Бургас
Не зная къде имат магазин,но Ирисовата прада на Парфен според моите усещания не става въобще,препоръчах ти я,защото всички сме с различни усещания и на теб може да ти хареса,знам ли,но от мен твърдо не за този парфюм.Снощи една приятелка и тя се влюби в Пудрения Нарцисо на Гиза,за мен тази версия е най-добра от всички,които познавам.Разкошна е и много трайна при мен,по-добра дори от копието на Парфенци.Heart Тези дни съм с Givenchy Very irresistible на Ди Енд Пи,нямате представа колко хора ме питаха кой ми е парфюма,наистина съм очарована от близостта с оригинала и качеството на самата имитация.Kissing Heart За трайност няма да говоря,защото при мен е много добра,парфюмът има хубаво излъчване и се радвам на комплименти.

Общи условия

Активация на акаунт