Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 291
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Солар, не се предавай през първите пет минути след напръскване, когато ароматът е доста силен. Много хубаво уляга след това. Знам, че ще му дадеш шанс. 🤗 Стискам палци да ти хареса и да разкрие красотата си върху теб. 🤞

# 586
Днес случайно открих, че парфюмът на Сангадо с номер 914.Ванилия и кестен е имитация на Zadig & Voltaire/ This is Her. Оригиналът го пръснах на блотер, защото на кожата пробвах други, затова не мога да кажа колко се припокриват в развитието си, но съм абсолютно сигурна, че имитира него. Като погледнах после във Фрагрантика - едно към едно са. Имах проба от имитацията и е много приятен аромат, но аз по-рядко посягам към сладките.
Как е като трайност? /имитацията имам предвид/. Не съм мирисала оригинала и нямам идея какво да очаквам от този аромат...Кестена усеща ли се?

Трайността на имитацията е прилична. Аз оригинала го пръснах само на блотер, но имитацията при мен се развива добре и няма никакви кофти нотки. Като съм се пръскала с него, мъжът ми, който е капризен също реагираше "този е хубав" Simple Smile Ще се опитам да го опиша, какво изкарва на моята кожа: Още в началото усещам розов пипер и аромат на опияняващо цвете (но не жасмин, вероятно албицията). След десетина минути отчетливо се усеща сметаната, ванилия при мен много не се откроява. За кестена - малко неопределено какво точно от него, но го има в комбинация със сандаловото дърво. Получава се много приятен аромат на крем с подправки - в топлото време беше по-опияняващ, сега докато пиша, пак си пръснах на китката, защото много се озадачих какво не е добре при другите, но отново се разви приятен аромат - явно е много индивидуално Simple Smile

# 587
Аз имам проба от този парфюм,за мен е непоносим и много особен.Съветвам тези,които не го познават да не го поръчват на сляпо.
Bright Crystal, аз помислих, че това го съотнасяш за този парфюм, който коментирах по-горе: 911. Бегония и жасмин - имитацията на Narcotic Venus / Nasomatto for women, тъй като коментара се появи под него. По-късно прочетох, че имаш предвид другия Simple Smile Тази тема, наистина ми е любима, тук научавам интересни неща.

# 588
  • Бургас
 И за двата парфюма е валидно,днес съм на хейтърска вълна.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
Да ви се оплача, че нищо на Рефан не ми хареса. Както писах Dolce Garden ми прилича на Lady Million, Crystal Noir, на който залагах огромни надежди, е една заглушена версия на Flora na Gucci. Днес пробвах и Jasmin Noir нищо жасминово не усетих, а един окастрен мъжки одеколон. Остана ми да пробвам само ange ou demon le secret от 10мл проби, които си взех. Дано поне той да ми стане любимец, както лятото ми стана Gucci Bloom и без него не мога да живея.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 23:11 от KeepSmiling

# 590
  • Бургас
Съчувстваме ти,аз също съм така,на Рефан много малко парфюми ми допадат.Погледни ange ou demon le secret на Заг,имитацията им сякаш я помня като доста сполучлива.А за Jasmin Noir съм на твоето мнение,супер кофти е направен,задушлив и дразнещ.Crystal Noir виж на Парфен,страхотен е.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 23:10 от Bright Crystal

# 591
Сега докато ви чета разбрах чак за Гиза Simple Smile
Може ли малко повече информация за тях, качествени ли са им нещата? Какво всъщност е това парфюмно масло? За първи път ги чувам и сега ще разгледам и сайта им.

# 592
И за двата парфюма е валидно,днес съм на хейтърска вълна.Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря Simple Smile Сега вече съм убедена, че трябва да купя и другия. За мен си е находка и късмет, когато парфюм, който не се харесва масово, се закрепи уникално върху кожата ми. Heart Eyes

# 593
  • BG-DE
Момичета, може ли да ми препоръчате добра имитация на Екстаз на Нина Ричи, не е за мен и е добре ако може да е фирма с физически, а не онлайн магазин  Rolling Eyes

# 594
Опасни сте:grinning:къде да търся womanity като най -добре направен; днес пробвах на Рефан  Creed- Rose Imperiale- не познавам оригинала, но това тяхното ми е интерестно

# 595
Сега докато ви чета разбрах чак за Гиза Simple Smile
Може ли малко повече информация за тях, качествени ли са им нещата? Какво всъщност е това парфюмно масло? За първи път ги чувам и сега ще разгледам и сайта им.
Според мен са им добри нещата. Аз ги харесвам.
Парфюмното масло е по-наситено, с по-голям интензитет на аромата, но поради това, че е масло, а не спрей и се нанася посредством ролонче или пръсти, стои близко до кожата и не влачи шлейф. Маслото лесно може да се превърне в парфюмен спрей чрез разреждане със спирт или друга субстанция, ама и забравих името. Гиза предлагат такава услуга, избираш си парфюмно масло и те ти го разреждат и ти правят парфюмен спрей, разбира се срещу заплащане. Маслото във вид на парфюмен спрей също е добро, трайно и се усеща от околните.

# 596
Да задам един малко странен въпрос. Blush
Възможно ли е в два различни магазина за наливни парфюми на Рефан ,един и същ аромат да е различен / да мирише различно/.

# 597
Да задам един малко странен въпрос. Blush
Възможно ли е в два различни магазина за наливни парфюми на Рефан ,един и същ аромат да е различен / да мирише различно/.

Ако ги доставят от едно и също място (както се очаква), не би трябвало да има разлика. След това, вече е въпрос на съхранение и... други манипулации (освен ако не са се объркали с номера на парфюма).

# 598
Womanity на Рефан според моя нос е много близък.Любим ми е!

# 599
  • Бургас
Момичета, може ли да ми препоръчате добра имитация на Екстаз на Нина Ричи, не е за мен и е добре ако може да е фирма с физически, а не онлайн магазин  Rolling Eyes
Сладко,Заг и Баргело имат Екстаз.Една идея ми допада повече на Баргело,но ти отиди и виж и на Заг щом иска да е физически магазин.Момичета, днес имах възможността да опозная някой от ароматите на Гиза,просто останах възхитена!За мен парфюмите им са супер доближени до оригиналите така че да няма нужда изобщо от тях!!! Най-после открих перфектната имитация на Ла Ви Е Бел и това е точно на Гиза порази ме,за мен няма разлики!Почитателите на този парфюм да пробват,тествах също и Габриел/адски добрия/,Шанел 5/изключително добър/,Блуум,Хипнотичната отрова/невероятен/,Цветната бомба,Скандал/уникално добре направен/,Mademoiselle Азаро,Code Cashmere, Пудрения Нарцисо/ще го купя,добре,че не си дадох парите за оригинала,а изчаках/,Елиън,Черният опиум/разбиващ им е/,Армани Си,Обувката,Le Parfum Ели Сааб/този особено ми хареса,повече от истинския/.Всички тези парфюми са толкова близки,че моя нос разлики не откри,горещо ви ги препоръчвам,наистина съм сразена!!!На много високо качество са тези парфюми,поставям ги до Парфен и Баргело,30мл спрей е 15лв,а масло е 12лв мисля.Супер трайни са,момичето ми капна на кожа и се радвам,че всички тези парфюми са прекрасно направени.HeartHeart Само Жадор не им беше близък,нямаха Интенз кафе,но може скоро да го заредят.Hermes terre d'hermes им е много хубав,както и Armani stronger with you,Tobacco vanilla.Останах впечатлена и от Back to Black Килиан и Vodka on the rocks.Тествайте,много си заслужават,чак не мога да повярвам.Kissing HeartHeart

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 15:33 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт