Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 005
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Мимозка,препоръчвам именно на Роксан,можеш да го поръчаш онлайн.Оригиналът ми е много любим и се надявам да го познаваш,за мен версиите,които изброи са далечни.
Благодаря ти Bright Crystal , благодаря Flowers Hibiscus не познавам оригинала, ще потърся Манифестото на Роксан първо в града ни, няма начин да го няма, просто не съм обръщала внимание. Предпочитам предварително да го тествам, че съм голям каприз Simple Smile

# 331
Момичета, купували ли сте реплика на Булгари, имам предвид от тези ,които са като оригиналното шише ,но реплики? Дали да рискувам, едно момиче продава в една група във фейсбук, 10лв.

# 332
  • София
Лично аз не бих купила подобно нещо. Предпочитам да ги дам за имитация тези 10лв. Hands V

# 333
Момичета, купували ли сте реплика на Булгари, имам предвид от тези ,които са като оригиналното шише ,но реплики? Дали да рискувам, едно момиче продава в една група във фейсбук, 10лв.
Лично аз не бих купила подобно нещо. Предпочитам да ги дам за имитация тези 10лв. Hands V
И аз не бих купила подобно нещо. И аз съм ЗА имитация. Категорично. Hands V

# 334
Кристалче сега наистина съм на вълна Черно Версаче, чак да го бленувам не,но ми харесва и реших,че той ще е следваща оригинална покупка.(подарък😉)
Чудех му се, защото приятелка го носи от няколко години кумата ми също я разпознах,че е с него😁,а аз не обичам еднакви неща да имам особено парфюми. Но пък то взе,че ми хареса. Какво да се прави. Дали ще стане любимец не знам, надявам се поне да мога да го нося с кеф.
Вече няколко пъти препоръчваш тая чиста отрова,ще взема да поръчам на сляпо заедно с Вери Иресистибъл. Него го тествах онзи ден оригинала. Аз отскоро страшно харесвам рози,а той е основно розов аромат. Много ми се носи нещо с рози. Въпреки това не съм убедена,че е мой,но ще му дам шанс.
Постовете ти са ми много полезни и ще ти се доверя за някои препоръки.

# 335
  • Бургас
Мисче,радвам се,че съм полезна,но едва ли всичко,което препоръчвам ще ти хареса.Живаншито го пробвай на Ди Енд Пи,а Чистата отрова е много оплюван парфюм тук във форума,но това да не те тревожи.Особен е да знаеш,но има много верни фенове.Виж класическото Клое,рози да искаш.А Версачето е много разпознаваем парфюм,който усещам от много дами.

# 336
Всичко си е въпорс на вкус. Но трябва да е порба-грешка. Иначе как ще си открия любовта😊
Междудругото сдобих се тези дни  с две бутилки класическото Кобако(не питайте,подарък са ми з РД то и двата😀) . Мама има и тя един(но тя си го носи от години),та ни станаха 3 бр.
Някой ако има интерес бих го разменила. Знам,че е бабичка, едва ли ще проявите интерес. Аз няма да го нося, много е ретро за мен,то и за вас сигурно. Но единия ще си го запазя,защото има нещо,което ми допада в този аромат и понякога може да ми се прииска да се напръскам.
Та тъй де,ако някой га иска да свирка😊

# 337
  • Пазарджик
Днес пробвах мъжкия TERRE D’HERMES-HERMES на Сансиро и много ми харесва. Не знам дали си приличат но тази ме грабна , а като трайност е направо убиец. От сутринта още го усещам много силно.

# 338
Ново от Флоргарден-30мл,за 4.20лв,в кварталното магазинче за козметика.

# 339
Момичета, Boucheron quatre absolu de nuit
го няма никъде, нали? 🌹

# 340
  • Бургас
Все още го няма,а е хубав парфюм.Интересно ми е кои ли ще са новите аромати на Заг.

# 341
  • BG-DE
Днес пробвах няколко неща на Парфен: Мукхалат - много красив плътен аромат но нищо общо с версията на Мартинез, кой от двата е по-близък до оригинала нямам представа, защото не го познавам  Simple Smile Цветната бомба им е много добра обаче слаба трайност, Ноар на Том Форд силно ме разочарова освен разминаване с оригинала трайността му е почти нулева, за което и момичето на щанда ме предупреди  Confused Освен това Парфенци са качили цените 50 мл от 21 вече са 25 лв, а 100-цата 32  Mr. Green

# 342
Днес пробвах няколко неща на Парфен: Мукхалат - много красив плътен аромат но нищо общо с версията на Мартинез, кой от двата е по-близък до оригинала нямам представа, защото не го познавам  Simple Smile Цветната бомба им е много добра обаче слаба трайност, Ноар на Том Форд силно ме разочарова освен разминаване с оригинала трайността му е почти нулева, за което и момичето на щанда ме предупреди  Confused Освен това Парфенци са качили цените 50 мл от 21 вече са 25 лв, а 100-цата 32  Mr. Green
Еее, те пък! Sad Аз скоро не съм пазарувала от тях, но хубавото е, че имат и 30-тици от мястото, където купувам, което, мисля, не предлагат на всеки свой щанд. Иначе като чета тук, май не мога да си намеря дружка в предпочитанията. Grinning Никой не каза добра дума за Beacause It`s You, а аз привършвам вече втори флакон на Мартинез. Той, Florence,  Nomad и Love  са ми "откритията" за изминалия сезон, не без помощта на коментираното тук.Sparkling Heart  Не знам дали защото все търся нещо различно от хитовите аромати или е нещо необяснимо, но прекалено спряганите парфюми, (Good Girl, La Vie Est Belle, Scandal, Si , Olimpea  и т.н. актуалности към момента),сякаш по подразбиране не са "моите". А може би парфюмният ми профил е изчанчен, знам ли, хахаха...Все едно. Това е най-нормалното нещо, не се оплаквам. Smile 
Скрит текст:
Ииии... няма да си кривя душата, че обичам да получавам комплименти за парфюма си, което се случва  често - явно нацелвам ароматите, които ми подхождат. 

# 343
А новите цени на 30 мл и другите по-малки, какви са им?

На мен също ми е интересно кой Мукхалат е по-близо до оригинала.

Mrs. Tiggi-M., можеш ли да разкажеш за Nomad, заглеждам го по пирамидата, но все още не съм го пробвала?

# 344
Здравейте, момичета. Благодарение на страхотната тема днес получих комплимент за парфюма (Манифесто). Колежката веднага отбеляза промяната и веднага кой е, кой е Grinning
Знаете ли имам и една питанка. Комшийката днес се качва в асансьора и ме лъхна един много приятен аромат на кокос. Понеже е малко борсук, ми беше тъпо да я питам кой е аромата. Някакви предположения? Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт