Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 034
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Възможно е да е https://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Bronze-Goddess-2011-11538.html или https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html Има и други, но тези се усещат най-често.

# 346
Аз не съм много запозната,но с оглед на това колко е масово Черното Версаче залагам да е то. Личо аз надушвам кокос доста върху моята приятелка, и се надявам върху мен да не е така осезаем,макар,че обожавам кокос. Все пак мисля,че на всяка кожа се усеща различно.

# 347
Здравейте, моля да ми препоръчате добра имитация на Good girl на Каролина Херера? Simple Smile

# 348
  • Sofia
Дами, темата ви е страхотна и адски зарибяваща!
Нямам идея защо досега съм подценявала репликите...
Нямам възможност да обикалям физически магазини, за да пробвам, затова бихте ли ми препоръчали някои конкретни аромати и фирми, от които да поръчам онлайн малки дози за проба!
Проблемът е, че съм "забила" на едни 5-6 парфюма, които са ми любими и ми е трудно да харесам нещо ново.
Ще ги дам като ориентир, надявам се да ми помогнете да открия някоя нова любов Simple Smile
Гарлен - Шалимар и Самсара
Ермес - Елексир де Мерве
Картие - Целувката на дракона
Agent Provocateur 

И още едно питане - някой по-назад ми препоръча Самсара на Лорис, но не намирам техен магазин, има ли такъв в София?

# 349
  • Бургас
k_kiara3,потърси Good girl на Сан Сиро,винаги предлагам тяхната версия,защото е много близка.Melite,освен Самсара на Лорис ти препоръчвам Коко Шанел пак на Лорис.За магазин в СФ дано се включат момичетата.Друго,което можеш да погледнеш са тези-Дюн на Диор,Долче Вита,Опиум на Лоран,Obsession Calvin Klein,Youth-Dew Estee Lauder,Knowing Estee,Ysatis Givenchy,Organza,Poeme Lancôme,24 Faubourg Hermes.Убедена съм,че сред тях ще откриеш нещо,което да те впечатли,обаче ти ги предлагам в оригинал.Иначе проби може да си поръчаш примерно на Заг.

# 350
  • София
Лорис нямат физически магазин в София.

# 351
Да попитам момичетата,които взимат Рефан от магазинчето на М. Луиза предлагат ли 10мл в тяхно шишенце или най-малката опция е 30мл?

# 352
Здравейте, момичета. Благодарение на страхотната тема днес получих комплимент за парфюма (Манифесто). Колежката веднага отбеляза промяната и веднага кой е, кой е Grinning
Знаете ли имам и една питанка. Комшийката днес се качва в асансьора и ме лъхна един много приятен аромат на кокос. Понеже е малко борсук, ми беше тъпо да я питам кой е аромата. Някакви предположения? Relaxed

Ако е чист кокос, може да е на Ив роше. Има го и в дрогериите Лили, 100 мл. са 15 лв. Много приятен кокос с ванилия, малко наподобява аромат на плажно мляко.

# 353
Здравейте, момичета. Благодарение на страхотната тема днес получих комплимент за парфюма (Манифесто). Колежката веднага отбеляза промяната и веднага кой е, кой е Grinning
Знаете ли имам и една питанка. Комшийката днес се качва в асансьора и ме лъхна един много приятен аромат на кокос. Понеже е малко борсук, ми беше тъпо да я питам кой е аромата. Някакви предположения? Relaxed

Ако е чист кокос, може да е на Ив роше. Има го и в дрогериите Лили, 100 мл. са 15 лв. Много приятен кокос с ванилия, малко наподобява аромат на плажно мляко.

А траен ли е?

# 354
Самоотговарям си,нямат в момента малки шишенца. Сдобих се с Нощния трезор,доста е....сладък за моя вкус макар да обичам Angel,LVEB и подобни,тук има и някаква свежа нотка,добре,че не ми е трениран носа и усещам само "сладко","свежо" и "много хубаво" Grinning Кокосов аромат,но не моно естествено за мен е Долче гардън (рефан) не познавам оригинала,но усещам цветя и кокос.
В търсене съм на коледен аромат,нещо с портокали,канела и подобни..

# 355
Да, траен е ароматът на Ив Роше, даже остатъчната миризма ми харесва повече, защото се усеща повече ванилията. От същата серия има и други тоалетни води- с аромат на ванилия, праскова, малина, преди години имаше лимитирана серия с аромат на бадем-всички ми допадат. Те са все моно аромати и са доста трайни. Мисля, че имаше и люляк, но може да бъркам .

# 356
Лорис нямат физически магазин в София.
Да, така е, вече нямат. Но има търговци в ОЛХ и БазарБГ, които предлагат Лорис. Малки разфасовки няма. Количеството е 50 мл. за около 10-13-15 лева /зависи от търговеца/.

# 357
Привет на всички Flowers Hibiscus От три месеца ви чета и се радвам на тази тема, тя ми стана любима Simple Smile След дълъг парфюмен застой, това лято се сдобих с няколко оригинала и няколко парфюма на Сангадо (за които все още не знаех, че са имитации Smile). В процеса на търсене на коректен сайт, откъдето да си купувам парфюмите, случайно попаднах на тази препратка и си припомних, че сестра ми, която е работила в магазин за маркови парфюми - ползва почти изцяло имитации (Рефан и Баргело), за което си има много логично обяснение... Благодарение на наученото от вашите споделяния - си спестих много главоблъсканици и излишни усилия, за което съм много благодарна на всички. Открих доста харесвани парфюми и на този етап вече имам около трийсетина Relaxed - от които две трети са от списъка на чудесните имитации. Благодаря и за споделянията на Bright Crystal , с която се оказва, че имаме доста съвпадения в предпочитанията и те са ми са изключително полезни Simple Smile През следващите дни ще споделя част от моя скромен опит за някои конкретни неща по темата.

# 358
  • Sofia
Bright Crystal, много благодаря за предложенията. Organza и Poeme ги познавам, но ще пробвам останалите при първа възможност. И Дюн съм имала - допадат ми. Май си ме нацелила като вкусове Simple Smile
Доколкото разбирам, съветваш да тествам оригиналите и после да търся реплики, така ли? По-скоро си представях да търся направо сред тях. В момента имам няколко орг. парфюма и не ми се влагат пари в други скъпи. Мислех да пробвам повече на брой от бюджетните варианти. Със сигурност обаче ще видя ароматите, които си предложила, отново благодаря!
А откъде поръчвате Лорис? Не намирам сайт.
И моля някой да ми пусне на лични координатите на момчето, което доставя Заг 

Редактирам се: видях написаното от solar_fields за Лорис - благодаря ти! Flowers Bouquet

# 359
  • Бургас
И аз ви благодаря,мили момичета,че ми имате доверие и си купувате парфюми по мои препоръки.Щастлива съм,:heart: Silence,ще чакаме да споделиш.Melite,да,предлагам първо да се запознаеш с оригиналите и после реплики,но както си решиш ти.Ето още няколко предложения имитации-107. OPIUM/ YVES SAINTH LAURENT,108. PALOMA PICASSO/ P. PICASSO,109. MAGIE NOIRE/ LANCOME,112. CLIMAT/ LANCOME,тези са на Рефан.Органза е хубав на Парфен,Поем не могат да го направят,няма хубави негови имитации,Дюн го имат Заг,Роксан също, не пречи да поръчаш мостра.Коко Шанел и Самсара на Лорис,виж Синема, BEAUTIFUL- ESTEE LAUDER и DOLCE VITA- DIOR на Лорис,не знаеш от къде може да изскочи зайчето.Stuck Out Tongue Winking Eye На другите,които ти написах не съм срещала копия и точно затова ти ги предложих в оригинал,ако някой знае техни имитации може да се включи.В Нотино има оригинални проби на някой от тях.

Общи условия

Активация на акаунт