Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 274
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • BG-DE
Това ме подсети нещо, преди няколко дни изнамерих малко количество Very irresistible на Рефан, купувала съм го доста отдавна преди 2-3 години. Напръсках се обилно с почти целия остатък и о-о ужас  Shocked той се беше развалил миришеше ужасно на нещо подобно на чубрица  Sick Много се изумих, парфюмът е съхраняван на тъмно, хладно място, а при толкова парфюми, които имам (някои са на около 20 години) никога досега не ми се беше случвало да имам развален парфюм  #Crazy

# 616
Простете за лаишкия въпрос,но amimalic в парфюмите значи кожа нали най-общо?

# 617
  • София
Не. Означава "животински".

# 618
Да знам,че това означава. Не се изразих правилно. Имах предвид дали това значи миризма на кожа най-общо.

# 619
  • Варна
Това ме подсети нещо, преди няколко дни изнамерих малко количество Very irresistible на Рефан, купувала съм го доста отдавна преди 2-3 години. .....

Абсолютно същото се случи и с моята имитация на този парфюм от Рефан. Както и с някои други между впрочем.

# 620
  • София
Да знам,че това означава. Не се изразих правилно. Имах предвид дали това значи миризма на кожа най-общо.
Не, и това не означава.
Най-общо казано, говорим за съставка от животински произход - мускус, амбъргрис, циветка, бобър. Сега се добиват по синтетичен начин. Индоловият аромат също може да носи животинско или фекално усещане. Hands V

# 621
Тъкмо бях решил да поръчам нещо от сайта на Гиза, но в условията за доставка прочетох следното:

За ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ СЕ НАЧИСЛЯВА "ТАКСА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ в размер на 2,0% от стойността на поръчката

Не знам каква е тази измислена такса, но такова нещо не бях срещал никъде до този момент, при нито един онлайн магазин.
Моля някой от вече поръчвалите да сподели наистина ли се начислява такава такса.

# 622
  • София
Да, начислява се. При последната ми поръчка на стойност 30 лв. имах 60 ст. такса наложен платеж и 4 лв. за доставка.

# 623
Днес отскочих до Заг и се обзаведох с Нощния трезор/за пореден път/ и Виолетовата орхидея.
Нещо носа ми се е бъгнал, оприличах последната на какво ли не - в един момент чак на Поемата ми замириса.
Ама то щото в нас така се бях поляла с Черната орхидея, че нищо друго освен нея не усещах. Grinning

Помирисах ЛАЛЕТО, а не, мерси не е мой този аромат. Много свеж е за моя вкус.
Заредили са Пантерата, мисля, че можем да се спогодим с нея, но за момента сякаш имам известни съмнения и резерви.
Душнах и Yes I'm на Кашарел, ммм на пръв прочит много мой. Мисля, че скоро ще се вземем.

# 624
  • Бургас
Джаста,пробвай Лаленцето през пролетта,сега не е неговото време според мен.И стига с този Поем,защото вече наистина ще го изпукам в оригинал.Grinning Много сте лоши значи,вие го имате,а на мен казвате да не го купувам.Stuck Out Tongue Winking Eye Мисче,какво стана с Еклата получи ли го,хареса ли ти,чакам да споделиш.

# 625
Кристалче, мисля, че си права. Ще му дам шанс през пролетта, но сега определено не ми се носи такъв чистак-свежак. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, Поемата, обожавам я. Прекрасна е. Може би наистина идва една идея по ретро, но е толкова прекрасна...
Не те навивам, не те навивам, мирувай, мирувай. Защо не си вземеш някоя имитационна в малка разфасовка, за пробичка, да видиш как ще ти понесе, ще се сработите ли, ей, такива нещица. Разбира се, ако вече не си го направила. И тогава да отстреляш оригинала.

# 626
Да, начислява се. При последната ми поръчка на стойност 30 лв. имах 60 ст. такса наложен платеж и 4 лв. за доставка.
Благодаря за инфото.
Това е безумно. Не че се дават свръх много пари отгоре, но отношението е дразнещо - да бъдеш допълнително таксуван на всяка цена, било то и с някакви стотинки. Явно няма да поръчвам от тях, докато не сменят куриерската фирма, с която работят...

# 627
  • Бургас
Защото не съм срещала хубава имитация по моите критерии на Поем,Гиза го имат,но тук в Бургас поне аз не го видях.Толкова хубаво да ми стои оригинала,на мен не ми е ретро и хората,които пишат,че бил изключително ретро за мен нe са прави.Всеки има свое виждане за ретро парфюми и за мен на много хора в темите парфюмите им са кофти,но си мълча.Поем е класическо божествено творение без аналог с огромен фен клуб,величествен парфюм!!!

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 18:08 от Bright Crystal

# 628
Аз ако се чувствам така с даден парфюм изобщо няма да ме интересува мнението на околните. Ако си го пробвала достатъчно пъти и си уверена, че винаги се разкрива така добре върху теб, не го мисли, а си направи подарък- една 30-ца като за начало. Innocent
Между другото тази такса мисля, че я имат и Спиди и Еконт, но е за сметка на продавача обикновено. Определено не прави добро впечатление политиката на Гиза.

# 629
Кристалче, аз мисля, че Гиза и Заг са нацелили верния път спрямо Поемата. Според моя нос тези две имитации се доближават до оригинала. Но имат известни разлики, и двете имитации помежду си също имат известни разлики в нюансите, най-вече за тренирано обоняние, каквото моето не е и вероятно затова при теб усещането за разлика е по голямо, ти имаш доста и добър парфюмен опит и вероятно затова усещаш по отчетливо разликите.

Обаче, ina-mina е права, щом така усещаш един парфюм, значи той е твоя парфюм. Съобрази се със себе си, не с околните.

Общи условия

Активация на акаунт