Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 987
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Rosita, не намирам нищо странно и е съвсем в унисон с характера и поведението на Банков от 4-ти сезон. Все пак той отписа все още живата си жена, връщайки се в България.
Да приемем, че е логично след като е "отписал" жена си преживе, да не страда много, след като умре.Това е, както казваш ти - свързано с характера на Банков и е така. Но странното беше, че след като я отписа, а тя се върна - заявяваше, че я обича и изглеждаше искрен.
Иначе аз разбирам, за какво му беше Огнянова, на всеки е ясно.
Не искам непрекъснато да страдат, наистина е доста страданието в сериала, а бих искала нещата да изглеждат още по-близо до реалността, като например - да изразяват чувствата си по-ясно.

# 136
Жековият младоженец го гледах в "Cлед репетицията" и там ми хареса много. Успя да се измъкне в главата ми от образа на Васко  Laughing Дано на сценаристите не се изчерпят идеите и да допрат отново до появата му  Crazy

# 137
Здравейте!
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Снощният епизод ми хареса за пръв път от началото на сезона.
А Вергов/Банков беше направо перфектен! Hands Ok Hand

Съгласна съм, че Вл.Пенев преиграва - слабо фразиране, патетичен като в театър - посредствено! No Mouth

# 138
Kлипче от предстоящия епизод
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/2064258027220826/

Пенев пак се смее като идиот Rolling Eyes

# 139
  • София
Пенев ли се хили така идиотски Simple Smile

# 140
  • Пловдив
Банков как сложи ръка на рамото на Зорница  Whistling а батко кат охлюф зяпа  Laughing

# 141
  • София
Викаш къде по яко ще е Марио да скочи и да забие един на Банков.

# 142
Горката Ина, все едно деца реди "ама аз не искам до него" Joy

# 143
Горката Ина, все едно деца реди "ама аз не искам до него" Joy

Точно щях да кажа, че се едно ще ги снимат за тържество в детската градина. 😀

То бива лигавщини, ама не им отива на годините и професията така да се цупят.
Ама поне ще се посмеем.

# 144
А Романова как я разхубавиха последните два сезона, особено през последния - прическа, червилце, грим...

# 145
  • София
Не разбрах Албена до кой не искаше Simple Smile

# 146
До Марио не иска, вероятно това ще е след скандала на Тони и Ковачев.

Ама и Владов: "До кой искаш да застанеш?" Joy

A идиотският смях на Пенев ми бърка в здравето Grinning

# 147
Не разбрах Албена до кой не искаше Simple Smile

Това и аз не разбрах точно. Първо помислех, че до Владов не иска, но после май казва, че иска до него да стои примерно.
Та май вярно Марио посочва.

# 148
  • Пловдив
Много е нереално историята и чак се дразня. Това постоянно присъствие на Христо във всички заплетени случаи и ситуации е характерно за детско-юношески филми, толкова е наивно. Санитар ще разговаря и дава съвети на професор и директор на болница???

Hands Plus1

Като видя Жени ми става гъша кожа. Особено снощи с това расо беше, като проповедник. От първи сезон имам чувството, че в устата й има бонбон, който смуче. Б-р-рррррррр.

# 149
Искам да покажат снимката след това, физиономиите на всички ще са безценни - нахилени, нацупени, ядосани Joy

Общи условия

Активация на акаунт