Как се справяте с гладенето?

• 23 387
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
И нашата е върху пералнята, че и точно срещу входната врата...ама не ми пука. Висок клас сушилня е must have  за всяка ценяща времето и труда си жена. Както пералнята и миялната и топлата вода и..и...и съвременния живот като цяло.
Разбира се, това е дъвкано до припадък тука...няма жена, която да се е  сдобила със (висок клас, не комбиниран уред) сушилня или  (голяма )миялна  и да съжалява, напротив.

# 61
  • MI
Човече, ако някой глади бельо, не му вярвам че мрази да глади дори да го твърди. Grinning

Яренце, щом нямаш къде да сушиш и според мен си вземете сушилня когато можете. Смело слагай върху пералнята, ако няма къде другаде. Макар че аз на твое място първо бих инвестирала в миялна, пък чак след това в сушилня. Simple Smile В смисъл, че пести много повече време и нерви от сушилнята... Аз предпочетох да не слагаме сушилня, но имаме специално помещение на всеки етаж, където да се суши и предпочетох над пералнята да сложим шкафче и коша за мръсните дрехи. Но ако трябваше да суша вътре дрехите, със сигурност щях да се спра на сушилня,

# 62
  • София
Мдам, бих си "захлупила" банята, но слим-сушилнята е един-единствен модел, т.е. нямам избор между няколко, а за тази не намирам кой знае какви отзиви.

За миялна пък тотално нямам място в "ню-ню" кухничката си. Smiley Въобще, в това старо строителство- баня и кухня- миниатюрни, а в двете спални- почти мога да карам колело. Smiley

# 63
  • MI
Ваш ли е апартамента? Ако да, може да помислите за в бъдеще на направите хол с кухня в едно, така ще може да сложиш малко по-голяма кухня, с миялна. Simple Smile

# 64
Сушилни слагат и в спалните. Така съм чела в темата за сушилните...

# 65
Моята е пералня + сушилня. Добър вариант е за пестене на място, но са си скъпички. Почти като за двете поотделно.

# 66
С две ръце съм за сушилнята. Толкова добра работа ни върши. Нашата е в коридора, защото там имаме място, но винаги бих и намерила място, дори и в спалнята. Не я заменям за нищо. Преди целият апартамент приличаше на катун с два сушилни на и дрехи, които се сушат къде ли не, защото не се събират всички на сушилниците. И наистина, ако ги извадиш веднага, след като е приключила програмата, изглеждат изгладени.

# 67
Да. Сушилня може да се сложи навсякъде.

# 68
  • София
Мен ме подлудява събирането и подреждането на дрехите.

# 69
Да. Сушилня може да се сложи навсякъде.

Понеже спалните им били големи, за това го уточних.
Но като изглади, да прочете темата за сушилните, защото някои модели мачкат още повече дрехите Laughing

# 70
Една пералня трябва да се суши на два пъти, защото иначе излизат много намачкани. Не трябва да се препълва просто. Peace

# 71
  • MI
А като ги слагат в спалните поне крият ли ги в шкаф? Любопитно ми стана, не си представям иначе, грозно ще стане....

# 72
  • София
Ваш ли е апартамента? Ако да, може да помислите за в бъдеще на направите хол с кухня в едно, така ще може да сложиш малко по-голяма кухня, с миялна. Simple Smile
Наш е и още преди ремонта го обмислях, но в стената, която разделя хол и кухня, има комини, т.е. не можем да пипаме, а пък коридор нямаме- тук има снимчици. Simple Smile  http://www.bg-mamma.com/?topic=1065604

Това вече си струва да се обмисли- даже мисля, че имам перфектното място/ниша за целта. Благодаря! Simple Smile

# 73
  • MI
Винаги може да се измисли нещо - например комините да останат като колони, които да се вградят по някакъв начин в цялостната визия. Wink Иначе и при нас няма коридор преди хола, но не е особен проблем като организираш добре. Другия вариант е да сложиш някакви хубави шкафове за чинии и подобни в хола, а в кухнята да е само най-необходимото + електроуреди. Щом пералнята ви е в банята, все ще се намери място за миялна. Колко ви е мястото за кухня? Предполагам че трапезарията поне е в хола?

# 74
А като ги слагат в спалните поне крият ли ги в шкаф? Любопитно ми стана, не си представям иначе, грозно ще стане....
Ами ако ги скрият, ще трябва допълнително и отоплението да пускат, а така хем суши, хем топли. (това в кръга на добронамерената шега го казвам, да не вземе някой да се засегне сега, че темата е много приятна).

Общи условия

Активация на акаунт