Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 703
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Ъхъ.
А, има и критики де.

# 136
Скрит текст:
Погледът му е на невинно дете, бебчо направо. Нищо човешко не му е чуждо, проявява се като топъл, страстен българин(това за погледа). Химията между тях я има, чака да ескалира. Пламъкът го има. Зорница се притеснила като мома на оглед. По-добре е от секса под душа на ЗиМ, които даже не се познаваха, тия поне са се познавали; Чокова бързо се съгласила, но ако Банков кажел това на Огнянова, шяло да е същото; той бил пиян - т.е. оправдан, ама тя била трезва и веднага изприпкала в склада; Чокова да не мисли, че е следващата Зорница
Чокова имала хубаво дупе - 15 пъти казано
Боже господи, прибери си вересиите, моля те! Joy Що не се скрият някъде, не виждат ли колко смешни и жалки са отстрани? Огнянова щяла да се съгласи?!? Майкоо, майко. Огнянова не е Чокова, никакъв шанс няма да се върже на Банков, да не говорим, че не е такава лесна жена.

# 137
Коментарът ми е следния:

# 138
Това, че се познавали е страшен аргумент  Crazy Банков утре трябва да се чувства още по-празен.
Другото даже не знам как да го коментирам. Фантазьорки  Laughing

# 139
Коментарът ми е следния:

Охх, много е добро, с глас се смея Joy

Ама друго си е да познаваш Чокова, де, прави нещата по-естествени Joy В смисъл, те така добре се познават, думи нямам Joy

# 140
И аз да се включа. Хората ходят петък вечер по заведения ние ходим на пазар. Изгледах сега серията. Добре че ви прочетох първо, че гледахме с дъщерята и накрая я поизгоних да си ляга. Дона си има конкуренция с Митето, малката каза, че Тони бил най сладкия от всички във филма.
За серията супер беше. Много ми харесват бързите реакции на Зорито напоследък. Като стрела е. Прегръдката накрая и как им се метна Зори беше идеален завършек на седмицата. Банков в момента е само едно ходещо тяло. Те си го казаха в монолога.

# 141
Mалко отпред назад, ама така ги почнах Simple Smile:

# 142
Дона си има конкуренция с Митето, малката каза, че Тони бил най сладкия от всички във филма.

Да купиш един шоколад на детето от мен! От големите Wink

# 143
Братя Ковачеви - дъ бест Heart

# 144

Eто това ми е най-любимото! Как се втурнаха и двете, много са сладки, с едни усмивки като на деца. Heart

# 145
Чета ви и се кефя 😊.  Тъкмо ще гледам епизода и съдейки по коментарите ви ме чакат много приятни 40 минути Simple Smile
За промото на следващия нищо не казвате, предполагам ги няма нашите в него.
Хайде отивам да гледам и ще се включа след това 🤗

# 146
Eто го и скандала, значи физиономията, която прави Велислав на пред, предпоследния гиф ме разбива Joy

# 147
Отново ще кажа, че няма.друг актьор, който да пресъздава гнева така автентично и въздействащо. По принцип у Велислав има една огромна енергия, която той сдържа. Когато трябва да е гневен, тази енергия сякаш се отприщва и направо те помита.

А Зорница как го сиктирдоса да си оправя сам бакиите ме изкефи максимално Joy

# 148
Mалко отпред назад, ама така ги почнах Simple Smile:

това е, за да ви бъде после още по-гадно, когато на Зориту и се врътне отново терцът по Чичо Вики😁😆😌

# 149
Финалната прегръдка вече ми е най-любимата сцена от сезона - имаше страхотен заряд, беше позитивна, трогателна и всеопрощаваща. И страшно много ми хареса как Албена помаха на Захариев в него момент - толкова осезаемо усетих връзката баща-дъщеря. Между другото, тя днес успя да заличи част от червените точки, които беше понатрупала в предишните епизоди, че бях на ръба да я пратя в гората.  Joy

Велислав беше дяволски добър в гнева си!

Скрит текст:
Все още изпитвам неистово желание да бутна онова леке от покрива на болницата.

Общи условия

Активация на акаунт