Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 704
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Айде малко да се посмеем, а? Днес ситуацията беше ей такава между нашите супер братлета (това са смъртоносни лазери, ако не схващате Joy)

# 151
Епизодът беше прекрасен!!! Уникален дето се вика Animal Joy Cat Малко беше доста реакцията на Марио само за влизането в болницата, аз си мислех, че ще е нещо по-сериозно. Накефих се Зорница как отряза Марио да си се оправят сами: "Нее, не ме гледай" Animal Joy Cat Но пък, ако не беше лекия скандал, след това нямаше да видим прекрасното сдобряване. Тази сцена мога да я гледам 100 пъти Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 01:33 от Доц. Димитрова

# 152
При скенера:

# 153
Тия яко си пускат езици обаче

Странно ми е да им гледам целувките

# 154
  • София
Ди, Калигула ли гледа?

Аз утре ще се изкажа за епизода . Сега нямам сили.

# 155
  • Там,където се събуждам щастлива.

Странно ми е да им гледам целувките

Много са истински, което може да значи нещо! Wink Добре, че са те да видим малко целувки. Wink

# 156
Майко, майко и аз ги забелязах Animal Joy Cat

Роси, Калигула гледах, да Animal Lion

# 157
За разлика от тях, Марио и Зорница много сдържано го раздават. Да вземат да се поправят скоро, а? Време им е. Grinning

# 158
За разлика от тях, Марио и Зорница много сдържано го раздават. Да вземат да се поправят скоро, а? Време им е. Grinning
Предпочитам да гледам техните целувки.

# 159
Интересен и разнообразен епизод. Ей така го обичам ОЖ, а не да цикли на едно място и като те питат какво стана в серията, да не можеш да кажеш.
Гневния Марио ще го гледам поне още 5 пъти след малко. Възхитена съм от играта на Велислав 🤗.
За много неща съм ги дъвкала сценаристите, но не мога да отрека, че образът на Марио им се получава много реалистично. Хареса ми разговорът със Захариев, колко искрен и директен беше Марио.
Много ме зарадва и Зорница. Това си е нашето Зори 😍 - уверена, решителна и щастлива. Браво момиче, светкавична и уверена реакция. Хареса ми как като остана сама с Банков не се смути, дори когато той я гледаше втренчено. Хич не й пука за него 😆 Има и друго според мен - нашето състрадателно Зори изобщо не го пита как е, не понечва да води смислен разговор с него. За мен това е показателно 😊 Тя не само е направила своя избор и е щастлива с него, но е осъзнала къде трябва да постави преградите, за да не нарани човека до себе си.
За прегръдката на Ковачеви думи нямам - обичам ги😘 Зорница се затича като ученичка, толкова мило ми стана. Изобщо изражението й в последните два епизода много ме радва 🤗 Тя продължава да държи Марио с двете ръце - толкова влюбени изглеждат така (въздъх).

А за Банков/Вергов да си призная ме е яд. Като някакво нищожество го рисуват - в траур съм и по този повод безсрамно се натискам на колежките 🤢. Гнусно и плитко. Поне малко достойнство можеха да му оставят. Искрено се надявам да му измислят сюжетна линия, а не да се влачи като куче с оплезен език 45 серии. .

# 160
Предпочитам да гледам техните целувки.
И на мен ми липсват. Вярно че връзката им е на ново ниво и вече не се натискат като зайци при всяка възможност, ама никой не може да ме убеди, че страстите са се уталожили - нали ги видях как се гледат пред лодката 😍 чак телевизора ми се наелектризира. Искаме целувкиии и секс, че изоставаме от 5-ти сезон 😆

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 06:20 от DreamyBee

# 161
Зориту е наясно със себе си, защото Вики я разкара. Но Чичо Вики е от стара коза яре, ше намери път към раненото й сърце😃😉

# 162

Eто това ми е най-любимото! Как се втурнаха и двете, много са сладки, с едни усмивки като на деца. Heart
Благодаря ти, Майче! Гледах това гифче около милион пъти. Animal Heart Eyes Cat

Зорница всеки път е като скачена за Марио. Плътно двете ръце на неговата, скоро ще запретне и крака около неговите, че да е сигурна Animal Joy Cat Animal Heart Eyes Cat

# 163
Хъмбълче, какви ги замисляш по нощите😂?
Чичо ти Вики ако толкова е загорял ,да си наседне ръката/  да му изтръпне/ и да се " поздрави" сам😎.
Не ми се гледа как облазва жените като куче.

# 164
Добро утроооооооо!
Има ли усмивки?

Общи условия

Активация на акаунт