Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 709
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
По-големи и от техните даже! Animal Heart Eyes Cat

# 166
Айде тогава още една братска Wink

# 167
Дона, има силно главоболие, прихванала съм от махмурлука на Банков, ама не съм пила нищичко, честно Joy

Eдно усмихнато Зори:

# 168
Ей на това изражение много се радвам 😊. Щастлива и спокойна Зорница. И следа няма вече от страхове и демони 🤗
В 5-ти сезон Марио я гледаше все едно ще я изяде. Сега като гледам нейните погледи и как се вкопчва в него, ролите са разменени. Сладури бе, обичам ги 😍.

# 169
Зорница го обича Марио с цялото си сърце. И е влюбена в него, и е щастлива и  тия неща си личат във всеки един неин поглед и жест.

Хареса ми много и промяната у Албена и Тони и това, че най-сетне видяхме, че и тя мисли за него.

# 170
Сега се замислих, знаете ли какво ми липсва? Не сме чули Марио да казва на Зорница “Обичам те!”. Ясно е, че го е казвал, все пак живеят заедно и са сгодени. Ама ми се иска да го чуем и ние Heart

# 171
Дрийми, а на мен пък много ми харесва това, че при тях всичко е почти без думи. Както вчера в рапорт залата, той просто седна мълчаливо до нея и и на двамата им беше напълно ок просто да са един до друг.
Видяхме, че Марио я обича безумно и на нея й е напълно ясно.

# 172
В 5-ти сезон Марио я гледаше все едно ще я изяде. Сега като гледам нейните погледи и как се вкопчва в него, ролите са разменени. Сладури бе, обичам ги 😍.

Точно - липсват ми погледите ''Ще те изям''. Показват ни ги като прекалено улегнали и зрели, а всъщност връзката им е на по-малко от година. Всъщност има ли половин година ? Показват ни едната страна на монетата, а аз плача за другата - страстнатааа Heart Като тази при шкафчетата - любимата ми от целия сезон Heart

# 173
Много са ми хубави отношенията им, тя все гледа да се гушне в него и като се хванат за ръка са много сладки. Страхотно е винаги когато той понечи да я погали, а тя затваря очи и сякаш лицето й се губи в ръката му, тя нарочно го прави това последното. Много обичам тоя жест! Heart

Е, Фифф имаше на два пъти проблясъци - по-предишния епизод накрая, като канеха колегите да пият и във втори епизод, като се изпращаха, ама пак друго си беше в миналия сезон. И аз искам пак така. Grinning

# 174
Много са ми хубави отношенията им, тя все гледа да се гушне в него и като се хванат за ръка са много сладки. Страхотно е винаги когато той понечи да я погали, а тя затваря очи и сякаш лицето й се губи в ръката му, тя нарочно го прави това последното. Много обичам тоя жест! Heart

Е, Фифф имаше на два пъти проблясъци - по-предишния епизод накрая, като канеха колегите да пият и във втори епизод, като се изпращаха, ама пак друго си беше в миналия сезон. И аз искам пак така. Grinning
Нали, и аз искам, поне от време на време 😊
Иначе са много сладки, пълнят ми душата като се хванат за ръце, като се гушнат, като се гледат 😍

# 175
Толкова добре им се получаваше, че на Велислав може и да са сложили домашно ембарго. Във Вездесъщият нямаше толкова нежни любовни сцени.
Сега малките Ковачеви показват целувки, които хич не приличат на филмови😍

# 176
На мен са ми леко комични целувките им.

А Зорница е много, както се казва touchy-feely с Марио сега, но в добрия смисъл.

# 177
Майче, на малките целувките са такива, че на фона на тях Марио и Зорница на рибешката целувка изглеждат със здраво стиснати устни Joy

На мен са ми напълно ок Марио и Зорница и това, че не се мляскат под път и над път. Все пак имайте предвид, че двамата са доста сериозни като характери и трудно ще почнат да се пощипват на работното си място. Това че се държат за ръка и се гушкат в рапорт залата хич не е малко за бурсуци като тях Joy

# 178
Майче, на малките целувките са такива, че на фона на тях Марио и Зорница на рибешката целувка изглеждат със здраво стиснати устни Joy

На мен са ми напълно ок Марио и Зорница и това, че не се мляскат под път и над път. Все пак имайте предвид, че двамата са доста сериозни като характери и трудно ще почнат да се пощипват на работното си място. Това че се държат за ръка и се гушкат в рапорт залата хич не е малко за бурсуци като тях Joy
Ами да ни ги покажат малко и вкъщи Simple Smile Ще е много сладко.

# 179

Това не го разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт