Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Целуват се с много отворени усти малките. Като голеееееми риби Joy Рибешката целувкс изглежда като целувкс на малки рибета Grinning

# 181
Целуват се с много отворени усти малките. Като голеееееми риби Joy Рибешката целувкс изглежда като целувкс на малки рибета Grinning
Аха.
Е то това не прави една целувка по-добре изглеждаща. Определено е напредък от онази на покрива, която беше абсолютен потрес, учудих се тогава как изобщо се нацелиха и вече тя е първенец по най-нескопосана целувка.

# 182
Много сте тихи, ейй

# 183
Целувките на Тони и Албена са ми много...странни и неестествени. Не ми е кеф да ти гледам. Големите са на светлинни години от тях

Бар Наздраве пие

# 184
Целувките на Тони и Албена са ми много...странни и неестествени

Бар Наздраве пие

И на мен също, ако трябва да съм честна. Grinning

Доне, нищо не пия аз, карам я на натурално сокче. Joy Във вторник подновявам пиенето хаха.

# 185
Целувките на Тони и Албена са ми много...странни и неестествени

Бар Наздраве пие

И на мен също, ако трябва да съм честна. Grinning

Доне, нищо не пия аз, карам я на натурално сокче. Joy
Пия джин с тоник...от мъка ще се пие днес....

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 20:31 от Анонимен

# 186
Аз съм на розе тая вечер Grinning

Дали има вероятност МиЗ да проявят въздържание пред камера относно палавите неща този сезон, защото май се очертава много хора да правят секс, ама не и те Grinning

# 187
Всичко е възможно Майче, и аз си го мислех това. Може да минем само с целувки тоя сезон. Grinning Мен и без секс пак могат да ме убедят, колко много се обичат. Не са първите, които само се целуват цял сезон така, че ще го преживеем. Grinning

# 188
Аз съм на розе тая вечер Grinning

Дали има вероятност МиЗ да проявят въздържание пред камера относно палавите неща този сезон, защото май се очертава много хора да правят секс, ама не и те Grinning
И така ще им се радваме много. Обаче, ще е добре да ни покажат, че Марио може да прави секс и в хоризонтално положение 😆 Тони вече се отбеляза, Батко остана 🤭😊

# 189
Нали? Дрийми, само един път искаме, толкова ли е много? Grinning

# 190
Е няма нужда от пълна програма, ама малко повече нежности да покажат, а от коментара на Зорница не е като да няма извън кадър Grinning

Дрийми, ама наистина да е този път в домашна обстановка, че то все природосъобразно........ Joy

# 191
Ooo, чак до пълна програма няма как да стигнем, ама поне само началото да ни дадат, ние имаме въображение за останалото. Joy Малко целувките да си оправят, няма да е зле. Grinning

Майче, то извън кадър може много неща още да има дето не ни ги дават. Grinning

# 192
Дами, извинете ме, ама до вчера мрънкахте, че са скарани, днес мрънкате, че не правят секс в ефир. Диагнозата ми е, че имате нужда да мрънкате Joy

# 193
Ooo, чак до пълна програма няма как да стигнем, ама поне само началото да ни дадат, ние имаме въображение за останалото. Joy Малко целувките да си оправят, няма да е зле. Grinning

Майче, то извън кадър може много неща още да има дето не ни ги дават. Grinning
Дам, че така 100% на въображение... не че не можем, ама поне основата да поставят 😄. Леглото им много скърца, притеснявам се, да не би затова да го избягват 🤭

# 194
  • София
Сексът този сезон е за други. Може и да видим още 2-3 сцени до края, но толкова. Това е медицински сериал, все пак.
Е тази връзка, Москита, понеже сме се събрали със сходни интереси - мрънкане, искам да измрънкам. Е Зорница кога най накрая ще я видим в операционната. Минаха 16 епизода, тя се вясна един път, точно за 15 секунди, колкото да се ядосам и Доцента да се подиграва на Марио и край. От тогава, само искри между нея и Банков прехвърчат, ама по коридорите и залите за рапорт.

Общи условия

Активация на акаунт