Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 720
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Хахаха, Роси, за лекаря Огнянова и аз страдам много силно и напоително. Ще я видим скоро според мен, твърде дълго беше извън операционната.

# 196
На мен ми харесват целувките на Албена и Тони. Стоят ми много естествено, по младежки живи, страстни, дълбоки.

Много ми хареса общата им прегръдка накрая, като едно голямо, сплотено, задружно семейство. Само ми стана някак тегаво за Тони, че непрекъснато го коментираха в контекста на смъртта.

# 197
Роси къде искри прехвърчали? Grinning Искри между Зорница и Банков аз не виждам, виж за други хора е ясно, че ги виждат. Grinning

Зорница и аз много я искам в операционната, стига само е преглеждала.

Колкото до секс сцените - такива почти няма в сериала или по-скоро са кратки и само загатват, на двойка по една-две на сезон им дават. Както каза Роси - медицински сериал е.

# 198
Това е да имаш работата на Огнянова. Шляеш се по коридорите по цял ден Animal Joy Cat

# 199
Поне ги дават в сериала.... CryCry и ги гледаме...дори бе секс сцени и без операции...какво значение имат? Налинса там...и са хванати за ръка и се обичат и са заедно и не си изневеряват?...и ще бъдат все още заедно. И няма да се махат и няма да си изневеряват Cry

# 200
Донеее, сподели си с нас мъката. Какво те мъчи така?

# 201
.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 09:36 от Анонимен

# 202
  • София
Доне, защо сега плачеш? Няма да изкарат Тони, няма и да го убият. Ще видиш, че ще му измислят нещо.

# 203
Доне, то вече не е точно нашия сериал- сезон 5🙄
Сега светят онези светила, но аз за сега нищо звездно не забеллязвам.
Ковачеви ни ги пускат по 4 капки на вечер, за да задържат феновете на предишния сезон.

# 204
Дона, какво си се депресирала, я отвори едно винце и гледай как бързо се връщаш в кондиция Grinning

# 205
Дона, какво си се депресирала, я отвори едно винце и гледай как бързо се връщаш в кондиция Grinning
Майче, днес барът предлага джин с тоник.
Доне, то вече не е точно нашия сериал- сезон 5🙄
Сега светят онези светила, но аз за сега нищо звездно не забеллязвам.
Ковачеви ни ги пускат по 4 капки на вечер, за да задържат феновете на предишния сезон.

Ех, Ели...Ковачеви....

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 09:35 от Анонимен

# 206
Красена снима Диана и Велислав, вероятно скоро ще има и техни снимки:

# 207
Eeee, най-накрая, довечера отварям виното. Grinning Абе не помня кой точно беше казал, че снимките ще ги има след езерото, ама много позна. Aйде нямам търпение.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 14:14 от yanitsa.s

# 208
Хехе, ама тя как гледа надолу Blush

# 209
Спокойни и готини , но ми липсват айляшките  кадри от разходката в миналия сезон Yum
Доне , какво само  си грабнала за аватарче Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт