Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 673
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Токът ми спира от тези снимки, а съм жена Smiley
Изключително красива е, има такъв чар и магия у нея Heart
Ани, точно това си мислех и аз. Направо е зашеметяваща !

Дано има снимки и с Велислав, които предстои да видим. Там вече ще припадаме 😍

# 46
Дрийми, дано Hands Pray Аз още си чакам фотосесията на Марио и Зори, която Красена обеща Thinking Но имам чувството, че ще почакаме още.

А Банков много бързо премина от „Доктор Огнянова, бихте ли ми пуснали ръката“ на „Я дай да я гушна, що пък не, няма да е хич неудобно “ Smiley Но нали той отново е във фаза „пия като казак“, то колко му е да си смени мнението Smiley

# 47
  • София
Е вие не разбрахте ли, че това е мъжка постъпка. Така правят истинските мъже, прегръщат демонстративно бившите си.

Истината е, че Банков не е обещал да не закача Зорница. Каза, че битката на Марио не е негова. А това може да значи много неща Wink

# 48
Доне, ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ 🌺🌼🌻 за темата!
Твоето момче какво ще сгафи , та брат му така да се газира?
Банков абсолютно го завират в мечи г- з, егати и непоследователното и слабоумно поведение!
Едно а да са любезни един към друг като колеги, а друго е да фамилиарнични при цялата деликатна ситуация.
Аз също може би ще гледам довечера, но ще се включа по- късно.

# 49
Ели, много ми хареса епитета “слабоумно”, ама наистина добре описва поведението на Банков.

# 50
Освен, че е слабоумно, поведението му го намирам и за доста арогантно на моменти. А какъв егоист е да не говорим.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 17:19 от yanitsa.s

# 51
Ехххх, вълшебница Диана! Animal Heart Eyes Cat

# 52
Ели, очакваме Тонича да иска да се върне на работа и затова Марио да го раздава "Бързи и яростни" Joy
Лекичко скандалче ще има Simple Smile

# 53
А Тонич ехидно ще му каже: брат ми , да си разбъркам ли трите пръста/ това е културно показване на среден пръст/.

# 54
А Тонич ехидно ще му каже: брат ми , да си разбъркам ли трите пръста/ това е културно показване на среден пръст/.

хахаххаххаххахаххахажжажжахахахахаххахаххахаахха

Аааааа, и Марио съвсем ще полудее Joy Мама орлица няма да издържи това от малкото орле Wink
Така, като чета, още повече се надъхвам за добър епизод

# 55
Марио днес ще се чуди кого да набие първи - Банков ли или Тони? Joy Аз предлагам да е Банков първо, там да си хвърли яда и тъкмо Тони ще мине по-леко. Joy

# 56

Нещо такова?!?!?

# 57
Ще видим довечера, но не мисля да отдавам голямо значение на този опит за премятане на ръка от Банков. Видяхме, че Зорница и Марио държат един на друг, обичат се и в този смисъл протегнатия крайник на Банков не е фатален Blush

# 58
Марио днес ще се чуди кого да набие първи - Банков ли или Тони? Joy Аз предлагам да е Банков първо, там да си хвърли яда и тъкмо Тони ще мине по-леко. Joy
Марио може да спука Тони от крясъци, но мисля, че не би го ударил - заради черния  дроб. Но нали знаеш, че от думи боли повече.
Виж, Банков е здрав като бик Wink
Мисля, че сцената с Тони е преди тази с Банков

# 59
А може би тази сцена е за да видим, че за Марио Банков вече не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт