Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 403
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Снимка от Красена: "Този, който намира удоволствие в самотата, или е див звяр, или е Бог." Аристотел Diana Dimitrova, много красива снимка, супер нежна Heart:

Страхотна е ❤️

# 31
Тази е дори по-добра от онази черно-бялата на Зорница от 4-ти сезон.

# 32

Нали? Не мога да спра да гледам снимката.

Разголена душа пред теб стои

# 33
  • София
Разбирам ги фенките, как се отказваш от такава красота. Прекрасна Диана Heart

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:32 от rosita_ta

# 34
Господ давал, давал... Съвършена е! Heart Eyes

# 35
Ехе, много добър кадър Heart Heart Браво на Красена! И сега си чакам кадърчето с Велиславо Heart

Леле, изтръпнах от това кратко промо от довечера. Направи ли ви впечатление Зорница как опорства? А как е скръстила ръце когато Тъпанаров я прегръща. Заключена поза отвсякъде. Някой ще бъде със свити сърми довечера и ще пие на покрива с Кая от мъка, че не е желан Grinning

Албена ме дразни повече и от миналия сезон. Нещо много и пораснала работата на малката шипка....

# 36
Каквото и да стане довечера нашите пак ще са си като скачени съдове. Марио ще поревнува, ама после ще си имаме пак хубаво сдобряване, само, че тоя път искам кекс. Joy А, имаме си и сцената с куфара, значи всичко е точно. Почвам да гледам все по-оптимистично на нея вече, тя ме крепи. Joy

# 37
Прекрасница просто Heart

# 38
Яни, аз също се успокойх за нашите.
Банков -горкият горканчо няма представа къде се намира и се пробва на всичко живо. Бас ловя, че по някое време ще търси пак утеха в Зорница, но ще удари яко на греда. Зорница не е тип човек, който би направил компромис с щастието и любовта си. Тя не би била с човек, с който не желае от цялото си сърце да бъде. Нея не я е страх от самотата. Ако искаше Банков щеше да зареже Марио и да тича по него. Ако искаше някой, за да не бъде самотна нямаше да чака Марио, а щеше да си хване някой рандъм. Или Тони.

# 39
  • София

Леле. Просто е прекрасна. Изключително красива. Има нещо в това момиче, което те пленява и те оставя без думи.

# 40
Ах, обичам я! Heart
Ша й напиша стихче Joy

# 41
Божееее, каква красота.Heart Eyes

Фифф, напълно споделям мнението ти. Hug Нямам какво да добавя.

# 42
Снимка от Красена: "Този, който намира удоволствие в самотата, или е див звяр, или е Бог." Аристотел Diana Dimitrova, много красива снимка, супер нежна Heart:

Икона !!!!!

# 43
Обичам я тази жена! HeartGrinning

# 44
Токът ми спира от тези снимки, а съм жена Smiley
Изключително красива е, има такъв чар и магия у нея Heart

Общи условия

Активация на акаунт