Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 692
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Роси, спомням си за вица, дето едно дете казало - Батко много познава. Като каже днес или ще вали, или няма да вали, винаги е прав Joy
Та и ние сме така със Зорница - или ще е бременна, или няма да е бременна Joy

# 646
Хахахаха, Роси, ами откъде да знам, ебаси, какво значи тая реплика. Отивам да си купя боб. Ще ви дам отговора малко по-късно Joy
Тръпна в очакване Animal Joy Cat
Това с проблемното забременяване сме го гледали много дълго време. Няма да е това. Аборта по всякакви причини също. Помагам ти само. За репликата не мога да ти помогна. Animal Joy Cat

# 647
  • София
Хахахаха, Роси, ами откъде да знам, ебаси, какво значи тая реплика. Отивам да си купя боб. Ще ви дам отговора малко по-късно Joy
Тръпна в очакване Animal Joy Cat
Това с проблемното забременяване сме го гледали много дълго време. Няма да е това. Аборта по всякакви причини също. Помагам ти само. За репликата не мога да ти помогна. Animal Joy Cat

Ди, киста на яйчника гледали ли сме?

# 648
Гледали сме с Ина. Grinning

# 649
  • София

Ах тииии Stuck Out Tongue Winking Eye
Стига писа, ами тръгвай към пазара за боб.

# 650
Абе не е киста. Прекалено скучно е и не драматизиращо достатъчно Animal Smiley Cat

# 651
Дано само пак да не ползват  идеята със сурогатното майчинство .
Каквото и да са измислили за Зорница , надявам се да е леко и да мине бързо , без последствия .
Ако пък е бременна , да си ги гледаме как тя  работи на пълни обороти , а той подскача при всяка дупка на пътя и я поглежда  въпросително и със затаен дъх /сладникаво , но възможно/ .
Искам  Тонич да ги закача и бъзика /особено брат си -не прекаляваш ли  бе , брат ми / .
Снощи Албена нещо ме издразни , държа се странно нагло  с всички на  оперативката , но това явно е било , за да не се усети и да каже - татенце .
Ина ми хареса как изкова  Зорница с клюката за Банков и Чокова , след като  З. я наобижда ,че е едва ли не е тъпа заради бременността .
Кая направо си страдаше като чу за "връзката" на Банков и Чокова .Сега той едва ли ще има шанс там .

# 652
Кухо яйце може да е Wink Хем е бременна, хем няма бебе 🤔

# 653
  • София
Ели, Кая страдаше като чу за авантюрата на Банков с Чокова.
Обаче Зорница, нали е страшно влюбена и не е забравила единствената и неповторима любов с доцента, хич и не отрази клюката, вълнението и по въпроса беше нулево. Все едно Ина говореше за напълно непознати хора.

# 654
Еееееее ужасно.

# 655
  • София
Ди, кажи ти как ги виждаш нещата. Аз не мога да се определя. Знам само, че ще има драма и ще имаме бременност чак в края на сезона. Обаче не мога да преценя дали ще е фалшива тревога или аборт.

# 656
Еееееее ужасно.
Защо да е ужасно, може даже да е идеално Simple Smile Първо ще си мислят, че е бременна и ще видим как казва на Марио 😊 После ще се наложи интервенция, лека и без последици. Батко ще включи на утешителен режим и след известно бебеправене, в края на сезона пак ще е бременна и всичко ще е чудесно Simple Smile

# 657
Е как да не е ужасно? Тя ще му каже, че е бременна, той ще е щастлив, тя безкрайно щастлива и накрая се оказва, че е кухо яйце. Е ужасно е.

Роси, не знам. Фалшива тревога ще е според мен. Той цикъла може да се забави заради ред причини. Може и настинка да я е хванала Animal Joy Cat няма да стигне до казване на Марио какви подозрения има.

# 658
  • София
Ди, напълно споделям твоето мнение. И според мен няма да е бременна и когато го разбере ще страда. Марио няма да знае, ще се чуди, ще се опитва да я развесели. Накрая ще разбере каква е причината и ще си я нагушка и ще и обещае целия свят.
Зорница може и да сподели с Тони какво я тормози и Тони да каже на недосетливия си брат.

# 659

В онази сцена с куфара тя може да му съобщава ,че е мислела ,че е бременна , но се е оказало еди какво си и той  за това да попита - какво ми казваш ?
Май ще експлоатират тази възможност да ни покажат грижовен и утешаващ Марио .

Общи условия

Активация на акаунт