Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Може и с кръвните групи да разиграят. Това по принцип е интересно. Досега не са засягали тази тема май даже с пациенти.

# 661
Мел, ами те кръвните групи отдавна не са проблем, да не говорим, че при първа бременност не се случва нищо интересно, освен, че до 72 часа след раждането трябва да се постави инжекция, която да предотврати проблеми при следващи бременности.

# 662
Значи викаш аборта не се брои така ли. Аз бях гледала някакво предаване и в напреднала бременност 5-6 месец преливаха кръв на бебето или нещо подобно. За пръв път се правеше в България.

# 663
Значи викаш аборта не се брои така ли. Аз бях гледала някакво предаване и в напреднала бременност 5-6 месец преливаха кръв на бебето или нещо подобно. За пръв път се правеше в България.

ъъъъ, забравих за аборта Joy Ами тогава може и да успеят да измислят нещо интересно, знам ли ги. Grinning
ако стигнем до това да ни разказват за Марио и Зорница, може и да гледаме интересно развитие на историята с евентуална бременност. Засега сме в позиция "излизаме хванати за ръце-влизаме хванати за ръце" Joy

# 664
О, моля ви се 🤭 Чак такива драми хайда да няма 😭
Нещо по-тривиално е за предпочитане.

# 665
По-добре да няма бременност, отколкото спонтанен аборт, прекалено жестоко ще е към нея, а и към Марио ако му е казала до тогава.

# 666
По-добре да няма бременност, отколкото спонтанен аборт, прекалено жестоко ще е към нея, а и към Марио ако му е казала до тогава.
Да!
И аз предпочитам да няма бебе в този случай

# 667
Трябва да се отбележи, че Зори и Врабчев бяха на едно мнение във вчерашния епизод Grinning

# 668
Дааа, ще заровят те томахавката в един момент. Много ще ми е любопитно ако днес е срещата на професора с екипа, а така се очертава да бъде, как ще се разделят лагерите и дали в крайна сметка всички ще го подкрепят.
А пък иначе толкова слабата актриса Диана такава комична физиономия беше направила, като разбра за Албена, че се спуках да се хиля Grinning
Също и много ми хареса момента, в който каза, че са крещели като хамали Joy

# 669
Нещо такова беше. Joy Ох, пръснах се от смях хаххаха.

# 670
Дааа, ще заровят те томахавката в един момент. Много ще ми е любопитно ако днес е срещата на професора с екипа, а така се очертава да бъде, как ще се разделят лагерите и дали в крайна сметка всички ще го подкрепят.
А пък иначе толкова слабата актриса Диана такава комична физиономия беше направила, като разбра за Албена, че се спуках да се хиля Grinning
Също и много ми хареса момента, в който каза, че са крещели като хамали Joy
Събранието ще е клипчето, което Марта беше постнала, ще видим кои ще си държат ръцете.

Тя и Лора бяха най-изненадани при новината Joy

Да, беше много смешно как определи като какви са се държали Joy

# 671
Абе, Майче, те на това клипче ли трябваше да си държат ръцете? Щото все си мисля, че беше друг случай, при който те седяха на различно място. Ама за съжаление няма как да проверя, щото второто клипче беше в сторито на Карамазов и отдавна го няма вече.
Но Владо беше на промото със същите дрехи като от събранието, така че явно ще го гледаме довечера.

# 672
То трябва да е, защото малко след това Владо постна неговото. А и снимката дето бяха насядали по пода и Владо обясняваше нещо на Диана и Велислав, беше от тогава нали?

# 673
# 674
  • София
Може ли за непросветените да изясните. Кой чии ръце трябва да държи?

Общи условия

Активация на акаунт