Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 680
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Явно просто Марио е станал с дупето нагоре и Тони го отнесе.

# 76
Аз още тая надежда да бием Банков, нали няма да ми я вземете? Joy

Марио ревнува от скенера на Банков и затова Тони го отнесе Joy

# 77
И аз очаквах повече от тая сцена. Зорница как го изряза - "аааа не гледай мен, оправяйте се". Joy

# 78
Доне, предварително се извинявам. Но съм съгласна с Марио (каква изненада Joy ). Дори и най-малкия риск е излишен за Тони, той просто няма право на грешна стъпка и няма друг шанс. И въпросът не е дали да е безполезен или не, а дали ще е жив или не.
Тони е изпаднал в самосъжаление, но може да се огледа и да потърси нещо, с което да се занимава, а не да го тегли все към болницата. Хората се преквалифицират на всякакви възрасти.

# 79
Много съм объркана....Марио се разяри само защото Тони е влязъл в болницата и иска да види скенера? Не очаквах да е само това. Марио е прав за себе си и много добре познава брат си, но никой от тях не вижда, че Тони е зле психически - няма самочувствие, депресира се....няма нужда от караници, а от разговор и нов път пред себе си....
Стана ми мъчно, че братята се скараха така. Нямам идея какво трябва да се случи, за да започне Тони работа като лекар. Cry

Не беше прав да се държи така Марио. Беше  унизително

Не съм очаквала друго, освен да си съгласна с Марио.

# 80
Тони няма как да работи като лекар. Ако го направят би било противоречиво. Още повече че е абсолютно противопоказно при втора трансплантация. Не знам какво ще измислят за него, но би било нереалистично да го върнат в болницата.Вкараха си яко автогол с тази транспалнтация.
Аз също съм съгласна с Марио. Груб или не - прав е.

# 81
Банков, Банкоов, какво си говедо...

# 82
Банков, Банкоов, какво си говедо...

Как нахално я зяпаше....

А така, Зорница!!!!

# 83
Зорница обаче е пич!! Браво, така се прави!

# 84
Браво на Зорница, бърза реакция. Така се прави! Grinning

# 85
Мамка му. Казах ви, ще убият Тони Cry

Този разговор не е случаен Sad

# 86
Кой ще го убива бе Доне?

Зорница е Heart Heart Heart Казах ви, че в даден момент Банков пак ще му се прийска да си пробва късмета Grinning

# 87
Сценаристите, как кой.

Като каза - нали знаеш, че няма да живее дълго - сякаш ме хвана за гърлото Sad

# 88
Това - някой да ме кара да се чувствам жив и това не си ти -го разбирайте като - скоро ще лазя по Зорница. Само не знае, че Зорница хич не се вълнува от неговите напъни.

# 89
И на мен този разговор за Тони не ми хареса нещо, но в крайна сметка това не означава, че ще го убиват.

Ако Банков налази Зорница, ще е наистина голям идиот.

Общи условия

Активация на акаунт