Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 682
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Захариев, браво  бе.
Като гледах Петър и  Марио, сякаш наблюдавах баща и син.

# 91
Ех, семейната прегръдка Heart Eyes

# 92
Обичам ги тези двамата Heart
Всъщност тези четиримата Heart
Най-хубавата сцена, най-милата, най-прекрасната! Най-най
Страхотни бяха! И как се усмихнаха един на друг! И, о, Боже мой - Марио се извинява???
Обичам ги!!!! Четиримата Ковачеви!

# 93
Ех, тия четиримата ме накараха да се усмихна, големи сладури. Heart Eyes Братската прегръдка беше прекрасна!

# 94
Общата прегръдка беше страхотна Heart

# 95
Обичам ги тези двамата Heart
Всъщност тези четиримата Heart
Най-хубавата сцена, най-милата, най-прекрасната! Най-най
Страхотни бяха! И как се усмихнаха един на друг! И, о, Боже мой - Марио се извинява???
Обичам ги!!!! Четиримата Ковачеви!

Доне, нахилих се като зелка Heart Eyes

# 96
Доне, нахилих се като зелка Heart Eyes

Малко ме е срам от това, което ще ти кажа, но за втори път от началото на сериала искрено пуснах сълза.

Представям ви Четворката Wink
Извинявам се за качеството, но не се сдържах.

# 97
Зорница с какво радостно вълнение се хвърли отгоре им. И това вече, ако е не е убедително, че грам не я вълнува Банков. Hаправо са на различни планети.

# 98
Марио и Зорница, ако всеки ден ги виждаме как излизат или влизат в болницата хванати за ръка ще е идеално, тъкмо да се уверим, че всичко им е точно. Joy

Злати, след сцената в залата, когато Банков влезе и я гледаше втренчено, а тя едва не започна да се хили, някои хора хич няма да го смятат за убедително онова. Joy Очаквам да са в екстаз вече. Grinning Да кажа, че и аз да съм на нейното място и на мен ще ми стане смешно и даже ще почна да се хиля, то и без това малко ми трябва. Grinning

# 99
Колко хубав епизод! Опитвам се да си събера мислите - нали Роси поиска обстоен анализ Blush

Беше ми ужасно мъчно, когато братята се скараха. Каквото и да става, те са семейство, те са преминали през толкова много заедно и е неправилно да са скарани, да се гледат един друг с лошо.
Затова бях щастлива, когато се усмихната един на друг и се прегърнаха.
Така трябва да бъде, така е редно.

Знаете ли, може да нямат кръвни майка и баща, но в болницата те двамата имат семейство. Имат майки - орлици, а май вече си имат и "баща". Колко му е - Петър както е подхванал увеличаването на семейството си Joy
И се имат един друг. Имат и момичетата си.

Мисля си, че Марио хем познава брат си, хем не. Да, знае всичко за него, може да предвиди много от ходовете му, но не знае какво е в сърцето на Тони.
Тони пък не успява да се постави на мястото на брат си....от толкова желание да живее както преди. Всъщност той иска да е донякъде като Марио, но не усеща страховете му.
Едно " Извинявай. Само толкова". Колко много значи Simple Smile И двамата го знаят. Тонич няма нужда от повече думи, знае, че от устата на Марио това е равно на цял роман Blush

Прекрасните Ковачеви Heart

Зорница  - браво, момиче!!!!!!!! Така се прави - категорично, от раз. Няма какво друго да кажа, освен, че чакахме точно това.

Едит - Захариев има готини проблясъци Simple Smile

# 100
Ех, тия четиримата ме накараха да се усмихна, големи сладури. Heart Eyes Братската прегръдка беше прекрасна!
Здравейте! Някой знае ли коя е песента,която звучеше по време на тази сцена?

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 22:05 от Анонимен

# 101
Здрасти. Заповядай:

https://youtu.be/RSIgc-UgVNE

# 102
  • Там,където се събуждам щастлива.
Епизодът от този сезон, който искам да изгледам отново.
И тримата бяха прекрасни! И Бенито тоже! Simple Smile

# 103
Днешният епизод ми остави едно много приятно чувство именно заради последната сцена с четиримата. През уикенда ще дишам по-спокойно. Grinning Беше прекрасно как се прегърнаха всички, напълниха ми душата! И думичката "извинявай" - уж една дума, а толкова ценна и върши чудеса. Браво на Марио, това трябваше да направи, все пак му е брат. Трябва по-често да дават Марио, Зорница, Тони и Албена заедно на едно място, чудесни са. Едно голямо семейство. Heart

Доне, Бенито приемаме ли я официално вече? Thinking Grinning Все пак днес направи изключителен жест към Тони, а това значеше много за него и го направи поне малко по-щастлив.

# 104
Много,много ти благодаря! Hug!

Общи условия

Активация на акаунт