Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 662
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Може ли за непросветените да изясните. Кой чии ръце трябва да държи?
Роси, имаше едно клипче, което Владо Карамазов беше пуснал преди много време в сторито си в инстаграм. Режисьор беше Зорница София. Пак всички бяха насядали в рапорт залата, но не съм сигурна дали е събранието, което очакваме довечера. Две двойки имаше там - Зорница и Марио и Борис и Ина. Зорница каза на една от двете двойки - вие нали трябваше да се държите за ръце? Клипчето беше много кратко и не стана ясно коя двойка ще се прави на влюбени ученици по време на събрание Grinning Но това се чудехме с Майчето дали става дума за тази вечер или е от друг епизод.

# 676
Ако преди това Зорница сподели подозренията си с Марио, определено те ще са влюбените ученици Simple Smile Иначе ме съмнява на събрание с колегите да се държат за ръце. Обаче едва ли така ще се развият събитията. И си мисля, че е по-вероятно да са Ина и Борис.

# 677
Значи дойде ми нова теория как Зорница е бременна, но има някакъв сериозен проблем, Захариев казва, че трябва да махнат бебето или ще е опасно за нея. Изписват я и Марио стои до нея, тя започва да говори някакви глупости за живота и децата Бла, блаа намеквайки как ще остави бебето и Марио я пита: Какво искаш да ми кажеш? И тя казва : таксито ме чака Animal Joy Cat

# 678
Хахахаха, Доц, искрено ме забавлява колко те мъчи тази реплика. Само вземи я научи най-сетне, репликата е - Какво ми казваш сега? Joy

Накрая ще се окаже нещо съвсем тъпо, като "Отивам да чистя" Joy

# 679
  • София
Значи дойде ми нова теория как Зорница е бременна, но има някакъв сериозен проблем, Захариев казва, че трябва да махнат бебето или ще е опасно за нея. Изписват я и Марио стои до нея, тя започва да говори някакви глупости за живота и децата Бла, блаа намеквайки как ще остави бебето и Марио я пита: Какво искаш да ми кажеш? И тя казва : таксито ме чака Animal Joy Cat

Абе вие сърца имате ли? Не стига, че искате да видите сметката на Зорница с нещастие, аборти и проблемна бременност, а сега и Марио искате да уморите от мъка. Спрете се. Grinning

Не бе Моски - Зорница казва - Отивам да готвя мусака, пък.

# 680
Роси, да! И всъщност диалогът е:
- Отивам да готвя мусака
- Какво ми казваш сега? ….тук Зорница понечва да си тръгне, Марио ѝ казва:
- Чакай, чакай....искаш да кажеш, че си можела да готвиш, но ме лъжеше, за да поръчваме готова храна?!?! Айде сега, както си с куфарче, беж далече от мене Joy

# 681
Хахахха подигравай ми се Animal Joy Cat аз цял ден в цирка това мисля: Какво иска да каже лирическият герой с израза "Какво ми казваш сега?" ( Ето, научих го Animal Joy Cat )

# 682
  • София
Роси, да! И всъщност диалогът е:
- Отивам да готвя мусака
- Какво ми казваш сега? ….тук Зорница понечва да си тръгне, Марио ѝ казва:
- Чакай, чакай....искаш да кажеш, че си можела да готвиш, но ме лъжеше, за да поръчваме готова храна?!?! Айде сега, както си с куфарче, беж далече от мене Joy
И след 35 секунди, Марио тича след таксито и "Зорница, говори с мен", А тя "Казахме си всичко".
А Дона ни свестява и прави нови теми на всеки 2 дни Simple Smile

# 683
Извиняяяяям са, че ви прекъсвам разговора (пуфтящ Тони, пуфтящ Тони, пуфтящ Тони), ама ми дойде музата:

# 684
Хахаххахахахахахахахахаха смея се на улицата

# 685
Охх, ама на Зорница погледът беше един път. Разби ме. Joy И как в продължение на няколко секунди гледа в една посока и не мърда. Joy

# 686
Охх, ама на Зорница погледът беше един път. Разби ме. Joy И как в продължение на няколко секунди гледа в една посока и не мърда. Joy

Ми то е стресово да осъзнаеш, че ще ставаш нещо като рода с Петър Захариев Joy

# 687
Имам предложение какво ѝ има на Зорница. Поради плодовитостта на Марио, той я е забременил с тризнаци и Захариев сега иска да ги редуцира, но тя не дава.

# 688
Доц, като каза тризнаци, най-сетне се сетих тази реплика какво означава!
Зорница е лежала за нещо дребно, бременна е, нищо му няма на бебока, и тя си тръгва и му казва - и между другото, бебето няма да се казва Мартин!
И затова Марио я пита какво му казва сега Joy

# 689
Ди, изтрай още две седмици и ще разбереш какво значат думите, сигурно няма да е нищо особено Grinning

Общи условия

Активация на акаунт