Септемврийски бебета 2018 - Тема 1

• 39 686
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами, да попитам тъй като смятам по колко яде малкия, но храненето в 00:00 часа към новия ден ли трябва да го смятам.

Реално няма значение Simple Smile Ако всеки ден яде в 00:00 и го броиш за новия ден, значи всеки ден ще броиш по едно такова ядене. Същото ще св получи, ако го смяташ за предишния ден.Всъщност твоето бебе с какво се храни?
С кърма,но се цедя и напоследък не мога да смогна, че има колики и се гушкаме и правя АМ, на смесено сме вече.

Може да събереш за 48ч колко хапва и да сметнеш средно на ден Simple Smile Да минават коликите скоро 🍀

# 166
Момичета, много пръцкане означава ли че коликите минават? Или не

# 167
Мисля че пръцкането си е симптом на коликите. А не че намаляват. При голямата в това се изразяваха. Доста газове имаше и пръцкаше. Помогна и еспумизан ел.
Дано греша и да минават по-бързо!
За другата тема, аз си изтеглих едно приложение тази сутрин. От любопитство да видя как се храни бебето.
Бейби тракер, но имаше и други подобни.

# 168
  • Varna, Bulgaria
И моят мн пръцка. От вчера и аз започнах еспумизана и се поуспокои малко, че вчера беше голям киселяк.
Да попитам мамите на момченца Simple Smile
Започнахте ли да забелвате чурката? Нашата лекарка каза като направи 1 м и всяка вечер като го къпя и да придърпвам по малко.

# 169
И моят мн пръцка. От вчера и аз започнах еспумизана и се поуспокои малко, че вчера беше голям киселяк.
Да попитам мамите на момченца Simple Smile
Започнахте ли да забелвате чурката? Нашата лекарка каза като направи 1 м и всяка вечер като го къпя и да придърпвам по малко.
И на мен казаха като стане на месец, придърпвам и с преварена вода да почиствам.

# 170
Днес правихме ПКК и взехме секрет от нослето на моята хубавица, чакам резултатите от секрета и отивам на консултация с неонатоложката.

# 171
  • Русе
Абе в чуденка съм голяма! До колкото си спомням от баткото бебетата не си потят докато ни станат по големи /не помня колко точно/. Сега бебка яде и като я поглеждам челото и потно и около нослето също... в стаята е 23 градуса. Нормално ли е? Бъркам ли се нещо не знам, но баткото никак не се потеше като по малък.

# 172
И аз знам, че новородените не се потят нали затова се казва, че нямат терморегулация, това доколкото знам обаче е само в началото после могат да се потят и мисля, че е индивидуално за всяко бебе, кога точно ще заработят потните жлези.

# 173
Момичета, как давате чая на хип от копър за коликите и по колко мл

# 174
И моята се поти леко по главичката, когато се напъва 😁

# 175
Моята два дни по ред почва да се напъва във ваната и става много забавно като свърши работата там тя вече е 4800 трудничко я къпя на мивката Grinning

После за капак се изпикава на преповивалника.

# 176
  • гр.Бургас
Моята два дни по ред почва да се напъва във ваната и става много забавно като свърши работата там тя вече е 4800 трудничко я къпя на мивката Grinning

После за капак се изпикава на преповивалника.
Ооо любимото нещо на бебка е когато и махнем памперса да се изпишка или да наака всичко. И ми става едно весело в 3ч. сутпинта.. Grinning

# 177
  • Русе
Някой ползвал ли е Санколик? Отзиви?

# 178
  • По света и У нас
Smile Значи не сме само ние с номерата при смяна на памперс, а докато я занесем до банята редовно някой е опикан- я таткото, я аз.
С тези колики направо не знам какво да давам вече. Преди всяко хранене давам Колийф и веднъж БиоГайа, но няма голяма.полза.
Да ви питам за люшкащите се кошарки - вие люшкате ли вашите бебоци? Някъде четох, че било вредно за мозъка

# 179
Здравейте!

Току-що минахме през църквата за чиста молитва 😇

Погачата ще е след 10 дена Simple Smile Набелязала съм какво да поръчаме, само питката ще я меси майка ми, а другата баба ще прави кекс, че го прави много вкусен Simple Smile

Aruiin, нашата кошара също се люлее, но има стопери, защото лично аз не се кефя на това люшкане. Бебка обаче не спи там въобще, та и не се налага да я люлея вътре 😂 Предполагам, ако се люлее супвр силно, наистина е опасно, но леко полюшване би трябвало да в е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт