Значи не сме само ние с номерата при смяна на памперс, а докато я занесем до банята редовно някой е опикан- я таткото, я аз. С тези колики направо не знам какво да давам вече. Преди всяко хранене давам Колийф и веднъж БиоГайа, но няма голяма.полза.
Да ви питам за люшкащите се кошарки - вие люшкате ли вашите бебоци? Някъде четох, че било вредно за мозъка
Ново 20. Направо като избухне някой с нещо гениално и се потрисам.
Кошчето ми е на 50 години и се люлее, в смисъл не са открили топлата вода с тея кошари. Винаги се е знаело, че бебета се успокояват от люлеене - дали на ръце, дали в кош, дали в цедилка/носилка навремето .. че и на каруците се е закачала носилката да се люшка. Сезал се е връзвал за люлка на дървото да може майката, докато си върши работата, придръпвала и люлеела. Та ми е интересно с какво точно кошарите с люлеене са вредни ? Щото по логиката с люлеенето не би трябвало да има неувреден човек по света Aruiin нищо лично към теб, просто наистина вече имам чувството, че няма бебешки артикул, който не е вреден според знайни и незнайни източници.