Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 31

• 69 723
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте дами!
Проверих сегха в сайта на ЦАР - стотута ми е  - одобрена.
Номера ни е 44511 от 27.12.2018, дали някой знае кога ще се обадят за заповедта?
Около две седмици след мен си. Аз съм се настроила за втората половина на март. Така че може би последната седмица на март, първата на април при теб...
Дано не те подлъгвам.
Simple Smile

Много ти благодаря!  Аз много се притеснявам за това кога ще се обадят, заяото ми предстой командировка в Катар април месец. Ако се наложи ще отложа командировката де Simple Smile

# 616
  • София
Вероятно ще ти се обадят февруари/март да си вземеш заповедта през март, но дори да ти се обадят и да ти определят дата за вземане април, не виждам какво се шашкаш - може мъжът ти сам да вземе заповедта, може да упълномощиш някой друг, може като ти се обадят и ти кажат датата за вземане, да я отложиш с няколко дни, ако държиш лично да си вземеш заповедта.

# 617
Вероятно ще ти се обадят февруари/март да си вземеш заповедта през март, но дори да ти се обадят и да ти определят дата за вземане април, не виждам какво се шашкаш - може мъжът ти сам да вземе заповедта, може да упълномощиш някой друг, може като ти се обадят и ти кажат датата за вземане, да я отложиш с няколко дни, ако държиш лично да си вземеш заповедта.
Шашкам се защото, мислех, че е само лично вземането на заповедта, а командировакат ми е до юли. Благодаря за бързите отговори Simple Smile

# 618
На някой да са му звъняли днес за заповед? Имате ли престава до кой номер са стигнали ?

# 619
На някой да са му звъняли днес за заповед? Имате ли престава до кой номер са стигнали ?
От Фб 44 043 за 25.02

# 620
44068 поканена на 26.02. Отложих я, понеже чакам Адела да подпишат договора. Звъннах в клиниката и ми казаха, че чакат всеки момент да подпишат, да им звънна другата седмица.

# 621
Извинявай а какво значи, че си я отложила ?

# 622
Извинявай а какво значи, че си я отложила ?
Отложих я до 3 месеца, щом подпишат ще звънна във фонда да си уговоря час за взимане на новата заповед

# 623
Благодаря ти, попитах защото и аз съм за Адела, още не са ми звъннали и просто се чудя какво да кажа, като ми звъннат (((

# 624
Благодаря ти, попитах защото и аз съм за Адела, още не са ми звъннали и просто се чудя какво да кажа, като ми звъннат (((
За нищо. Дано да подпишат скоро, жената от фонда ми каза, че може да е след седмица може да е след месец, и тя не знае още.

# 625
Добре де ако не са подписали а си вземеш одобрението какво става...

# 626
Добре де ако не са подписали а си вземеш одобрението какво става...
Мисля че пак отиваш да те приемат като пациент и си подаваш документите с новата клиника.... Не съм сигурна за тази процедура, предполагам че ще отнеме повече време. Ако някой може да ни разясни Thinking

# 627
Здравейте момичета Simple Smile Нова съм и те първа навлизам в нещата,вълнувам се много и чакам с нетърпение статус: "Одобрен" и  така чаканото обаждане. Има ли момичета който са избрали АГ Варна и какви са ви отзивите Simple Smile

# 628
Здравейте момичета Simple Smile Нова съм и те първа навлизам в нещата,вълнувам се много и чакам с нетърпение статус: "Одобрен" и  така чаканото обаждане. Има ли момичета който са избрали АГ Варна и какви са ви отзивите Simple Smile

Здравей! Пожелавам ти скорошно одобрение и получаване на заповедта Simple Smile
За АГ-то- има такива, аз съм от тях. Имам едно детенце, рожба на АГ Варна, сега съм на опашката за второ Simple Smile
Има тема за АГ Варна- там можеш да питаш за всичко, което те интересува

# 629
Благодаря много  Blush успех и на теб

Общи условия

Активация на акаунт