RYANAIR -13

• 58 301
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Отговарям на всички. Не мога изобщо да деинсталирам, да инсталирам отново или да актуализирам.Излиза ми надпис, че приложението вече е несъвместимо с моя телефон. Досега не ми се е случвало такова нещо, нещо са правили по приложението ли, не знам?! Пише, че мога да се свържа с клиентски център ако имам въпроси, но предвиждам до месец–два да сменям телефона, затова не бързам. Не знам дали ще отседнем в хотел или в апартамент, още сме на етап само приказки, но видях билети по 19,99 евро и не ми се изпускат. Малко дни, защото полетите са в неделя и вторник, мисля да е просто един закъснял уикенд по женски. Да, и това го мислих, с телефона на някой от компанията, чакам ги още да кажат кой ще идва, влизам през фб. Да, за интернет кафета пък изобщо не бях се сетила, благодаря! Но и не знаех дали има такива в Полша. Това в случай, че сме в апартамент и няма къде да принтирам.

сигурно телефона е доста стар и по-новите приложения не вървят
обаче да деинсталираш винаги трябва да можеш, възрастта на телефона не пречи
На година и 8-9 месеца е, Леново, не е някакъв скъп, но досега не съм имала такъв случай.

# 676
стар като модел имам предвид
Ако не е, си направете ъпдейт на операционната система, после ще ви позволи нови версии на приложенията

# 677
  • pomorie
Един бърз въпрос. Опитвам се да чекна полет, но ми иска валидност на лична карта... Баща ми е с безсрочно, как да я запиша, като дава само дата?

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 12:20 от la_chiquita_linda

# 678
  • София
Някой има ли идея защо билетите до Рим са толкова скъпи и не помръдват изобщо, гледам за края на февруари и март 🤔

# 679
Един бърз въпрос. Опитвам се да чекна полет, но ми иска валидност на лична карта... Баща ми е с безсрочно, как да я запиша, като дава само дата?

Попълни произволна дата след края на пътуването

# 680
Здравейте, имам закупен билет за 20 кг багаж. Не мога да намеря размерите, в които трябяа да се побера. Преди съм пътувала с Раян но са си променили политиките много. Та дамска чанта +  малка ръчна в какви размери и тегло+ аджеба тази за 20 кг. в какви размери допустими трябва да е?

# 681
Здравейте, имам закупен билет за 20 кг багаж. Не мога да намеря размерите, в които трябяа да се побера. Преди съм пътувала с Раян но са си променили политиките много. Та дамска чанта +  малка ръчна в какви размери и тегло+ аджеба тази за 20 кг. в какви размери допустими трябва да е?

Да, можете да обедините или споделите закупения допустим багаж с други пътници от същия полет, когато се регистрирате заедно.

Например: Ако двама приятели с обща резервация си закупят три 20-килограмови регистрирани чанти за ръчен багаж, единият от тях може да регистрира 30 агаж с тегло 10 кг, а другият може да регистрира багаж с тегло 13 кг, стига общият платен регистриран багаж да не превишава допустимото.

С цел запазване на здравето и сигурността Ryanair не приема за превозване вещи, които надвишават 32 кг или с комбинирани мерки над 81 см (височина), 119 см (ширина) и 119 см (дълбочина). Тези ограничения в теглото не важат за оборудване за придвижване.

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/faq/baggage

# 682
  • Пловдив
Чухте ли,че има "блокирани" на летище София пътници за Барселона?Нямало никаква информация защо отлагат полета...бил по план в 6,30ч.Райън нямали представителство в Бг.

# 683
То не им трябва представителство на РЕ.
Летище София си има обслужваща фирма - Суиспорт България.
Те би трябвало да обявят за забавянето.
Случва се на всички летища и компании.
Може да е заради време, развалена машина, разболял се член на екипажа., недостиг на наземен персонал за подготовка на полета и мн. други.
Мистичната дама, нали не мислиш, че самолета за Барселона чака в гаража да натовари и излети?

# 684
  • София
Чухте ли,че има "блокирани" на летище София пътници за Барселона?Нямало никаква информация защо отлагат полета...бил по план в 6,30ч.Райън нямали представителство в Бг.
Закъснява полета от Акаба (Йордания), където е паднало малко снежец и е блокирал летището. Явно следващата ротация е била Барселона.

# 685
Полетът закъснява от Акаба заради лошо време и ще бъде изпълнен "Очакван 16:55".

# 686
  • Пловдив
Да,не е драма за нас...ама се поставям на мястото на хората дето чакат.Съчувствам им...Може на всеки да се случи и плановете ти да отидат на кино.Просто споделих.

# 687
  • София
Случи ми се миналата седмица такова забавяне, ужасно неприятно е, особено когато времето ти е разчетено до минути.

# 688
  • pomorie
Ох и аз се притесних! Нашите полети са с по 2-3часа разлика, дано няма закъснения, че ще изпуснем следващият. То до март има време всъщност и времето ще е по-топло,но често ли се случват закъснения?

# 689

Да, можете да обедините или споделите закупения допустим багаж с други пътници от същия полет, когато се регистрирате заедно.

Например: Ако двама приятели с обща резервация си закупят три 20-килограмови регистрирани чанти за ръчен багаж, единият от тях може да регистрира 30 агаж с тегло 10 кг, а другият може да регистрира багаж с тегло 13 кг, стига общият платен регистриран багаж да не превишава допустимото.

С цел запазване на здравето и сигурността Ryanair не приема за превозване вещи, които надвишават 32 кг или с комбинирани мерки над 81 см (височина), 119 см (ширина) и 119 см (дълбочина). Тези ограничения в теглото не важат за оборудване за придвижване.

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/faq/baggage
Сама съм, имам 20+ 10 кг. Право. На две чанти ли трябва да е разделено, или може в една под посочените от теб размери чанта?

Общи условия

Активация на акаунт