RYANAIR -13

• 58 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • София (Възраждане)
Не е нужно да чакаш раянската Пиза, може и през Болоня с Уизз, има и шатъли от това летище до Флоренция.

# 661
Благодаря, ще проуча и варианта през Болоня.

# 662
  • София (Възраждане)
Късничък е полетът там, но последно на терминала гледах разписанието на шатъла и имаше връзка.

# 663
Аз мисля за Краков през април, обаче не знам дали няма да имам проблем с чекирането. Ако не си закупил места, 48 часа преди полет ли отваря чекирането, че вече се обърках. Понеже от известно време приложението на Райън не е активно на телефона ми. Опитах да актуализирам, но ми изписва, че това пеиложение вече е несъвместимо с моето устройство. Дотогава може да сменя телефона, но знам ли дали и с новият няма да е така, т.е. бордните карти трябва да са принтирани и се замислям за чекирането на връщане. Ако сме 4-ма души и купя място само за един на една резервация, ще мога ли да чекирам всички? Или ако купя места само за връщане, кога ми отваря чекирането, при положение, че между двата полета има два дни разлика? Теоретично, би трябвало чекирането за връщане да ми отвори преди да съм излетяла, защото полетът на отиване е след обяд, а на връщане - на обяд, но и дали ще е така и къде ще търся принтер в неделя, не знам.

# 664
Деинсталираш сегашното приложение и въвеждаш ново.
Може и на тел. на друг от пътуващите. Само трябва да си знаеш потребителското име и паролата за да влезеш.

# 665
Ще трябва да купите места за връщащия полет за всички пътуващи. Чекирането в този случай е 60 дни преди полета.

# 666
Дама от морето, къде ще отсядате? Във всички хотели ще ти разпечатат бордната карта, дори на 99 % от местата е безплатно.
Чекираш се през компа в хотела - всички имат инфо център, и ако няма принтер към него изпращаш бордната карта на @ на рецепция и те ти го отпечатват.
Иначе и в интернет кафета сме се чекирали и разпечатвали..

# 667
Аз мисля за Краков през април, обаче не знам дали няма да имам проблем с чекирането. Ако не си закупил места, 48 часа преди полет ли отваря чекирането, че вече се обърках. Понеже от известно време приложението на Райън не е активно на телефона ми. Опитах да актуализирам, но ми изписва, че това пеиложение вече е несъвместимо с моето устройство. Дотогава може да сменя телефона, но знам ли дали и с новият няма да е така, т.е. бордните карти трябва да са принтирани и се замислям за чекирането на връщане. Ако сме 4-ма души и купя място само за един на една резервация, ще мога ли да чекирам всички? Или ако купя места само за връщане, кога ми отваря чекирането, при положение, че между двата полета има два дни разлика? Теоретично, би трябвало чекирането за връщане да ми отвори преди да съм излетяла, защото полетът на отиване е след обяд, а на връщане - на обяд, но и дали ще е така и къде ще търся принтер в неделя, не знам.
Много малко дни , защо така?

# 668
Отговарям на всички. Не мога изобщо да деинсталирам, да инсталирам отново или да актуализирам.Излиза ми надпис, че приложението вече е несъвместимо с моя телефон. Досега не ми се е случвало такова нещо, нещо са правили по приложението ли, не знам?! Пише, че мога да се свържа с клиентски център ако имам въпроси, но предвиждам до месец–два да сменям телефона, затова не бързам. Не знам дали ще отседнем в хотел или в апартамент, още сме на етап само приказки, но видях билети по 19,99 евро и не ми се изпускат. Малко дни, защото полетите са в неделя и вторник, мисля да е просто един закъснял уикенд по женски. Да, и това го мислих, с телефона на някой от компанията, чакам ги още да кажат кой ще идва, влизам през фб. Да, за интернет кафета пък изобщо не бях се сетила, благодаря! Но и не знаех дали има такива в Полша. Това в случай, че сме в апартамент и няма къде да принтирам.

# 669
От настройки на телефона деинсталирай, не от приложението.

# 670
От настройки на телефона деинсталирай, не от приложението.
Опитах, и оттам не става.

# 671
  • София
Дама,  а пробва ли да обновиш софтуера на самия тел. ?
Но най-добре си подари ново телефонче.И снимките ще са по-хубави с него.

# 672
Дама,  а пробва ли да обновиш софтуера на самия тел. ?
Но най-добре си подари ново телефонче.И снимките ще са по-хубави с него.

Ще, само да ми остане малко свободно време и ще я свърша тази работа.Simple Smile

# 673
Здравейте, нямам време да чета старите теми и искам да попитам дали някой е летял до Виена от Букурещ?
Искаме да пътуваме юни месец с две малки деца едното на годинка ,а другото на 3 гд.
Като задам датите , които ме интересуват и после на информация за плащанията ми излиза ,че на възрастен включва в цената 3*1 малка чанта. Това означава ли,че с мъжът ми имаме право на общо 6 малки чанти?
Става въпрос за най-евтините билети.
Много се чудим дали да пътуваме с кола до Виена или със самолет от Букурещ. От Варна сме.
  След като сте от Варна защо не пътувате с wizzair до Виена , два дни седмично има директен полет от Варна , в сряда и неделя

# 674
Отговарям на всички. Не мога изобщо да деинсталирам, да инсталирам отново или да актуализирам.Излиза ми надпис, че приложението вече е несъвместимо с моя телефон. Досега не ми се е случвало такова нещо, нещо са правили по приложението ли, не знам?! Пише, че мога да се свържа с клиентски център ако имам въпроси, но предвиждам до месец–два да сменям телефона, затова не бързам. Не знам дали ще отседнем в хотел или в апартамент, още сме на етап само приказки, но видях билети по 19,99 евро и не ми се изпускат. Малко дни, защото полетите са в неделя и вторник, мисля да е просто един закъснял уикенд по женски. Да, и това го мислих, с телефона на някой от компанията, чакам ги още да кажат кой ще идва, влизам през фб. Да, за интернет кафета пък изобщо не бях се сетила, благодаря! Но и не знаех дали има такива в Полша. Това в случай, че сме в апартамент и няма къде да принтирам.

сигурно телефона е доста стар и по-новите приложения не вървят
обаче да деинсталираш винаги трябва да можеш, възрастта на телефона не пречи

Общи условия

Активация на акаунт